24rodopi.com/Спорт

Левски и Арда“ не успяха да си вкарат гол в контролата помежду си и срещата на стадион "Георги Аспарухов" в столицата завърши наравно 0:0.

Домакините, водени от бившия наставник на „Крумовград“ Станислав Генчев, имаха повече голови положения, но не успяха да ги материализират.

В друга приятелска среща от деня "Берое" победи "Крумовград" с 1:0. Мачът се игра на "Трейс Арена" в Стара Загора.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/7/24 06:28

    Много ясно се видя,че на Арда и липсва качество,а Хюсеинов и Будинов нямат място в отбора-откровено не стават за отбор от А група.Арда има нужда от 2-3 качествени попълнения и вече е време да се търсят ФУТБОЛИСТИ и да се спре с приказките за българи и чужденци.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/7/24 07:10

    Тунчев е прав,че има нужда от попълнения и това е ясно за всички,но да каже какво е видял в №17 Балеринов,или пак поредната схема.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/7/24 10:21

    Защо М.Стоев е в отбора.Какво играе.Иначе бил най-активен на тренировките.Ако това е критерий........

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен7/7/24 11:46

      М.Стоев е китка в сравнение с Хюсеинов и Илкер Балеринов

      Изтриване
    2. Анонимен7/7/24 14:22

      Да тоя Милен Стоев е най голямата балерина в А група изключително безполезен играч

      Изтриване
    3. Анонимен7/7/24 17:54

      Стоев е класа всеки разбиращ от футбол го знае стига плюете по отбора трябва подкрепа

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.