24rodopi.com/Криминале

Отново имаше напрежение край така нар. търговски комплекс „Кърджалийския мол“ заради позволеното „обратно завиване“. Eмоционалността на двамата водачи на МПС, които бяха на косъм от сблъсък, и нескритото им желание да се сбият, стана причина към мястото на инцидента да тръгнат три екипа на полицията, видя репортер на 24rodopi.com.

В този участък от натоварената улица „Първи май“, която поема трафика между Кърджали и ГКПП „Маказа“, необяснимо защо е позволена маневрата „обратен завой“ и на всеки час се случват критични ситуации, предизвикани от влизащи и излизащи от зоната на магазините.

Над 10 катастрофи станаха само в последната година в този участък от пътя.

След намесата на полицаите ситуацията в съботния следобед бе овладяна, но и в края на спора се чуваха обиди от рода на „пед.раст такъв“ между двамата водачи - на бус и на лек автомобил БМВ със смолянска регистрация.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Стоян6/7/24 20:05

    Редакцията защо ни занимавате с глупости пишете реално какво става в България в Марица изток 3 съкращават 160 човека и какво да правят тези хора, това са темите които трябва да вълнуват всички работещи и живеещи в България а не проблеми на някои таксиджии, двойни пенсионери с фалшив стаж или телк решение или мангали живеещи на социал от нашите данъци.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/7/24 07:28

    Мола е на Хасан Азис БЕЙ той да се оправя

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/7/24 12:42

    Има знак забранен обратен завой

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/7/24 14:52

    Хей тука да не е Смолян тикво, ей сега ще изядеш шамарите бе компир такъв.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/7/24 09:11

    Редакцията! Защо подвеждате хората? Обратният завой на това място не е позволен, има изричен пътен знак!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.