24rodopi.com/Общество

Две футболни звезди ще гостуват в Кърджали. Благой Георгиев и Валери Божинов ще се включат в демонстративен мач през октомври по случай „кърджалийския юбилей“ на отбора, който е част от Българската асоциация по мини футбол.


„И двамата потвърдиха поканата, която им отправих. Преди срещата, Божигол ще води тренировката на момчетата. Двамата ще се срещнат и с кмета Ерол Мюмюн. Поканил съм и Стилян Петров, но той все още не е потвърдил“, посочи за 24rodopi.com легендарният нападател и към момента треньор и откривател на млади таланти Иван Тончев.

На снимката: Благо бе в Кърджали и през ноември м.г.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен16/7/24 08:38

    Фалшивите лица на България, на такива не трябва да им се дава медиина изява. Благо и Божинката на кръст имат 3 мозъчни клетки, оставете ги на кифлите и чалгата. Стига с тази чалгаризация на населението.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен16/7/24 09:17

      Но, са Благо и Божинката, с ти си анонимен цял живот или по-точно анонимник!

      Изтриване
    2. Анонимен16/7/24 12:00

      Кой е фалшив бе цървул селски от сокаците кърджалийски, единият е играл за Ман.Сити и Ювентус, другия в Алавес, Дисубург и къде ли не, да е*а и селяндурите ви умрели!

      Изтриване
  2. Анонимен16/7/24 08:47

    Да опрашат кърънтиите в Кърджали

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен16/7/24 09:20

    А защо не поканите Николета Лозанова,тогава ще дойдат целия национален отбор ,барабар с шофьора на автобуса!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен16/7/24 10:51

      Ще кажа на Тончев майка ти да покани, пък може и сестра ти-малоумници!!

      Изтриване
  4. Анонимен16/7/24 10:22

    ПОКАНЕТЕ И ПРЕСЛАВА.СТАДИОНА ЩЕ СЕ НАПЪЛНИ

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен16/7/24 10:39

    Ле ле, защо бе хора е тази злоба, най-малко са атрактивни, припознати и не търсят облаги за разлика от всички гостуващи в Кърджали!!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен16/7/24 10:54

    Много злоба има в хората. Защо не се зарадвате на нещо, което се прави с любов за децата, бе. Как може да сте толкова лоши и негативни?

    ОтговорИзтриване
  7. Иван Тончев16/7/24 12:10

    Запомнете децата от снимката (от ляво на дясно) - ТОШКО ГОГОВ, ТИМУР ОСМАН, ТОЛГА СИНАН, РАДО СТОЙЧЕВ, хейтъри анонимни-известни със своята неизвестност АНОНИМНА!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен16/7/24 14:34

    От 2 по 5 лампи светят две -евала Хасане, а наче жена ти и тенис-треньор и банкер и корт и направиха на тази торба Невинчето, този тенис-слон!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен16/7/24 17:21

    Публикувай коментарите....

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен16/7/24 18:29

    Може да са нещо като футболисти тези двамата, ама не са добър пример за хора. Заради такива националния отбор е в будна кома.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.