24rodopi.com/Политика

Отиваме на поредните избори, които трябва да бъдат последните през следващите четири години.

Това обяви Росен Желязков, който беше кандидат за премиер на ГЕРБ, но въпреки осигурените 127 гласа кабинетът не бе подкрепен в парламентарната зала, защото в последния момент 17 депутати от ДПС се обявиха „против“.

„Месеци преди изборите ГЕРБ отказа подкрепата на ДПС - уважаваме ги, но коалиция с тях няма да правим. Направихме всичко, за да няма следващи избори, но такива ще има. Защо беше цялата тази ехидност от страна на ПП-ДБ? В живота всичко се връща. Разпадането на ДПС ги направи втори и те изпаднаха в изолация. Надявам се колегите да са си извели своите поуки“, заяви Бойко Борисов пред 100 младежи от областите Пловдив, Пазарджик, Хасково, Смолян и Кърджали, които участват в Регионалната академия “МГЕРБ за твоя регион", заседаваща днес и утре в Пловдив.

„За нас тези избори трябва да бъдат последни - повече компромиси не бива да се правят - нито с народа, нито с политическата система. Като човек с опит се обръщам към колегите от нашата партия - не минавайте червената линия на езика. Искам от водещите фигури на ГЕРБ, дори и Делян Добрев, рязко да коригират изразните средства", каза още Борисов.

 

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/7/24 14:06

    Ако пп и другите партии изкарат добри резултати и наврат в девета глуха ще са последните.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/7/24 14:09

    А бе мутра,мародерска ,до като ти и доган сте на картата на българия българския народ хубаво няма да види и затова което казваш ще се реализира само когато Герб и дпс се спасят от вас .Всичко друго е опг , измама ,лъжи , заплахи ,убийства ,пожари ,наводнения бедствия докато ви има

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен20/7/24 18:53

      Този и оня от сараите докато са на сцената нищо хубаво за държавата
      Те са и воденичните камъни за ГЕРБ и ДПС, да бъда точен Бойко и Доган

      Изтриване
  3. Анонимен20/7/24 15:31

    Ha siktir be izbori pari otkade Tipa natsiya sa bilgarite

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен20/7/24 16:15

    На следващите избори 15% от избирателите ще гласуват само . Няма да има кой да им се връзва вече Нещо много е почернял . Да не би да е ходил да гаси пожари с лопатата, щото казаха че пожарната техника и екипировка са били много стари с изтекли срокове отдавна .

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен20/7/24 17:07

    Скрий се в Банкя. И ти си едно краде... копе....
    .,като доган и компания.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен20/7/24 20:55

    Скрии се лоптьо за Украйна има милиони, хотели и джобни а за наводнените и изгорели села нищо ще видиш правителство на гроб когато на баба и дойде месечния

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен21/7/24 01:49

    ГЕРБ също затъва, този да не се лъже че партията му има бъдеще

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен21/7/24 08:58

    Ще ви гласуват само платените подлоги

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен21/7/24 18:37

    Ти си стар Комунист , гаден , побойник, кво знаеш от политика, теби живков те доведе до тук

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.