24rodopi.com/Политика

Председателят на бурсенската организация „Балгьоч“ Емин Балкан организира в офиса си среща на изселнически дружества със съпредседателя на ДПС Джевдет Чакъров, но от поканените 8 дружества, откликна само едно - „Туна бойларъ ве Делиорман“.

Това разкриха за 24rodopi.com източници от екипа на Балкан, които ни предоставиха и снимков и видео материал.

Основният поставен въпрос от „Туна“ бил свързан с предстоящите парламентарни избори. „При очерталата се ситуация, кой ще реди кандидатските листи и кой ще ги регистрира?“, попитали от изселническата организация, на което Чакъров не дал отговор. Той отбелязал само, че по устав двамата съпредседатели представляват партията заедно и поотделно, но всяко еднолично решение може да се блокира и да стигне до съда.

В срещата не се включили организациите на момчилградчани, джебелчани, ардинци, крумовградани и др.

 

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Ръфкъ ага28/7/24 21:04

    Усеща се миризмата на изгоряло,караула в ДПС тотално се сменя и това е за добро. Турция никога не е харесвала Доган и не биха заложили на куц кон.Наесен Пеевски ще поиска от Турция да разкрият всички сметки и активи на дерибеите и тогава става много интересно.Имаме споразумение с техните данъчни СИДДО и после оди доказвай .

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен29/7/24 00:21

      Бая плячка ще падне за силовите институции в България. Нашите дерибеи си мислиха през годините, че не ги следят. Това е подход на всички силови институции в Западните държави. Правят се на чукове, внедряват хора в ОГПтата и на края кацат на трупаното през годините богатство на ОГПтата...хахахаха

      Изтриване
  2. Анонимен28/7/24 21:34

    Жалка картинка.....

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/7/24 21:46

    Чакъров запри се най после бе човече, без Пеевски в дпс много отлив ще имате. Не се насити бе като лекар те знаем как изнудваше пациентите сега уролога кайунчуто е същия ач копек да живее Пеевски.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/7/24 22:26

    ВЪН ЕЪН ВЪН крадливите алчните вечните депутатииии-талибанииииииииииии.....Алуууу
    Разларайте се от политическата карта и да ви няма алчни мушмороциииии....да жививеее Новото начало с Пеевскиииии

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен28/7/24 22:28

    Да живиииие Пеевскииииииии
    Крадливите дерибеииии ВЪН ВЪН ВЪН от ДПС

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен28/7/24 23:05

    Не можем да избягаме от това, което трябва да ни се случи.
    Вятърът ще ни отведе на местата, които трябва да посетим. Слънцето ще огрее хората, които трябва да забележим. Въздухът ще даде живот на ситуациите, които е нужно да оживеят. Нощта ще затъмни нещата, от които иска да ни предпази. Дъждът ще измие плачещите очи, а дъгата ще даде надежда. Отлитащите птици ще ни накарат да се замислим за някого.
    Тези и още много други неща ще се случат, но помни - нищо не е случайност.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/7/24 00:32

    Скъпи Алиани. Ние сме с Вас и Вие сте с нас братя и сестри. И на никой няма да разрешим да ни делят. Родопи24 бъдете в това отношение малко по-чувствителни. Деянията на Мустафа А., Рамадан Аталай и др. нямат нищо общо с тяхната вяра. Вярващите в единния Аллах и пророка hz. Мухаммед (s.a.v) алиани са мюсюлмани. Всичко друго е политическа игра на онези, които искаха и искат да разделят мюсюлманите на части. Алианите са мюсюлмани, точка!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен29/7/24 01:27

    Скъпи братя и сестри християни. Ние мюсюлманте сме с Вас братя и сестри, както Вие сте братя и сестри с нас, защото и Вие и Ние сме чеда на Адам и Ева, защото Ние вярваме в Исус, и Вие вярвате в Исус. Другото е политика и с това дело на дявола за да раздели хората. Той е нашият и Вашият противник и враг.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен29/7/24 08:25

    Хммдааа значи в Турция също искат да се сменят дерибеите стари муцуни и да започва новото начало на партията.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен29/7/24 08:28

    Чакъров не може ли да разбере че от тук нататък е нежелан в партията?

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен29/7/24 09:17

    Какви времена настъпиха ,преди да се снимаш с председател на ДПС беше героизъм сега се чудят дали да се снимат или не

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.