24rodopi.com/Темата+

До късно снощи вървяха телефонни инструктажи за насрочената за петък от 11.00 часа сбирка в столицата на поддръжниците на Джевдет Чакъров и Рамадан Аталай.

Както първи 24rodopi.com писа, оформящата се фракция „Аталай-Чакъров“ в ДПС ще проведе в петък своеобразно „преброяване на отбора“ и основно ще се търси отговор на големия въпрос „Имаме ли сили да проведем Централен съвет?“.

Събирането няма задължителен характер, информирали Чакъров, Аталай и другите, които разговаряли с партийните функционери по места, но уточнявали, че е „хубаво да има по-солидно присъствие“.

На поставените въпроси „Ще дойде ли г-н Ахмед Доган да каже какво ще се случва с партията оттук насетне?“, отговорът от столицата гласял: „Г-н Доган още няма да говори, поне в петък няма да бъде с нас“.

В събота пък в Бургас се събират активисти на Младежко ДПС. Сбирката е анонсирана като „среща с автентичното ДПС“.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/7/24 09:05

    На някой много му се иска Доган да излезе на тепиха и там да го победи ..

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/7/24 09:50

    Всички в България сме разделени. Така ни владеят. Затова "автентичните" създадоха режим на гласуване по стаден инстинкт "под строй". В настоящата ситуация турците се разделиха помежду си. Олигархията не може да управлява успешно, ако е твърде видима за масите. Затова Доган реагира особено остро на желанието на Пеевски ДПС да стане още по-видима. За да ни владеят, ще продължават да привличат още овце и разделят "новото начало" още повече, докато стане на тяхното - да живеят охолно на гърба на всички ни. Въпросът е дали ще им позволим?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/7/24 09:54

    Доган ефенди още няма да говорииии...но и Бългсрската Прокуратура ли няма да говорииии спрямо тези престъпници,крадливите дерибеиииииии...Алууууу къде е Прокуратурата и ДАНС

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/7/24 09:58

    Все още не е изтрезнял...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/7/24 10:16

    АЛООО ГДБОП СПИТЕ ЛИ ВЕ? КАКВО СТЕ ВЗЕЛИ ЗА ПРЕСПИВАТЕЛНО, ЧЕ СТЕ В ТАКЪВ ДЪЛБОК СЪН? КАК ТАКА ЧАКЪРОВ ЩЕ ДЕКЛАРИРА ТОЛКОВА КЕШ ПАРИ В КЪЩИ И НЯМА ДА ДАВА ОБЯСНЕНИЕ ЗА ПРОИЗХОДА ИМ? АЛОООО ГДБОП, ДАНС, СЛЕЗТЕ ОТ ДАНСИНГА И СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С ВАШАТА РАБОТА, ЗА КОЯТО ВИ ПЛАЩАМЕ И ЗА КОЯТО СТЕ ДАЛИ СВЕЩЕННА КЛЕТВА.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/7/24 10:24

    ГДБОП, АЛООО пратете един отряд към това събрание, има доста материал за събиране. Кой им позволява да провеждат политическо събите без разрешение? Не четете ли вестници ве ГДБОП...от къде взел Чакъров 500.000 лв в кеш и си ги държи в къщи? Алоооо началник на ГДБОП...СТИГА СПА ВЕ ЕЕЕЙ

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен19/7/24 10:27

    Гнусни и отвратителни дерибейчета отивате си. Нема как нашите деца да се трепят на гурбет а вашите да тежкареят и гласове да получите. С Пеевски сме да живее Пеевски и нивото начало.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен19/7/24 10:30

    Доган ага май го е страх :) и с причина -Каква работа има човек на 70 години в политиката...

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен19/7/24 11:41

    Вече стана много кално, даже лай..но.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен19/7/24 12:18

    В Ютуб има интервю с Мохамед Узункъш човека казва цялата истина за началота на дпс

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен19/7/24 12:26

    Прокуратура и ДАНС са на риболов.Хващат дребни рибки и се хвалят какви големи риби са хванали...

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен19/7/24 12:39

    Ха ха новите кандидати за софрата не търпеливо драпат. Нито едното нито другота трябва терази ,ноктаа.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен19/7/24 12:58

    Тези двамата са изедниците на бедния народ

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен19/7/24 14:46

    Allahdan utanin turk adini kullanip yillarca soydunuz soydunuz, tarlalardan cikip s classlara bindiniz nereden geldiginizi unuttunuz. Turk millleti icin bir tane igne ucu kadar faydaniz olmadi ac herifler.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.