24rodopi.com/Политика

„Ахмед ага,

с теб съм, но позволи един съвет от човек, който е хранел много гладни кучета.

По принцип не одобрявам работата с еничари, но с твоя еничарин Нури Бареков, хептен си сбъркал.

Пари и хора му давах кампания да прави като „за световно“, а той залят с кофи лайна се връщаше от предизборни срещи. Тогава разбрах, че българите не обичат еничарите. Днес виждам, че и турците не ги „ебават“.

Похарчих толкова милиони, че партията трябваше да стане първа сила, а аз да посоча министър-председател, а Бареков удари дъното, защото самият той е дъно.

Ага, файда от еничарите няма да видиш! Ще вземат парите и ще избягат. Нури Бареков, ага. Навици, ага, навици!“.

Това пише банкерът Цветан Василев до почетния председател Ахмед Доган.

Ксерокопие на писмото е в редакцията на 24rodopi.com. А дописката е по желание на „англоезичния“ Николай Бареков, който не може да бъде разбран от нито един англоезичен по света. Публикуваме заради огромния му интерес какво има в един "плик", получен на оживено кръстовище в Кърджали от "приятеля" на Нури Бареков Тиери Анри.

Три листа. Единият е съдържанието на горното писмо, вторият е за милионера, който урежда детето си с връзки в Езиковата гимназия (нека се сърди сега на Николай Бареков за останалите подробности), а третият лист са разкритията на къзълбаша Мустафа Ахмед за имотите на Хасан Азис в Турция и аферата „Босфорос“.

Има и 4-то, по-малко листче, за една позастаряла дама, която била виждана в хоризонтално положение в „сарая“, но това е грозна тема, много грозна.

На снимката: Шкембе журналистиката Николай Бареков

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

19 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/7/24 17:53

    Искаме за хоризонталната Елван Атила, тази .ръспия

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/7/24 18:34

    hasankata go nakajete vzemete mu vsi4ko v polza na kardjaliskata ob6tina

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен29/7/24 09:13

      Nyama kak,ku4e koeto lae ne hape. Ako imaha namerenie do sega da byaha go storili.

      Изтриване
  3. Анонимен28/7/24 18:36

    От избирател алианин престанете с това казълбаш, повярвате ми заради кретени като;мустафа, Аталай, адлен, себихан и други се срамувам че съм такъв.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/7/24 18:38

    Кой е милионера ,който урежда сина си ???? Пишете , защо криете?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен28/7/24 18:46

    Който си седи на хладно между 2 и 4 поне 65 години ще хване.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен28/7/24 19:25

    Написано в групата в подкрепа на Делян Пеевски, от администратора й:
    Приятели, получавам искане за одобрение на неща от които ми стана лошо - казвам ви. Става въпрос за г-жа Елван Атилла в която се изтъкват неща, които не е сигурно дали е така а и да е така вероятно са лична трагедия в семейството й. Който и каквото и да прави - личният живот на всеки е неприкосновен и преди всичко сме хора. НЯМА ДА ПОЗВОЛЯ ОБИДИ на база външен вид или случки от личния живот да се използват така грозно - НЯМА!!! Ако ще й най-големия ти враг да е - НЕ БИВА! Съдим хората само по постъпките им, като всеки би могъл да сгреши , да се разкае и да получи прошка! ВСЕКИ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ! НОВОТО НАЧАЛО Е ФАКТ И НИЕ СМЕ ЧАСТ ОТ НЕГО! НИЕ СМЕ ОТ ДОБРИТЕ И ПЪРВО СМЕ ХОРА И ПОСЛЕ ВСИЧКО ДРУГО

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен28/7/24 19:54

      Браво на админа на групата в подкрепа на г-н Пеевски. Обаче във вражеската група такива лайна се изливат, че човек може срам да го хване. Как не мислят, че всичко утре-другиден ще мине и замине и тогава ще се срамуваме да се гледаме в очите. Как може политиката така да раздели хората? Кой е тръгнал срещу Доган, защо го лъжат дерибеите? За да останат на топлите си местенца и да продължават да пълнят чувалите си с пари. Ние които гласуваме за тях, ще се молим покрай сухото да не изгори мокрото, демек, да не останем без работа, защото атовете се ритат. Не ви ли е срам?

      Изтриване
    2. Анонимен29/7/24 06:35

      Групата, ръководена от разерената, е пълна с фалшиви профили, последните им опити ше са неуспешни и агонията им ще продължи дълго, докато приключат напълно.

      Изтриване
  7. Анонимен28/7/24 19:43

    i ti si edna budalqka barekov

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен28/7/24 20:37

    Miliyoner otkade tez pari I tisi v igrata deto vsichko znaesh prostata balgariya nyama opraviya vijte Romaniya prosti bilgari

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен28/7/24 21:34

    Уркото Моллахасан племенник или братовдеч е на Хасановицата Невин

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен28/7/24 22:15

    Врагът на моя враг е мой приятел.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен29/7/24 02:13

    Направо Кърджалийски кашкавал бах този тулуп във снимката тези знаят само да крадат да ядат като свине и да серат само друго нищо боклуци мръсни

    ОтговорИзтриване
  12. Аптикадир29/7/24 06:56

    Утанмаз Нури !

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен29/7/24 13:06

    Нури Бареков, които го замерял с пачката там лиже и към които му сочи натам лае.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.