24rodopi.com/Общество/Политика

„Пишете декларация в подкрепа на почетния председател на ДПС Ахмед Доган, в противен случай ще видите финансиране по проекти през крив макарон“.

Това е обявил „бат` Рамадан“ в хасковските Минерални бани пред кмета на общината Мюмюн Искендер, който минава за един от най-приближените му.

Всичко се е случило на 6 юли по време на срещи в хотелите „Рексона“ и „Олимпия“, научи 24rodopi.com от близки в обкръжението на кмета на Минерални бани.

„И бат`Рамадан нареди на Искендер, излизаш с декларация за подкрепа към почетния председател, също събираш и общинския съвет за подкрепа. И на 8 юли бат`Рамадан нареди в село Караманци също така да се организира общински съвет в подкрепа на почетния председател. Ако не го направи, Аталай ще осигури финансиране на проекти на Искендер през крив макарон“, се посочва в сигнала до 24rodopi.com.

Рамадан Аталай от години е отговарял за района на Хасково. По време на неговото депутатстване пък става ясно, че фамилията на кмета Искендер се е сдобила с десетки имоти.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/7/24 21:46

    Ясно и точно е казанооооо....Basta на вечните дерибеиииии които се самозабравиха в последните 30 години....бат Пеевски си знае работата си и народа е с него

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/7/24 22:03

    Правилно е подходил ,кмета.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/7/24 22:15

    Лицата на автентично ДПС в дейстие... Чакаме още новини

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/7/24 07:16

    Автентичното дпс не иска да изпусне кокала

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/7/24 07:36

    Половин минерални бани е на този Искендер

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен8/7/24 07:41

    През 5-6 г ДПС винаги се е прочиствало от паразитите си ,така е и в момента .

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен8/7/24 07:53

    ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИТЕ УВАЖАЕМИ И ЗАСПАЛИ ДЪЛБОК СЪН ХОРА-БЪЛГАРИ ТУРЦИ ПОМАЦИ ЦИГАНИ И Т.Н.Л ВСЕКИ ДЕН ВИ ГРАБЯТ И ГРАЯТ С РУШВЕТИ ПРИСВОЯВАНЕ НА ОБЩИНСКИ И ДЪРЖАВНИ ИМОТИ НА БЕЗЦЕНИЦА ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ НА НАШИ ЛИЦА И Т.Н.
    А ВИЕ ВСИЧКИ ЕДВАМ СВНЪРЗВАТЕ ДВАТА ВИ КРАЯ.НЯМАТЕ ПАРИ ЗА ХРАНА ЛЛЕКАРСТВА ДЕЦАТА ВИ ГУРБЕТЧИИ И ОЩЕ И ОЩЕ МИЗЕРРИИ.ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИТЕ.ТЕСЕ ОМАЗАХА ОЛЯХА СЕ ОТ ПЕЯЖДАНЕ И КРАЖБИ. ИЗРИТАЙТЕ ГИ НАЙ ПОСЛЕ С ЛОПАТИТЕ.ОТ КАКВО ВИ Е СТРАХ ОЩЕ

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен8/7/24 08:45

      Бъдете спокойни никой нищо не носи от този свят .Спете си спокойно, те не могат да спят спокойно

      Изтриване
  8. Хасан от Атака8/7/24 08:49

    ДО 07%53
    ТИ ОТ КОИ СИ АРТИК ?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен8/7/24 09:11

      OT ЛИСИСИТЕ БИ ЯУ, АСАН АГА.

      Изтриване
  9. Анонимен8/7/24 09:48

    Кмета Баните не е дерибей. Ама изобщо!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен8/7/24 15:41

    Брачет по критериите на Пеевски и ти си пътник бе чочум кажи ми с една заплата как се става милионер абе и ние да сме.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен8/7/24 19:25

    Ставаш кмет и ставаш милионер кой подписва взима проценти всички кметове са така тяхната заплата само за костюмите няма да им стигне.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен8/7/24 21:40

    Яламите в Дпс си отиват по един

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.