24rodopi.com/Политика

ДПС изпраща покани за разговори за възможностите за съставяне на правителство с втория мандат до всички политически сили с изключение на "Възраждане".

Това обяви председателят на парламентарната група на Движението Делян Пеевски след заседанието на ПГ на ДПС, провела се по-рано днес. Припомняме, че 17-те депутати, които провалиха опита за съставяне на първия мандат бойкотираха заседанието.

"Решението на парламентарната група е да изпратим писма до останалите партии от 50-ото НС, освен "Възраждане". Дали сме срок до утре да видим какво ще ни отговорят", обяви председателят Пеевски.

И още: "Длъжни сме към нашите избиратели да вземем мнението на останалите партии. Да правим сами втори мандат, да разиграваме държавата - да държим папки, без да може да има правителство - ДПС е сериозна партия и няма да си го позволи".

Делян Пеевски отговори и на въпрос за отказа на част от депутатите да се явят на заседанието на ПГ днес. "Колегите са поканени от неделя. Поканихме ги на председателски съвет вчера - всеки, който е решил, е дошъл. Парламентарната група работи спокойно, колегите са добре дошли. Ние сме в парламента, където е мястото на народните представители", каза Пеевски.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/7/24 20:59

    Да живеееее бат Пееевскииииии...политик и управник от световна величина....Успех на бат Пеевскиииии

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/7/24 21:44

      Май не вървят нещата на добро,щом 17 депутати са бойкотирали

      Изтриване
  2. Анонимен9/7/24 22:58

    Браво ! Мислещ човек, единствена заради него гласуваха!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/7/24 23:00

    Един цветар отишъл на бръснар да се подстриже. Когато дошло време да плати, бръснарят казал: "Няма да взема парите. Тази седмица подстригвам безплатно". Цветарят благодарил и си тръгнал.
    На следващата сутрин бръснарят заварил пред бръснарницата благодарствена бележка и букет рози.
    Тогава пекарят дошъл да се подстриже, но бръснарят не му взел пари.
    На следващата сутрин намерил пред вратата си благодарствена бележка и кутия със сладки.
    Един депутат също се подстригал. Бръснарят и на него казал, че тази седмица прави безплатни прически.
    На следващия ден, идвайки на работа, пред бръснарницата заварил още 5 депутата, 3 министри, 10 общински съветници и кмета - всички за подстригване.
    Това е разликата между хората.
    Не познавам автора, но познавам много хора, които не виждат тази разлика.
    А е време да я видим.
    Времената го изискват.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен9/7/24 23:05

    Браво напред и нагоре

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен9/7/24 23:54

    Философът се интересува от нещата, които стават; но също така от онези, които не стават.
    Апропо:
    Лидерите на революционната политическа промяна не се задоволяват с нищожни промени. Те търсят трансформационна промяна, която радикално и фундаментално да промени партията. Революционерите имат идея какво искат да постигнат, но не следват план стъпка по стъпка. Лидерите на политическата промяна са гъвкави - те са в състояние да проектират различни стилове в зависимост от дневния ред, който подкрепят. Те поемат рискове.
    Революционерите процъфтяват с нови идеи и нови обрати на стари идеи. Винаги стремейки се да прокарат границите, революционерите се съсредоточат върху нововъзникващите трендове за социална и икономическа промяна и актуалните изследвания като импулс за промяна, целите се постигат чрез свободни избори и мирен преход към демокрация и договорености с институциите както по време на избори или скоро след поемането на държавна власт.
    Консервативните лидери трудно могат да осъществят промяна, тъй като те са последователни в своето политическо мислене. Промяната отложена във времето прави консервативните лидери уязвими.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.