24rodopi.com/Темата+

Един от тримата пострадали в тежката верижна катастрофа на пътя Кърджали-Черноочене е с опасност за живота. Той е бил интубиран, предаде репортер на 24rodopi.com.

Както първи 24rodopi.com писа, три коли се удариха недалеч от отбивката за село Патица. Тежко раненият е пътувал в автомобила, който се движел правилно.

Сигналът за тежкия инцидент е подаден в 13.10 часа. Екип на „Пожарна безопасност и защита на населението“ оказал помощ за изваждане на пострадал от единия автомобил.

Временна организация на движението е създадена на главния път за ГКПП „Маказа“, автомобилите се отклоняват през микрорайон Стремци за Кърджали, а за Черноочене – през Чилик и Черна скала. Това ще продължи поне до 18.00 часа, прогнозира пътни полицаи.

Това е един от най-критичните участъци между Черноочене и "Маказа", със стотици неправилни изпреварвания и превишавания на скоростта всеки ден.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/7/24 16:57

    Нали точно там щяха да се монтират ограничителни пилони

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен13/7/24 19:22

      КАТО ВИДЯХ ГОЛФ ИЛИ БМВ-3ка ,ВИНАГИ МЕ НАЛЯГАТ ЧЕРНИ МИСЛИ. АДЖЕМИИТЕ НА ТЯХ СЕ УПРАЖНЯВАТ.

      Изтриване
  2. Анонимен13/7/24 20:14

    Толкова ли е скъпо на такива невралгични места с доказано много нарушения да се монтират разделителни колчета, като в Кресненското дефиле? Или там се полагат грижи за опазване живота на пътуващите за Гърция софиянци, а тука хората да се оправят както могат и да разчитат на Бог, щото цар далеко

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.