24rodopi.com/Криминале

Тежка верижна катастрофа стана преди минути на пътя Кърджали – Черноочене, близо до отбивката за село Патица, предаде репортер на 24rodopi.com.

Ударили са се три автомобила, трима са пострадали - двама мъже и жена. Един от ранените е заклещен в смачкана от удара кола, екип на „Пожарна безопасност и защита на населението“ реже ламарини, за да извади нуждаещия се от спешна помощ водач, допълни репортерът ни в 13.30 часа.

Въведени са временни ограничения в движението в този участък, то е отклонено по заобиколен маршрут. Трафикът между Черноочене и граничен пункт "Маказа" ще минава през микрорайон Стремци поне в продължение на 5 часа.

Това място е едно от критичните на пътя Черноочене-Кърджали-"Маказа".

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/7/24 14:12

    SRETE TIQ MAMALI GI 4E NE SPAZVAT NIKAKVI PRAVILA

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/7/24 14:30

    А колко много ПТП са станали на това място откакто е построен път І-5 Кърджали - Хасково . Навремето когато този път е бил строен от македонска фирма същите са предлагали на нашите управници в този участък от пътя да бъде построен виадукт като пътя е щял да бъде изправен и по годен за употреба . Да но нашите управници тогава не са били съгласни с мотива, че и са заявили, че и така пътя може да бъде експлоатиран . Хубава работа, но българска . Икономията е майка на мизерията .

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/7/24 14:44

    Изпреварва се като се влиза в лентата на завиващите в посока Патица.Поне 90% не го спазват.Какво очаквате .Като бонус и гастарбайтерите са тук с чалъмите си,които са най големите нарушители.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен13/7/24 15:13

    Пластмасови колове трябва да се сложат да разделят лентите иначе винаги ще е така

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен13/7/24 16:40

    Като гледам от 7месеца е голф 4.ката,и сигурно шофьора му е аджамия,или /ка-щото този край мъжете са на гурбет.сигурно от ревност че не може да купи голф7-шофьора на бараката4,ка ревнува.и натиска газта.според мое мнение,.а бе хора що ревнувате тези които имат по скъпи коли от вас,и не карате зад тях.тъпо ви е нали да виждате пред вас някой(успял)така го тълкувате,вие и го изпреварват.колко пъти ми се е случвало от опит знам,глупаци[катъри]))

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен13/7/24 16:42

    3-малоумни индивида,които не спазват-ДИСТАНЦИЯ,така им се пада)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен13/7/24 19:19

      Удара между колите е челен,за каква дистанция говорим

      Изтриване
    2. Анонимен17/7/24 22:52

      Момичето е в тежко положение а пък баща и почина които са се движели във правилна посока и без нарушение.от къде ли знам защото са ми роднини.

      Изтриване
  7. Анонимен13/7/24 20:05

    Големи глоби като във европа и камери и да не ви дреме на патките на полицията като еи казват че се криете елате да видите във германия как крият камерите който не уважава закона бъде наказан със големи глоби и си плащат не обвиняват жените си бих искал възможно най големите глоби да са във България иначе този прост народ няма да де научи да уважа законите на собствените си закони

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен13/7/24 20:06

    Искам да чета новини за големи глоби този народ не може да се оправи по друг начин глоби глоби като в Европейските страни

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.