Самуил Крумов/24rodopi.com/Лично мнение

При някои хора моралът е на ръба на оцеляването. И колкото едва се крепи, толкова те метаморфозират в изключителни моралисти. Достойни за съжаление, но в повече случаи будят отвращение. Така е устроен светът, така и подобни екземпляри…

Една секретарка в селско кметство, която местните никога не са виждали на работа, в момента изживява някакъв идеологически ренесанс. Пак секретарства, ама във фейсбук. В групата, която се е нагърбила да пази виртуално д-р Ахмед Доган.

Та, същата обсъжда посещението на Хамид Хамид и Байрам Байрам при изселниците в Бурса.

„На какъв театър ставаме свидетели?! Хора, които говорят и действат срещу етноса си и партията, която беше така добра да ги направи депутати. Те се изплюха върху всичко градено от 34 години. Те действат като съвременни доносници и пращат институции срещу хората, подкрепящи Почетния председател…Те предават и продават етноса си, какво правят там. Аха, протокол било. Плюя на този протокол…“.

Тя плюе, преди това върви и съска. За плюенето е позната в кметството, където секретарствала. И за гълтането и преглащането я знаят. На обидите, които са понесли хората.

Искрено се учудих, че далаверата има етнос. Защото 34 години ДПС е просто далавера за една орда хрантутници. Които като видят жегата и се крият зад задника на Почетния. Доган е толкова важен за тях, колкото… банковите сметки. Защото тях философските послания преди Коледа не ги стряскаха. Жегата от далаверите ги шашна. Това е и партията за тях.

Хамид и Байрам, нямам честта да ги познавам, ама да са пък баш предатели на етноса?! Затова, че не са съгласни с деребейщината, айде! В същото време криещите се зад задника на Доган припознаха изведнъж Христо Иванов и  Коцето от „Възраждане“ като първи приятели, с които са готови да сядат за редене на кабинет?!

Сега към секретарката. Скюзми ми, мисис фром вилидж, ама Христо ДБ-то не се ли търкаляше по Росенец в опита да щурмува двореца на Доган и къде бяхте тогава? Костадин Костадинов пък не обяви ли ДПС за „етно-мафиотска структура“?! Или е бил прав в последното, та затова вече си имате в Движението „предатели на етноса“?

Плюене и преглъщане. Хора с морал на ръба на оцеляването…

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

21 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/7/24 20:44

    Доверието е като лист хартия, веднъж намачкан – идеален и гладък той вече никога няма да бъде.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/7/24 20:47

    Лошокачествената храна разболява хората – лошокачествените хора разболяват обществото.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Превъзбуден30/7/24 23:00

      КАКАТА ЯХНАЛА МЕТЛАТА,АМА ТАКА Е КОГАТО Е ТИХО В СПАЛНЯТА И НЯМА УКРОТИТЕЛ А САМО ПРИДРУЖИТЕЛ,А ХОРМОНИТЕ БУШУВАТ ЛИ БУШУВАТ. ПППОЧЕТНИЯ ДА ГО ОЛИЖЕМ Е НАЙ ВАЖНО.

      Изтриване
  3. Отговори
    1. Никога няма да сгрешиш с жените, ако си наясно с природата иm и склонността им към предателство.

      Изтриване
  4. Анонимен30/7/24 21:06

    Защо вие които станахте милионери на гърба на гласоподавателите турци в България не направихте нищо за този етнос. Предатели сте вие. Вие господа нагли дерибеи окрадохте българския турчин ограбихте неговото настояще и бъдеще. Оставихте го да мизерства в селата без вода, канализация и благоустройство. Но вие си напълнихте гушите. Ама Аллах вижда. Когато дойдат изборите и дойдете при нас в селата тогава ще видите какво ще става. СЕга се правете на депесари в фейса и медиите и се борете за кокала, който изпуснахте. Алчноста наяждане няма, но търпението си има граници, чакаме ви господин Хасан, Аталай и прочие дерибейски милиардери , чакаме ви

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен30/7/24 21:07

    Преди 34 години, ако си бил гладна въшка сега ще драпаш, за да запазиш спечеленото.Госпожата е готова на всичко, защото друго е да си имаш хотелчета, имоти пък и да се буташ тук и там,като си вярваш сама,че си от политически елит.Абе с една дума"Sonradan gorme"

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен30/7/24 21:10

    Тази е затънала до гуша в л..ната. Хората от Хасково я знаят каква е. Така че, ефекта на фейс групата е много под нулата - отрицателен

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен30/7/24 21:11

    Дядо казваше свикне ли куче да яде лайна не можеш го отучи

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен30/7/24 23:08

    Тая дърта уруспия, кво се прави на светица, че тръгнала и да защитава крадците на ДПС?
    Натрупа милиони с онова между краката й, ама ако я питаш за произхода на парите, ще отговори, че са от заплати.
    Искаме пълна проверка и конфискация на имотите на ДПС бандитите.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен30/7/24 23:25

    Словесна диария от некомпетентна, самоповярвала си "елитна" кучка от дерибейското ДПС. Партията се обновява, новото начало е в ход! Успех! Само ДПС!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен31/7/24 12:04

    ТАЗИ ДА НЕ Е ЩЕРКАТА НА ФАТМА КАКАТА УДАРНИЧКАТА

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен31/7/24 15:02

    Да ударничката и Салко. Грешна е, но е хубава!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен31/7/24 15:07

    Да Фатмата на Салко от Момчилград Не сме забравили миналото.Бивши партийци от БКП.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен31/7/24 15:29

    Зюрфеттин Хаджиоглу, бивш заместник-председател на Конфедерацията на балканските румелийски турци, сегашен член на управителния съвет и водещ на конференцията. Зюрфеттин Хаджиоглу не е харесал речта на съпредседателя на ДПС Джевдет Чакъров:
    „Чакъров държа реч на турски, но никой не разбра какво казва. Той сега много говори за сплотеност, заедност начело с почетния председател Ахмед Доган – може би му спомена името над десет пъти, както и за приноса му за етническия мир. Но не каза какво са направили за 30 години за тези хора, които живеят в България и Турция“, коментирал Зюрфеттин Хаджиоглу.

    Как какво са направили? Стотици милиони за себе си, с гласовете на турците в България и Турция. Работели са само в своя полза.
    Та и тая работи за себе си, яхнала партийно и по етнически вдървен почтен чичко паричко.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен31/7/24 16:29

      този зюртага да се скрие или да си признае за колко евра закри партия дост

      Изтриване
  14. Анонимен31/7/24 16:13

    От коя година са тези крака? Меденият капан работи много добре. Винаги е работил. Мъжът в плен на женските крака. Шах-Мат.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен31/7/24 16:35

    Да не чакаме Аллах да ги накаже,а да действа ме ...

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен31/7/24 16:57

    Байрам не се страхувайте хората са с вас.Измитайте ги тези ач копеци от пейзажа.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен31/7/24 17:08

    Мисис Хоризонтал, чакаме те в предизборните кампании в региона, да ни обясниш от по близо.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.