24rodopi.com/Общество

Паспортна в Кърджали в обичайния летен график. Тоест няма празно. Едно безкрайно дежа вю през месеците на брутални жеги.

„Как издържат тези служители не знам при този наплив?!“, споделя минувач.

Друг кърджалиец пък коментира: „Не мога да ги разбера, защо си го причиняват всяка година по едно и също време. Старци, млади хора с малки бебета, стоят на тези температури и слънце заради документи. Толкова ли не могат да си вземат ден-два отпуск през окномври-ноември или януари и февруари, март дори. Тогава няма никой. Елате, подайте документи, след месец се върнете и си ги вземете! Защо се тъпчете по опашки?“.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

17 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/7/24 20:55

    Стадо,заминаха като стадо ,връщат се като стадо.35г не си намериха място за живеене обикалят като стадо.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен31/7/24 12:05

      Будала. Мислиш че си извън стадото

      Изтриване
  2. Анонимен30/7/24 20:56

    Идват когато им изтича срока на документа или за нови документи за гражданство и.н. когато са в отпуска и са тука така или иначе. А освен това опошката е в нормалното .

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен31/7/24 17:38

      Апталин, прост чобан от тюркието, може и по-рано да си ги смениш. Така следващия път пак ще ти е по това време, тоест когато няма никой, ама нали знаят многото езици, пък в същото време-прости като галоши

      Изтриване
  3. Анонимен30/7/24 20:57

    Щото са офце

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/7/24 21:13

    Я сам че се кача на автобуса,пак че се блъскам...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен30/7/24 21:23

    Щото е овча работа, затова

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен30/7/24 21:45

    Защото са невежи(джахил),кон с капаци.В същото положение са и гастарбайтерите.От Западна Европа до тук паркингите с безплатни тоалетни са пълни с техните боклуци,лайна и мизерии.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен30/7/24 22:33

      Невежи вика, дръжте невежия. Тези младежи от мегаполиса на Тюркийе, владеят по 3-4 езика като майчиния си. Даже съм свидетел младеж от Истанбул ги пита нещо на английски, а служителката му вика, не знам енглиш, може на руски, и момчето като им почна с руския, се оказа че и руски не разбират освен, как тебя завут. Голяма излагация беше, жалко че не можах да снимам видео.

      Изтриване
    2. Анонимен30/7/24 22:52

      Точно! Как познавам, че си е дошъл гастарбайтер?! Когато паркинга се напълни с лешовете му по земята! Отваря вратите и изсипва всичко от колата ....

      Изтриване
    3. Анонимен31/7/24 17:40

      До 22,23: Не знам какво си видял,но аз ежедневно виждам десетки от тези, които дори не знаят как да платят на автомата синята зона. Пък да не говорим, че по десет пъти се връщат до колата, че не си знаят и номера, а докато изминат разстоянието пак го забравят и така-физзарядка

      Изтриване
    4. Анонимен31/7/24 18:00

      Знае по 3-4 езика ,а не може да плаща синя зона на автомат.

      Изтриване
  7. Анонимен30/7/24 22:33

    И пред КАТ е така. Добре, дошъл човека да си регистрира колата. Но защо е замъкнал цялата рода с него да го чака пред КАТ и да правят калабалък, майки с деца, възрастни баби стоят на жегата и чакат.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен31/7/24 10:42

    Защото страната все още е в 19 век.В Белгия документите ми ги изпращат по пощата.Абе изостанала работа.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен31/7/24 12:28

    Защото ни юрнаха по ганьовски опашки, всички бг граждани по едно и също време да си смениме паспортите с нов образец. Тези паспорти периодично изтичат през същите летни месеци, и опашките се повтарят по същото време. Вместо да ги направят с десет годишна валидност както е по света, решиха да ни доят двойно и прибират пари на всеки пет години.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен31/7/24 17:22

    Ами българският паспорт им стана ценен, а тук останалите им сънародници, евтини. Повечето от тях точат пари от ТЕЛК, мамят за стаж и т.н

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен31/7/24 18:59

    Ние в Момчилград тези от Турция ги наричаме Компил бюджеци демек Колорадски бръмбари идват по едно и също време и нищо не остава след тях.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.