24rodopi.com/Криминале

За опит да отрови домашни животни 59-годишен е задържан в РУ-Кърджали, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

По първоначални данни около 9,30 часа на 26 юли в землището на село Житница, където пашували кравите на съседа му, мъжът поставил купички с отровна течност. Между двамата местни жители имало предишни конфликти.

Дежурна оперативна група от РУ – Кърджали е извършила оглед. Образувано е досъдебно производство по чл.325б, ал.1 във връзка с чл.18 от Наказателния кодекс за опит за причиняване на смърт на гръбначни животни.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/7/24 11:41

    Тия селяни съвсем слънчасаха.Какво са ти виновни хайванчетаа?!Явно както винаги кмета не си е на местото...!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/7/24 11:46

    Същото е положението в Островец, Подкова, и околните села в общ. Кирково. Като кметовете не си вършат работата и не решат проблема със свободно пашуващите животни хората сами вземат нещата в ръце. Ако има някой за задържане това е собственика на животните, а не опиталия се да отрови

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/7/24 13:47

    Отровителите-почетни граждани и награда

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен29/7/24 14:15

    А кой натрови кучетата във Женда. Защо мълчи полицията.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/7/24 17:05

    Кога е станало това в Женда, на кой са кучетата?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/7/24 20:20

    На хората кучетата са натровени. Трябва да има затвор и солидна глоба. Иначе полицията, ако не вземе мерки кръв ще се лее. Ще има бой на негри във тъмната нощ.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен30/7/24 09:33

    Кой е този терорист. Който трови кучета. Завържете го и му теглете един як бой. А ако е жена един як .. рь и толкоз.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен30/7/24 17:53

    Няма ли полиция или не сте се обадили. Как така, ще натровят кучетата на хората. Има закони във тази държава.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.