24rodopi.com/Политика

Бившият кмет на Кърджали Хасан Азис прати хабер на амбициозното каре „Рамадан Аталай-Джевдет Чакъров-Илхан Кючюк-Джейхан Ибрямов“, че измежду петимата той е най-достоен да бъде следващият председател на ДПС. Това направи директно, но и чрез завоалирани словосъчетания в интервю пред радио „Кърджали“.

На въпрос „Вие сте най-коментираното лице в ДПС, сочат ви за председател на Движението, инсинуации ли са това или вече са водени разговори с Вас?“, Азис отговори: "Това е въпрос, който го приемам, от една страна като оценка за моята работа през последните повече от 33 години. Аз съм от Движението за права и свободи от 1991-а година, имах възможност вече като първи председател и основател на Академично дружество в София. И от 91-а година досега съм и член на Централния съвет, но тук веднага искам да кажа, че освен че го приемам като оценка на партията, на хората, на обществеността, от гледна точка на моето положение, темата за председателското място на Хасан Азис не е темата на днешния ден“.

Първо, според Хасан Азис, трябвало да се постигне „единството на структурите на Движението за права и свободи“.

4-ма собственици на фирми от обкръжението на бившия кмет развиват темата „Хасан - председател“ из кафенетата на Кърджали и във Фейсбук. Според тях Азис ще „глътне за закуска Аталай, Чакъров, Кючюк и Ибрямов, единственото му притеснение е, ако Доган реши да върне пак Карадайъ за оперативен шеф“.

На снимките: Преди години - Хасан Азис награждава Ахмед Доган. На малката - бизнеспартньорът на бившия кмет Ахмед Моллахасан, смята, че Доган е мечкарят, който не му е позволил да стане народен представител

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

36 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/7/24 09:27

    Ti si za z@tvora. Za kakva rabota govori6. 20 godini ni6to ne si napravil.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен17/7/24 12:37

      Той може да е за затвора но, тези които не контролираха работата на Хасан и те са за затвора

      Изтриване
    2. Анонимен17/7/24 12:40

      Докато съдебната ни система не се поправи, промяна в България няма да има!

      Изтриване
  2. Анонимен17/7/24 09:35

    Ей, на тия слънцето не им действа добре. Слънчасали сте, брее.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/7/24 09:37

    хасанчо за партията може и да е работил но за града -абсолютно нищо напротив най западналия мръсен и разрушен град,т.е е работил за дпс и най вече за собствения си джоб. това е единствената и гола истина.сега за дтори път "Оцели" джакпота. Защото по времето на бурята около местан Той и много като него на разни постове се люшкаха и ошашавиха се на коя страна да застанат-доган или местан- и понеже не бяха ориентирани се оставиха на течението ,т.е. на случайноста и съдбата и не се присъединиха -но не че бяха верни на доган. сега същото.защото от всякъде е низвергнат и особено от населението на кърджали заради града и далаверите му и пак случайността а верността го отнесе към доган. с такива слънчогледи уважаеми г-н доган -по надзалеч. вижде какво стана с неблагодарниците кариеристите ментараджиите и т.н. като дачно ментата дето лапаше като ...а сега е разбрал...каква наглост каква подлост какво лицемерие.такива са много много от тях. хамид големия правен специалист-пълни глупости, кариериста станислав, самозабравелия се рамадан аталай.все бандити и отрепки преядени с власт корупция и далавери. закрий тази псевдо партия-оод.само разделя народа-обществото. какви карти още се разиграват като възродителен процес и т.н. много народ въобще не си сменя и няма намерение да си сменя българските имена с турски. много интересно защо е така.отговора е прост и елементарен
    оставям го на другите блогъри.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/7/24 09:49

    Басси нахалното гоче мана. Ти не трябва да си председател на ДПС, а заедно с твоите меченца на оран в село Мост. Научи се да говориш български.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/7/24 10:01

    Abe Hasan kıde otivaş v dps zapoçna voynata mejdu Peevski i Doğan koyto e umen da stoi daleç ot dps pokray suhoto gori i mokroto Peevski znae vsiçki nomera na dps ima dosieta toy şte gi predade na Dans i Prokuraturata posle sıd i zatvor za tayfata na Doğan.Kılıçlar çekildi nereye gidiyorsunuz.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен17/7/24 10:01

    И искат младите да се върнат в ДПС, е няма кск да стане момчета стари курви нов бардак не можееее.Кърджали без Хасан Азис.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен17/7/24 10:01

    Кърджали без Хасан Азис

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен17/7/24 10:16

    Хасане не се наяде бе,ти ако се върнеш ДПС ще се разпадне,ясно и точно

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен17/7/24 10:17

    Какво единство да се постигне бе Хасане, ти си мултимилионер с далавери, а болшинството хора от структурите на ДПС едвам свързват двата края.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен17/7/24 10:25

    Ако това е истина,значи Доган и Азис са наказали кърджалийци за това че са гласували за дпс.Източили средствата на Кърджали за централата на дпс

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен17/7/24 21:12

      Хасанчо може да е обещал да погаси дълговете на Доган. Ако ги плати какво го вълнува Доган който е пребледнял от болест и иска да остаави чист бизнес на рожбите си. Народа кучета го яли.

      Изтриване
  11. Анонимен17/7/24 10:31

    9.37 е прав партията е ЕООД.Такова чудо няма( носят едни имена ,смятат се за други)Виновни са върхушката на ДПС изгониха младите и закрепостиха другите.Станаха милионери на гърба на хората.До кога ще търпиме хасановците,до когаааа???Омръзнаха ни.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен17/7/24 10:41

    Grad Kırjali potına na batak.kolko borc ima obştinata sled Hasan Azis.hasan aziz 5 zvezden hotel ima var tursiq toy misli samo za sebebi opravisi jivota

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен17/7/24 10:44

    İstinsko kafeli şte piem ili ili kafe OT otayki.hasan aziz e otayka za mene za nişto nestava OT nego.kakvo napravi za 20 gidiniz za kırdjali

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен17/7/24 11:40

    оди се скрий някъде на сянка бе СЛЪНМЧОГЛЕД

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен17/7/24 11:41

    Сънмявам се от психичното им здраве, вместо да се срами и да скрие някъде, той едва ли не бил поласкан. Бахти безочливите копелета

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен17/7/24 12:20

    И аз искам да съм депутат да правя милиони.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен17/7/24 12:23

    А Доган не четели в-к родопи?Не вижда ли колко го мразят тоя Хасан?

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен17/7/24 13:23

    Гладна кокошка просо сънува

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен17/7/24 13:31

    Ба си наглия миндил.Този кмет направи за 1месец,колкото ти за 20 не не си направил бе мишко.Рабятеше за себе си и се отчитане на оня от сарая...!!!

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен17/7/24 13:56

    Стига сте ни занимава ли с такива нещастници. Такива като асан и мустафа са бити карти, Game over.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен17/7/24 14:03

    Каква оценка какви пет лева ве? Да знаеш, че привидните договори са нищожни по силата на чл. 26 ал. 2 ЗЗД. Сега си прави сметката, кои имоти са станали или по-скоро не са станали нито твои, нито на поставените от теб лица? Ще супнете духата барабар с меченцата ти.

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен17/7/24 14:07

    ДПС няма да се разпадне дори Хасан и Местан да се върнат, хората гласуват за тази партия заради трите букви. Хюсеин Хавъзов нали се върна от ДОСТ и сега е депутат от ДПС, Бахри нали се върна, и по малко ли гласуваха? Гласуваха дори повече, и за Хасан е така, той ще се върне и пак всички ще гласуват за ДПС

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен17/7/24 15:42

    Мечетата да играят пък…. Дали ще е кючек или на бос крак върху жар ще видим!

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен17/7/24 16:33

    Гьонсурат. Бива ли да си такъв yüzsüz, suratsız. Каква добра оценка за твоята работа. Каква си работил ти бе, мързеливецо. Освин да караш трактор за друго не ставаш. Хората в Кърджали са ти дали оценка нула. Даже и двойка не заслужаваш.

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен17/7/24 18:20

    hasan azis e dostoen za toz post

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен17/7/24 18:22

    kasno e libe za kitka sas hasan agata sme

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен17/7/24 19:06

    Мазохистите да гласуват за асан наглия крадец...

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен17/7/24 19:17

    Като усети, че няма да има следващ мандат, Хасан накара да окастрят дърветата по главните улици на Кърджали от половината стъбло.
    Хасан е проклятие за Кърджали.
    А.Доган унищожи този красив град чрез Хасан.
    Но..бог не забравя.!

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен17/7/24 23:35

    За двадесет години напълни града с кучета. Не е виновен само той. За двадесет години такава беше политиката като цяло - автентично дерибейска.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.