24rodopi.com/Регион

Инспекцията по труда в Кърджали се раздира от скандали, за част от които информация вече има в Изпълнителна агенция „Главна инспекция на труда“, научи 24rodopi.com.

Напрежението в институцията е вследствие на нападки и обвинения от различно естество – наказана служителка заради наложена глоба на строител, който направил ремонт на жилището на шефката; създаден фалшив профил във Фейсбук на ръководителката; изчезнали декларации към преписки; констатирани пропуски в работата на подчинените и т. н.

Дирекция „Инспекция по труда“ в Кърджали е с нов ръководител от края на 2021 година. Позицията зае Катя Филипова, която преди това е ръководела инспекцията в Разград.

Назначената по времето на ПП-ДБ директорка е поискала съдействие от местни депутати от ДПС.

Снимка: Общинско радио Разград

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/7/24 10:51

    Като гледаме какво става май не ни трябват никакви Министри Депутати и Началници Май трябва да имаме само един ПрезиДЕнт или ЦАР

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен2/7/24 11:00

    Аман от 🐞🐞🐞🐞🐞

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен2/7/24 11:00

    Бъктисахме...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен2/7/24 11:12

    Да вземат да си я пратят нея и партията която я назначила на поста.
    Да и видят досието що за ръководител е тази (Директорка)

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен2/7/24 11:31

    В Кърджалийско нямаме ли кадри,че са я докарали чак от Разград

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен2/7/24 11:47

    Тя няма нищо общо с ППДБ

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен2/7/24 12:47

    DPS ne sa budali da se vutjat na podobni kalinki. Ne e 4ista rabotata na tazi abla. Useti vqtara I vdigna polata da poleti

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен2/7/24 13:07

    Мръсна душа,която мрази турско население.И не заслужава никакво толераране!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен2/7/24 13:10

    Защо няма отговори, санкции и т.н. по подадени жалби, сигнали, преписки и т.н. или предварително се предупреждават лицата, за които се отнасят?

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен2/7/24 13:14

    В този рояк от "оси" и "стършели", ред може да въведе само онази комисия за придобитото имущество ... . Проверка на всички !!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен2/7/24 15:35

      Няма да ги проверят, те не са назначени заслужено, а са протежета на определени партии, всички -и бивши и сегашни си имат по няколко апартамента и вилички,убиха малкия и среден бизнес,сумати работни места се закриха от техните глоби и проверки, не проверяват големците

      Изтриване
  11. Анонимен2/7/24 13:21

    Ако има комисия за противодействие на корупцията в Кърджали би разрешила спора най - добре.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен2/7/24 14:19

    Има една служителка дългогодишна дето ще е доста интересна на корупционната комисия.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен2/7/24 16:39

    Да не проверяват !
    Така си мислиш Ти бай Ганьо.
    И малките се мислят за Големци.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен2/7/24 21:46

    Аз от 20 години инспекцията на труда не съм усетил да са направили нещо добро за работещите,идват на проверка бутат им пари и живо здраво а че работниците работят в нечовешки условия въобще не ги интересува

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.