24rodopi.com/Криминале

Голям пожар бушува в Кърджали, гори сградата на бившето училище по селско стопанство в района на някогашния Оловно-цинков комбинат, предаде репортер на 24rodopi.com. Покривът е паднал, щетите са огромни.

С огнената стихия се борят екипи на „Пожарна безопасност и защита на населението“. Тук има пет пожарни коли, на помощ са пристигнали огнеборци и от Момчилград.

На място е и кметът на Кърджали Ерол Мюмюн. В 23.20 часа той сподели пред наш репортер, че пожарът е овладян, няма опасност от "разсейване на огъня". Не са засегнати други имоти, няма пострадали хора.

Кметът Ерол Мюмюн достави 10 стека с минерална вода за огнеборците, които ще останат да дежурят на терен през нощта.



Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/7/24 23:18

    Апетитно място Да Очакваме след 1 година нов комплекс Кооперации

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/7/24 23:26

    Трябва терен за нови кооперации, нищо ново като схема.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/7/24 23:58

    Оставка на пенсионерите в областната пожарна!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен9/7/24 07:50

    Подготвят терен за усвояване!🤫

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен9/7/24 08:22

    10 стека за какво ще им дтигнат поне 20

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен9/7/24 16:42

    Аз лично бях там кмет'а не е дал нито вода нито нищо аз лично не видях даже бях при единия пожарникар дето постоянно наблюдаваше пожарния кран даже не спря при него седнал на задната седалка все едно че президент...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.