24rodopi.com/Политика

Джевдет Чакъров не вярва, че ще има правителство с третия мандат в 50-ото Народно събрание, а Ахмед Доган явно не е доволен от действията му като съпредседател на ДПС и днес от Брюксел за преговорите с „Има такъв народ“ пристигна евродепутатът Илхан Кючюк.

Това е новината от преговорите между мандатоносителя ИТН и хората от групата на Рамадан Аталай и Джевдет Чакъров в парламента.

„Осъзнаваме, че шансовете за съставяне на правителство са минимални, но приехме да бъдем диалогични“, каза Чакъров.

Тошко Йорданов благодари за отговорния подход и посочи, че сегашната ситуация създава шансове за едно по-справедливо управление.

Чакъров и другите независими депутати не посочиха кога ще се проведе заседанието на Централния съвет.

Припомняме, че групата „Аталай Чакъров“ води кампания „ДПС без Пеевски“, а почетният председател Ахмед Доган все още мълчи за разрива.

Въпреки скандалите около Илхан Кючюк, той продължава да се бори за шефска позиция в ДПС. Именно той през изселнически организации компрометира оценката на Доган за Пеевски „Феномен“ и се наложи почетният председател да наложи формулата „съпредседатели“, но отряза мераците на Кючюк и предложи до Пеевски да застане Емел Етем, а след нейния отказ позицията зае Чакъров.

Негативите на Чакъров са и от скандалните разкрития за бизнеса на сина му, като се оказва, че съпредседаттелят на ДПС е един от най-богатите хора в историята на Движението, определено по-заможен от лидера Доган.

Междувременно Тошко Йорданов от ИТН обяви, че до момента са събрали 47 гласа за кабинет с третия мандат.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

19 comments so far,Add yours

  1. Анонимен31/7/24 18:26

    Да идат на врачка. Може да им познае на суджук. Либерал в евро, леволиберал. Ей, резил та резил.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. ЧАКЪР БЕЙ И ШАЙКАТА МУ СА КЛАСИЧЕСКИ ГЬОНСУРАТИ. ХЕМ ТЪПИ,ХЕМ УПОРИТИ. НЯКОЙ ГИ Е НАБЕДИЛ ЧЕ СТРУВАТ НЕЩО. АГАТА И ТОЙ САМО ДЪРВО СЛЕД ДЪРВО,ЗАВАЛИЯТА ОЧЕВИДНО ДАВА ВЕЧЕ ФИРА.КРИЕ СЕ ОТ ХОРАТА И НЕЗНАЙНО ЗАЩО. ПАНДЕМИЯТА СВЪРШИ БРЕ СОКОЛЕ МОЙ !

      Изтриване
  2. Анонимен31/7/24 18:29

    Аааааа Чакъров като какъв водиш разговори за правителство.С карадци и деребеи нищото не става .

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен31/7/24 21:25

      Аджеба нерде онзи бабаит Аталай,нещо много снишен ми се чини.Скри се

      Изтриване
  3. Анонимен31/7/24 18:57

    Доган удари на камък

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен31/7/24 21:16

      Онзи от сараите дето го играе Всевишен е време да слезе при хората на земята.Сокол сокол ама вечно не се лети.Фантазьор който го ласкаят само блюдолизци и ясладжии и му мпомпат егото.Едно парче Гьормедик е и той.

      Изтриване
  4. Анонимен31/7/24 18:59

    Дерибеите са се захванали за кокъла, не го пускат. Джафкане до дупка. Искат да повлияват на НАП, щото знаят, че имуществото им е от сенчести сделки. Привидните сделки са нищожни, чл.26 ал.2 ЗЗД. Дупе да им е яко.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен31/7/24 19:30

    Ако ДПС Кърджали тръгнат след Кючуков,те са свършили.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен31/7/24 19:52

    И на двамата не вярваме, какво правим сега ? Май е време да потърсим Пеевски

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен31/7/24 20:59

    ВЪН ВЪН ВЪН крадливите и алчните дерибеииииии-талибанииии..да живеее Новото начало в ДПС с Пеевскиииииииииии...Дерибеите са СРАМ и ПОЗОР и ОТВРАТ и ГНУС...кражби кражби кражби и живуркане на гърба на бедния и болния народ .....с Пеевскиииииии сме

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен31/7/24 21:01

    Много им се иска на алчните и крадливите Дерибеииииии да има правителство и да са с депутатски имунитет....сметките им ще излезнат криви и мястото им е в централния затвор
    Да живеееее Пеевскиииииии и Новото начало в ДПС

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен31/7/24 21:08

    Яяя , ще управляват и делкат от дивани чрез послания и фейсбук?

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен31/7/24 21:08

    Господа крадливи дерибеиииииииииии нямате място в политиката вече,крийте се някъде,ще имигрирате ли към посока Занзибар-Бангладеш....Алуууууу има ли ПРОКУРАТУРА в България ДАНС и какво чакат още.....Бре Бре Бре дерибеииииии-талибанииии са ни излъгали жестоко през годините стадото....марш към затвора

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен31/7/24 22:01

    Джиджи ми е антипатичен, но не знам защо Илхан Кючук ми е още по антипатичен. И двамата имат някакво нечистоплътно излъчване. Нямат положително излъчване.
    Nur yok yüzleinde.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен31/7/24 22:27

    Тоя кючек и той не става за нищо.имот в пъпа на софшя за 150 хиляд евро.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен31/7/24 22:27

    Тоя кючек и той не става за нищо.имот в пъпа на софшя за 150 хиляд евро.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен1/8/24 08:32

    Тия си правят пиар, щото и по теория на вероятностите бройката 121 не излиза.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен1/8/24 10:17

    Всички партии фалираха.Тотал щета.Сокола по-добре да ходи за риба.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.