24rodopi.com/Коментари/Политика

Дали хилядите, които преди няколко години отидоха в „Росенец“, за да отбраняват летния „сарай“ на Ахмед Доган от щурма на „прокопиевци“, осъзнаха как живее лидерът им? „Златният кафез“ на един „луксозен затворник“. Който ги посрещна по „хавайка“ и къси панталонки.

Повече от десет години от своята кула на самотата Доган започна да губи представи за реалността. За това какво коства на тези младежи да пропътуват с автобуси стотици километри, за да се превърнат в жив щит около имението на Почетния.

Днес това е още по-ясно видимо. Доган се уплаши. От мощта на собствената си партия. От това, че Движението се превърна във втора политическа сила и можеше да влезе през парадния вход на властта.

През тези три десетилетия, ДПС бе неизменна част, по някакъв начин, от управлението на страната. Но в плахия вид на балансьора. И когато правителството приключваше мандата, ДПС се измъкваше тихомълком, наградено с позитиви, а негативите оставаха за големите партньори в коалицията. И това се харесваше на лидера. Той просто „разпределяше баницата“ без особени отговорности. Заобиколен от слугите, позиращи за снимка с него.

Доган се уплаши от пряката власт. Уплаши се и от лидера, чийто размах я осигури. Страхува се, защото това е първият председател, който не се държи като кукла на конци. Делян Пеевски няма нищо общо с Местан и Карадайъ, които бяха лидери на митингите. На празнословията и дългите, втръснали речи. Пеевски осигури милионите към регионите на ДПС. Над 50 млн. лева за инфраструктурата само на Кърджали. Нещо, което нито един преди него не е правил. За елементарни неща-инфраструктура, паркове, спорт, не грандомански проекти, от които половината пари да изчезнат. И кърджалийци вдишаха друго. Ново начало, след 20-годишното зловоние, дори откъм блатата на „Водното огледало“. Един съсипан областен център, с мълчаливото съгласие от „кулата на самотата“. Отговорникът за това, днес се е хванал като удавник за сламка и обяснява колко важен е Доган. И се четка и не спира да мисли как отново да се снима с него. Неосъзнавайки, доцент инженера, че неговото собствено време е приключило.

Именно такива днес реват най-много. Защото и те си искат старото. Ихтибари в сарая и далаверата по региони да върви. Електоратът…, та нали е в „Ауропата“, да се оправя някак.

Доган се уплаши. Че ДПС не е същото, а далеч по-силно. Председателят не е пионка, а ръководи с размах. Уплаши се, че и неговото време е свършило…

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

90 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/7/24 12:51

    Много добре казано за доцент инженера, аут отвсякъде, ВЪН ВЪН ВЪН

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен11/7/24 15:57

      Да ама днеска по бтв заяви,че е в цоб от квотата на Доган, демек Доган седи зад него и е дошъл моментът да се върне на бял кон. Май се цели за председател или заместник. Почетният си държи на дерибейте.

      Изтриване
    2. Анонимен11/7/24 21:52

      ЦОБ и ЦС, са две различни неща, но явно на Вас това не ви е ясно...

      Изтриване
    3. Анонимен12/7/24 00:06

      Хасане сбърках и то умишлено ти каза ЦС. Но просто гледаме дали четеш коментарите.

      Изтриване
  2. Анонимен11/7/24 12:57

    Браво! Проклятието на и за България трябва да бъде пенсиониран. Дайте му чадърче, гаранции и т.н., да се маха. Кърджали се събуди след 40 годишен сън, благодарение на Делян Пеевски. Ние сме от страна на НАРОДА и от нашата мила Родина България. Доган е вредеп за тези две каузи. Той яхна бедния народ по Родопите преди 40 години, използва го. Плашеше с етническия мир и т.н. Но след 2007 нещата се промениха. Вече сме в ЕС и плашилото на Проклятието с възвръщане на Възродителния процес не работи. Доган си е слуга на майка му ДС и на баща му КГБ. Да иде по дяволите, този използвач!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/7/24 13:00

    Gulme komsuna Gelr basina

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен11/7/24 16:10

      ЕХ съдба.Всички които бяха против Дост си го получават

      Изтриване
  4. Анонимен11/7/24 13:05

    Браво! Изключително точен анализ. Дано всичко привърженици на ДПС го прочетат и осмислят.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен11/7/24 13:20

      Няма нужда да четем в ДПС сме свикнали да идват телеграми от Доган и Пеевски или общинския ни кмет така е казал и всички изпълняваме Ние не искаме да четем и да мислим

      Изтриване
    2. Анонимен11/7/24 18:18

      Прочетохме и за пореден път се убедихме, че Пеевски доста добре плаща на част от журналистите. Човека си седи в сарая кротко и мирно пак се плашите. Без думи ви управлява, това сигурно ви тежи ...няма как. Измисляте, какво ли не , тъй като не знаете, какво мисли. Докато е жив, всички заклети депесари са с него. А за медията, който плаща - те са там.

      Изтриване
  5. Анонимен11/7/24 13:13

    Не знам, все пак Доган е създателя на ДПС. Дано да се разберат но като гледам едва ли.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен11/7/24 16:45

      дпс се създаде когато ахметчо беше в затвора.и без него организацията при създаване на структурите на дпс беше великолепна.почти всички учредители по места сега са вън от дпс.
      вижте през годините на прехода кои са народните представители на дпс.дпс вместо да застане до демократичната общност,въпреки многото техни кусури застана до своите палачи комунистите.

      Изтриване
    2. Анонимен11/7/24 21:30

      Много знайко Ахмед агата не създаде Дпс а Комунистите го накараха

      Изтриване
    3. Анонимен12/7/24 00:17

      Точно така, дпс е рожба на бкп. За да не гласуват турците за сдс. То не че и сдс не беше проект на бкп , но имаше още и свестни хора. Тия неща са известни

      Изтриване
  6. Анонимен11/7/24 13:17

    хасанчо и рамаданчо абтънаев не им увират главите че са бити карти от всякъде.само че това не е достатъчно..деляне -без прокуратура и съд за тези двамата и още всички като тях няма сдправедливост -конфискация на откраднатото и при бай Ставри. тогава е новото начало. имаче по озлобени стават и отново и отново чакат присламчването им ясла.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен11/7/24 13:18

    Браво Пеевски.Ние кърджалийдси сме със тебе.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен11/7/24 13:21

    Браво точен анализ

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен11/7/24 13:21

    Какво става сега? На кога да вярваме...Магнитски или про Путин...няма угодия

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен11/7/24 13:22

    Абе едно е ясно, времето е на младите! Старите да си гледат агалъка и да не се бъркат в работата! Точка.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен11/7/24 13:23

    Пеевски не е карадаѝъто, да ти играе както ти се иска...

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен11/7/24 13:25

    ДПС значи Доган ...другото е временно

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен11/7/24 16:03

      Доган да не е вечен бе? Демек ако се спомине затваряме кепенците.

      Изтриване
  13. Анонимен11/7/24 13:28

    Най-смислената статия, която четох за случващото се в ДПС. Браво на автора!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен11/7/24 13:32

    Още 5 депутата ще напуснат ПГ

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен11/7/24 13:39

    Промяната с Пеевски и Ерол е видима в града ни ,подкрепа за тях !

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен11/7/24 13:40

    Привърженици на дпс няма ,има дерибеи местни феодали ,мутри на доган ,които мародерстват безнаказано с общински и държавни средства ,докота дойде спасителя на истинските дпс /Хората /,кото не живеят от бедност, нищета ,без работа ,без бъдеще .Пеевски не се предавай на башибозука и проклятието Доганя и шайката окоало него ,които още му слугуват с държавни и общински средства .

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен11/7/24 17:49

      Не мога да повярвам, че сте толкова прости!

      Изтриване
  17. Анонимен11/7/24 13:40

    Tvoy red e ilhanco

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен11/7/24 13:41

    Аз не знам кой кого плаши с възродителния процес да неби тогава някой да ги е гонил май забравяте кво е казал тодор живков границите са отворени тва с плашенето го изпозваха доган за да плаши турския народ и да бъдат роби на политическа партия малко е смешно

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен12/7/24 08:57

      нищичко не знаеш за отварянето на границите, а за връчване на червените паспорти посред нощите знаеш ли, бебетата без резервни пелени, струпани на границата знаеш ли , Аз съм едно от тях

      Изтриване
  19. Анонимен11/7/24 13:45

    Родопи температурата се вдига, да не прегрейете....

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен11/7/24 18:25

      Зависи ,колко ще им плащат и кой лидер

      Изтриване
  20. Анонимен11/7/24 13:48

    Сега е моментът държавата да си покаже силата и да вземе всичко нелегално. А замесените един по един да се арестуват по над 20 години зад решетки, дано да видим и това. Ное рабптим ден и нощ за парче хляб плащаме високи данъци и всичко се краде. Искам наще данъци да се влагат за майка България!! Искам да се развием колкото може по бързо!

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен11/7/24 13:51

    Да живеееее бат Пеевскииии
    Долу Долу Долу вечните дерибейпета,вечните депутати-парашутисти,вечните Калинкиииииии....

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен11/7/24 13:55

    Много е просто! Пеевски ако успеят да го махнат, ще ни ръководят Чакъров, Аталай и Джиджи! Хасан Азис ще бъде реабилитиран напълно. Бахри Юмер също. И какво ще правим. Кърджали ако допусне това, ЯЗЪК! ПАК ЩЕ БЪДЕМ РЕГИОНА С НАЙ НИСКИ ДОХОДИ, ЩЕ ПРАЩАМЕ ДЕЦАТА СИ НА ГУРБЕТ В ЕВРОПА, А АТАЛАЙ И ЧАКЪРОВ С ФИРМИТЕ НА ДЕЦАТА СИ ЩЕ НИ СЕ СМЕЯТ СЪВСЕМ ОСНОВАТЕЛНО! ЩЕ КАЖАТ " ПАК ГИ ПРЕЦАКАХМЕ ТИЯ ЧОБАНИ КОМПИЛДЖИИ" Това е положението. Мислете за децата си, ХОРААА!

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен11/7/24 13:55

    Много е просто! Пеевски ако успеят да го махнат, ще ни ръководят Чакъров, Аталай и Джиджи! Хасан Азис ще бъде реабилитиран напълно. Бахри Юмер също. И какво ще правим. Кърджали ако допусне това, ЯЗЪК! ПАК ЩЕ БЪДЕМ РЕГИОНА С НАЙ НИСКИ ДОХОДИ, ЩЕ ПРАЩАМЕ ДЕЦАТА СИ НА ГУРБЕТ В ЕВРОПА, А АТАЛАЙ И ЧАКЪРОВ С ФИРМИТЕ НА ДЕЦАТА СИ ЩЕ НИ СЕ СМЕЯТ СЪВСЕМ ОСНОВАТЕЛНО! ЩЕ КАЖАТ " ПАК ГИ ПРЕЦАКАХМЕ ТИЯ ЧОБАНИ КОМПИЛДЖИИ" Това е положението. Мислете за децата си, ХОРААА!

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен11/7/24 14:03

    Подкрепям казаното.

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен11/7/24 14:09

    Как точно се осигуряват милионите за Кърджали?
    С фокус?

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен11/7/24 14:12

    по-точен анализ не можеше да има, особенно описанията на финансовото състояние на почетния, то сараи ли не бяха ,то летни резиденции не са, то яхти за милиони, а народа-избирателите на ДПС се гърчат, напуснаха града и заминаха за чужбина нашите децата, като робове, втора ръка работят в чужбина, а пенсионерите ни болни, измъчени от работата на тютюн по тези ниви, за какво? за да може Доган да си строи сараи, да живее в лукс и чак летни резиденции да има. Надяват се само на гласовете от Турция

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен11/7/24 18:38

      На нивите работеха само турците и част от помаците , , българи по нивите нямаше, те бяха началници. А сега всички са еднакви.

      Изтриване
  27. Анонимен11/7/24 14:15

    Ха-ха. И за благодалност ДПС Кърджали подкрепи официално Доган.

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен11/7/24 14:19

    Вятърът на промяната духа,неизбежно е трябва революция.

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен11/7/24 14:20

    анализа точен но раята си остава рая както и овцете овце та всички се отметнаха от Пеевски и застанаха зад Доган лоши времена идват . . . .

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен11/7/24 14:26

    До пеевчетата: Драги пеевци и пеевки... Всичко свърши. Делянчо е пътник. Хващайте пътя и вие.

    ОтговорИзтриване
  31. Анонимен11/7/24 14:38

    Ще го изчистят точно за 1селунда от времето

    ОтговорИзтриване
  32. Анонимен11/7/24 14:48

    Валя си ни га каза...
    "Изльел йе Дельо хайдутин,
    Хайдутин, янкеседжия
    В Домбофци и Караджофци.
    Заръча Делю, поръча
    Даръдерскинем аяне,
    Аяне, кабадаие:
    – „Две лели имам ф селоно,
    Да ми ги не потурчите,
    Чи ку ви влезна ф селоно,
    Много щът майки поплака,
    По-много млади невести,
    Ф корем ще дете поплака“.
    Гюлсюме Делю думаше:
    – „Варди са, Делю, чувай са,
    Канят са да та премажат,
    Леят ти куршум сребърен“.
    Делю Гюлсюми викаше:
    -„Гюлсюм, черноко момиче,
    Кого е майка хранила
    На Деля пушка да пукне
    На Деля сабля да махне“?"

    ОтговорИзтриване
  33. Анонимен11/7/24 15:09

    Повръща ми се вече

    ОтговорИзтриване
  34. Анонимен11/7/24 15:13

    Случващото се не е голяма изненада Беше натрупано с години.. Хората живеещи в Кьрджалиска област видяха льч надежда в лицето на Пеевски Благодарим за усилята което положи за нашият градНашите Областни лидери.като сльнчоглед за мига обьрнаха наопаки. Прави сте в игрите за собственно оцеляване . Но "свободата иска жертви'беше казал поета.Икономическата ситуация в страната е по вече от тежка.Днес с този,утре с другите, не е печелища политика. На есен сме на избори.Имаме добри депутати ,може да вярване на тях.Кьрджали има много проблеми, дьлги години не им беше обьрнато внимание от централната властВластването на 20 години не се оказа печелищ модел на управление, точно обратното.. Сега като трьгнаха нещата видимо , на някои им заболя.Особенно на така наречените дерибеи.Почвай от селския кмет до вьрховете не може да видиш реална дейност. Знайте че ви чака много работа.Годината не е 1990 а 2024 ...Ще живеем ше видим.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен11/7/24 17:45

      Никой не е видял никакъв лъч, вие не сте хората!

      Изтриване
  35. Анонимен11/7/24 15:16

    БРАВО!
    ДОРИ СТАТИЯТА Е СПЕСТИЛА МНОГО ОТ УЖАСЯВАЩАТА ИСТИНСКА СЪЩНОСТ НА ДЯДО ДОТО.
    ДАНО ДЪРЖАВАТА МУ ОТНЕМЕ ВСИЧКИ ИМОТИ, КОИТО Е ПРИДОБИЛ НА ГЪРБА НА ЕЛЕКТОРАТА СИ!

    ОтговорИзтриване
  36. Анонимен11/7/24 15:20

    Точен анализ.Тези лизачи си изкараха стажа с етническата карта.Хасан е човек безволев.Крие се зад партията и с обкръжението си работеха само за своя облага.

    ОтговорИзтриване
  37. Анонимен11/7/24 15:25

    Бегом към новата партия " Новото начало".........

    ОтговорИзтриване
  38. Анонимен11/7/24 15:25

    Утре Пак ще са заедно, Върти се един политически сценарий,всяко чудо за три дни, Губещите пак сме ние народа.

    ОтговорИзтриване
  39. Анонимен11/7/24 15:27

    Сега ще видите как ще се подведат някои депутатчета.

    ОтговорИзтриване
  40. Анонимен11/7/24 15:36

    За лошото състояние на Кърджали са виновни А Д ,Х А, М К и всички ясладжии и дерибеи, само Пеевски

    ОтговорИзтриване
  41. Анонимен11/7/24 15:54

    Доган е създател на ДПС!
    Аз и други от моето поколение се гордеем, че сме негови съвременници и свидетели на Българския Етнически модел, чийто архитект е д-р Ахмед Доган!
    Но повече от десет години електоратът не е виждал и чувал лидера Доган!
    Той е само в нашите спомени отпреди 20г, когато сме го слушали отвреме навреме по митинги. Той постепенно се изолира и все по-рядко се показва, и то само пред тесен кръг хора.
    Неродените и родените преди двадесет и повече години деца, сегашната младеж, са вече новият електорат. Електорат, който никога не е виждал и чувал почетния лидер.
    Поколенията се подновяват, и ценностите също! Философът Доган със сигурност е наясно с кръговрата в природата, и едва ли не знае, че за да има развитие и прогрес трябва да има приемственост между поколенията.
    ГРЕШКА е да разкъсаш детето на развеждащи се родители, за да има за всеки родител по ПАРЧЕ от детето.
    Очаквахме мъдро и разумно поведение от философа Доган, чиято рожба е ДПС.
    ЗАТОВА ТРУДНО Е ДА ПОВЯРВАМ, ЧЕ ТЕЗИ ДЕЙСТВИЯ И РЕШЕНИЯ СА ЛИЧНО НЕГОВИ, А НЕ НА ШЕПА ХОРА ОКОЛО НЕГО..
    Най-вероятно самият лидер не е в състояние или няма свободата да взима сам правилните решения.
    ЖАЛКО ЗА ДПС!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен11/7/24 18:47

      До 15:54.Ами сега е момента ДПС да бъде закрита като Партия! И без това не отговаря на клаузите в Конституцията! Партии в България бол,можеш да гласуваш за който си искаш,без местният дерибей да те натиска по врата!

      Изтриване
    2. Анонимен11/7/24 19:22

      Еми мислете добре дали да гласувате масово за тях

      Изтриване
  42. Анонимен11/7/24 16:13

    Защо не се намери поне един Депутат или Кмет да отиде при двамата и да оправи нещата.

    ОтговорИзтриване
  43. Анонимен11/7/24 16:18

    Робът не иска свобода, той иска да има свой роб!!!

    ОтговорИзтриване
  44. Анонимен11/7/24 16:28

    Доган да си каже КОЙ КОЙ КОЙ създаде местните дерибеииии и местните Калинкиииииииии по места ...стига сме робували не тези кърлежииииии ....да живеееее бат Пееевскииииии.....
    ВЪН ВЪН ВЪН вечните и алчни депутати,дерибеите и дерибейчетата,разни крадливи и некомпетентни Калинкиииииииии

    ОтговорИзтриване
  45. Анонимен11/7/24 16:49

    САМО ДА ЧУЯ, ЧЕ ПЪТИЩАТА СА С ДУПКИ, ГРАДА Е ЗАТЪНАЛ В МРЪСОТИЯ.... САМИ СЕ ДОКАРАХТЕ ДО ТУКА! ОСЪЗНАВАТЕЛИ СЕ БЕ ХОРА ВИЕ БУДАЛИЛИ СТЕ ИЛИ МАЛОУМНИ, НО МАЙ СТЕ ТАКИВА... ДО СЕГА ВИНАГИ ИДВАХА ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИ, ВСИЧКИ СЕЛСКИ ОТ ДПС КМЕТОВЕ СА УСТРОЕНИ, ОБЩ. СЪВЕТНИЦИ СЪЩО ВИНАГИ НА КЕЛЕПИР. НЕ ЧЕ НЕ ИДВАХА ПАРИ В КЪРДЖАЛИ, АСЕНОВГРАД, ШУМЕН ИЛИ РАЗГРАД МАКАР И МАЛКО, НО ТЕ СЕ РАЗПРЕДЕЛЯХА МЕЖДУ САМИТЕ ДЕРИБЕИ. ОБЩИНСКИТЕ КМЕТОВЕ СТАНАХА МИЛИАРДЕРИ ДО 5-ТО КОЛЯНО. НА ХАСАН ЗА ИМУЩЕСТВОТО ДА НЕ ГОВОРИМ, СЕБИХАН ДЪРЖИ ЦЯЛА ЗЛАТНА МИНА, ШИНАСИ И РЕСМИ САМО ЗА ЗЕТЬОВЕТЕ СИ ПОСТРОИХА ПО ЦЕЛИ КООПЕРАЦИИ В НАЧАЛОТО НА МОСТА, А ЗА ДРУГОТО САМИ СИ НАПРАВЕТЕ ИЗВОДА. ЩОМ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ МИНАЛОТО ЛЯТО И ДВАМАТА ОТИДОХА ПРИ ОНЗИ ПИЯНДУР В РОСЕНЕЦ С ПЪЛНИ КУФАРИ ПАРИ ЗА ДА СА ТЕ ПАК КМЕТОВЕ, КОЙ ЗНАЕ КАКЪВ Е КЕЛЕПИРА. НО ВИЕ С ДВА ЧИФТА ДРЕХИ ДА ОТИДЕТЕ ДА ГО ЗАЩИТАВАТЕ ТОЗИ ПИЯН ДЯДО

    ОтговорИзтриване
  46. Анонимен11/7/24 16:57

    "...Соколе, сиви соколе, хайдушки верен побратим, ти като хвъркаш високо, ти като хвъркаш високо, дали не виждаш далеко - бащини равни дворове Там имам стара майчица и още млада невеста и още дребни дечица..."
    Соколът не иска да вижда нашата Родопа от 40 години. Третира ни кат рая. Сам Делю ще ни оправи.

    ОтговорИзтриване
  47. Анонимен11/7/24 17:38

    Cidbata na tyrsite kavgata KGB SRY .

    ОтговорИзтриване
  48. Анонимен11/7/24 17:43

    Как обърнахте бързо, бързо палачинката? Довчера Доган беше едва ли не божество за ДПС, сега мигновено го обвинявате във всички смъртни грехове, странно…..

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен12/7/24 07:47

      Това са платени тролове. От седмица се забелязват платени новини и нобичаен спам. Това нищо няма да промени обаче.

      Изтриване
  49. Стоян11/7/24 17:54

    Скъпи приятели и съграждани прекалихте с плюенето си по адрес на Ахмед Доган бързо забравихме глупостите които сътвориха с митинги в Кърджали комунистите чрез отечествената партия на труда пред Културния дом и благодарение на Доган и Желев нещата не ескалират те запазиха мира и си останахме приятели и комшии. А младите които не помнят и не знаят тези глупави митинги ги съветвам да питат възрастните,

    ОтговорИзтриване
  50. Анонимен11/7/24 18:21

    👍👍👍👍👍👍👍👍

    ОтговорИзтриване
  51. Анонимен11/7/24 18:26

    Аз да попитам Мечетата на Мечкаря, искам да си направя зимен тук в Кърджали и летен Сарай на морето! Как да намеря парички и строители? Абе, решил съм да не закусвам... може би за 2-3-4 години да спестя и да си ги направя!

    ОтговорИзтриване
  52. Анонимен11/7/24 18:38

    КУМЕ НЕ СПИРАЙ ДА ПИШЕШ
    В МОМЕНТА НАДЕЖДАТА НИ Е В ТЕБ

    ОтговорИзтриване
  53. Анонимен11/7/24 18:52

    В ДПС много председатели, зам.председатели,много нещо. Много вождове, малко индианци.

    ОтговорИзтриване
  54. Анонимен11/7/24 19:26

    Раз - прас не е решение за ДПС, нещо по - разумно очаквах, напр. да се спаси цялото, а не да се чудя какво да обясня на детето си, от километри се върна да гласува. Понякога заставам пред екрана и им крещя с пълно гърло - обяснявайте се в централата, а не пред камерите, болно ми е, уморихме се. Няма как с анти-Пеевски електората да се мобилизира, защото той по думите на Доган е феномен или вече се търси гадател, гуро ...По какви признаци търсим наследник видяхме килограми -не, бързина на действия- пак не, паралия опа корумпиран ще да е пак не. Ще се справим ли под ръководството за мен не много известния доктор

    ОтговорИзтриване
  55. Анонимен11/7/24 21:41

    Кралят е мъртъв,да живее краля.

    ОтговорИзтриване
  56. Анонимен11/7/24 22:16

    Хора, човеци, всички живеещи в 21 -ви век, 2024 година, няма как да ме накарат да не харесвам комшията си, няма! Той е толкова хрисим, смирен, дълбок, добър. Ами какъв е, ще попита само бедният духом, само загубилият разсъдък? Не ме интересува какъв е? Важно е градът ни е да чист, без дупки по улиците, като лунен пейзаж и без престъпност. Животът е сега, нека всички търсим това, а не разделение. То май това разделение, го търсят политиканите, но никой от нас, ходещите по земята.

    ОтговорИзтриване
  57. Анонимен11/7/24 22:21

    Болно ми е за ДПС. Нека историята поиска сметка от този или тези, които ни поставиха в тази ситуация. Хората са преходни, партията ще остане. Партията е ДПС

    ОтговорИзтриване
  58. Анонимен11/7/24 22:38

    Кучетата си лаят кервана си върви

    ОтговорИзтриване
  59. Анонимен11/7/24 23:35

    Доган за първи път допусна грешка, трябваше да изслуша и двете страни и тогава да реши.

    ОтговорИзтриване
  60. Анонимен12/7/24 00:19

    Смачкаха всички създатели на ДПС по места. Дай БОЖЕ късмет на всеки да влезе за един мандат на работа в общината, и вече си напред с материала. Къщи, коли социален живот.... Ако си кажеш мнението, или не гласуваш за партията, гуз да ти е як. Дано се задават всички с тоя голям кокъл

    ОтговорИзтриване
  61. Анонимен12/7/24 06:53

    Брейй колко коментари, спокойно, накрая всичките ще сте преебани..

    ОтговорИзтриване
  62. Анонимен12/7/24 08:53

    Dps e sızdadadeno ot DS Ahmet agata e kılıfa na dvijenoyoto.

    ОтговорИзтриване
  63. Анонимен12/7/24 09:23

    Основният проблем не е в Ахмед Доган или Делян Пеевски, основния проблем е в избиратели или по точно казано хоратата, които ги подкрепят. От няколко седмици станахме свидетели на титаничен сблъсък между двама олигарси или по точно казано, с новото им определение "деребеи". Парадоксалното в цялата ситуация е да наблюдаваш, как маса народ се борят, правят се изказвания и защитават хоратата, които са им отнели бъдещето на техните деца. Големият въпрос е, ако България беше правова държава, където законите се спазват, дали щяхме да знаем имената на лицата д-р Ахмед Доган и Делян Пеевски?
    Всеки да си отговори на тези въпроси и да погледне обективно на нещата. Преди да направи изказване в едната или другата позиция би било редно всеки да си припомни, за Булгартабак, КТБ, сараите в София и Росенец и т.н.

    Надявам се коментара да мине през одобрението на администраторите от най-обективната медия. Номер 1 както винаги.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен12/7/24 09:59

      Еми за всичко си прав, но достоверните нямат място в политиката, особено в тази на България. За това по добре Терминал 2. Чао.

      Изтриване
  64. Анонимен12/7/24 09:45

    А г-н Фъръндж Къдесте Защо Подведохте г-н Пейевски ,,,,,,,

    ОтговорИзтриване
  65. Анонимен12/7/24 14:27

    ОБИКНОВЕНИЯТ ЧОВЕК ГО ВЪЗПРИЕМАТ КАТО ОВЦА, КОГАТО ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЗА ИЗБОРИ ПОД СТРОЙ ОТИВАТ ДА ГЛАСУВАТ БЕЗ ДА ЗНАЯТ КАКВО ГИ ОЧАКВА ПРЕЗ СЛЕДВАЩИТЕ 4 ГОДИНИ.КАТО СТАДО ОВЦЕ.КАЗВАТ МУ ЗА КОЙ НОМЕР ДА ГЛАСУВА И КРАЙ

    ОтговорИзтриване
  66. Анонимен12/7/24 15:32

    A BE MNOGO RAZBIRA4I NALI SE ZNAEM TUK VSEKI PLUYE A KATO GI VIDIM AMA SE MAZNIM 4AK NI E BEDNA FANTAZIYATA.A 6TO SE OTNASYA DO DPS TO NI E VKRIVTA NA VSEKI EDIN BG GRAJDANIN E KOYTO SE 4UVSTAVA TAKI VSE PAK

    ОтговорИзтриване
  67. Анонимен12/7/24 18:56

    Ахмед Агата да си гледа уискито отлежало дали е студено вече нито има сили,нито нерви,нито време айде на здраве.

    ОтговорИзтриване
  68. Анонимен12/7/24 23:03

    ,Това е вътрешна политика наДПС ще го разберете по късно...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.