24rodopi.com/Общество

Една история. По действителен случай.

Не харесваше живота си. Смяташе го за тежък. И той бе такъв. В целия си вид. Сутрин с животните в обора, после в градината. Фекалии и пръст. Миризма на добитък. Липса на баня. Няма парфюми. Какво пък е туй?

Храна, старите, животните. Мрак, луна, легло. Ставане по тъмно. Всичко отначало.

Съзнанието е пропито с ароматите на житието. Няма сапун, който да ги отмие.

Нищо не достига. Разумът е клеясал в ежедневната жажда да си нахранен.  Дори кравата гледа с презрение. Понякога. Мисли непонятни. Бездна. Виме. Мляко. Храна. Едно и също. Стари дрехи, омръзнала миризма. А по сериалите…

Телефонът звъни. Има клиент.

К. тръгва от село. Чакайки таксито, което да я откара към града, помирисваше анцуга си. За да се представи добре пред клиента.

От две години работеше това. Никой не знаеше. От нивата и обора към мъжа, който ще плати, за да изпъшка похотта си върху нея.

Плащането ставаше предварително. Нямаше мърдане. Старата уреждаше клиентите в града. Всичко се случваше в някоя квартира. Набързо. Понякога и тегаво. В зависимост от възрастта на господата. Но докъм 40 минути приключваше. Вземаше парите и ги прибираше в джоба. Виждаше „изтънчените“ мадами по сериалите и искаше поне малко да има техния живот. Хилеше се, мечтаеше. После идваше дядката, взел пенсията, и инвестираше в тази надежда. Грухтейки като прасе с астма в ухото й. Страстта на парите, влудяващото чувство, емоцията на греховницата, която иска не обор. Не добитък, а получаваща само животни…

Целия текст четете в петъчното издание на „Родопи voice“!

И още от темите в новия брой на вестник №1 в региона:

-Гледачки онлайн правят до 5 бона от клиент?!

-Нова измама: Заплахи със съд от скрити номера бъркат в джоба

-Спомен за нашите „весели“ прости*утки

В леглото на стареца срещу 30 лева

-Гледачки правят по 5 бона от клиент!

-Иде ли краят на новия Рим?!

Одоакър вече вилнее, а цезарите са в пералните

-Драмата на гурбетчията: 10 години зад граница, у дома – пари от НОИ няма

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.