24rodopi.com/Регион

Един от най-популярните изпълнители на попмузиката в Турция Челик и попфолк звездата Анелия ще закрият 15-ата международна среща на момчилградчани "Момчилград винаги в сърцето ми". Галаконцертът ще се състои на 27 юли /събота/ от 20 часа на градския стадион, на който се очаква да се стекат хиляди жители и гости на Момчилград и региона.

Челик има издадени повече от 20 албума с много песни, които се превърнаха в хитове. Челик ще се качи на сцената в Момчилград с оркестър от петима виртуозни музиканти.

"Скъпи момчилградчани и гости на града, очакваме Ви на 27 юли Момчилград, за да бъдем заедно на 15-ата поред Международна среща на момчилградчани "Момчилград винаги в сърцето ми". Нека се забавляваме заедно и се потопим в магията на музиката!", призова в специално видео послание Челик.

На сцената на градския стадион в Момчилград ще се качи и една от най-популярните попфолк певици в България - Анелия. За над 20-годишната й професионална творческа кариера Анелия е сред българските изпълнители, които са спечелили най-много и едни от най-престижните награди за музика у нас.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/7/24 11:35

    Ще бъде чудесно! Анелия не пие алкохол и хапчета , като кубратовица!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/7/24 15:35

    Защо ни каните забравени звезди от 90-те години? Искаме Сезин Аксу за по орегналите и Мурда за по-пладите.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен7/7/24 18:41

      Вие младите си дишайте райски газ не ни трябват ващте Мурди и Сузанити

      Изтриване
  3. Анонимен7/7/24 16:07

    Абе Мастанлиии научете се да пишете ?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/7/24 19:03

    Към 15:35 Сезен Аксу за жълти стотинки не пее .Миник серче

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/7/24 00:06

    Еми нека фактурата отговаря на качеството!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.