24rodopi.com/Политика

Председателски съвет на ДПС се провежда в столичния хотел „Маринела“ в момента. Основната тема на заседанието с областните лидери, водено от председателя на партията Делян Пеевски, е какво да прави ДПС с втория мандат за съставяне на правителство. Ахмед Доган е разговарял с някои от областните лидери, но въпреки препоръката му те да не пътуват за столицата, отсъстват само 5-6 души.

Това научи 24rodopi.com от членове на едно от така нар. „колективни тела на Движението“.

В неделя председателят Делян Пеевски казал на колегата си Джевдет Чакъров да насрочат заседания на колективните органи на управление по важната тема в понеделник и вторник, преди президентът да връчи втория мандат. Чакъров отговорил, че без да пита Доган не може каже нищо. Още няма такъв отговор, но се очаква Централното оперативно бюро да заседава утре, както и парламентарната група. Депутатите от ДПС са заседавали и вчера.

„Препоръчвам ти да не ходиш, но решението е твое“, казвал Доган на тези, за които знае, че твърдо го подкрепят. В разговорите с другите на въпрос от тях относно напрежението в партията „Защо прави така?“, отговарял „Не съм аз“.

Очаквайте подробности

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

26 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/7/24 15:14

    Доган създаде ДПС,май и той ще го закрие

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен8/7/24 16:07

      г-н Доган е казал преди години : аз създадох ДПС аз ще го закрия.Въпроса е дали е дошло това време

      Изтриване
  2. Анонимен8/7/24 15:16

    Доган усеща че не котролира 100% процесите в ДПС

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/7/24 15:21

    Кой разцепва ДПС

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/7/24 15:23

    Създаде дпс и той ще заключи катинара на партията.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/7/24 15:35

    Кой разцепва всички партии в Бг

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен8/7/24 15:35

    По всичко изглежда, че някое Посолство се опитва да се намеси във вътрешните ни работи! В момента съжалявам Доган - и той не знае на кого да угоди!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен8/7/24 15:38

    Его его его, на никой не му дреми за електората

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен8/7/24 15:41

    :.Младите в ДПС които не са свързани с бизнес обръчи не им пука и не ги е страх,май ще продължат борбата за обновление

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/7/24 11:59

      Доган да се пенсионира . С Пеевски напред той показа ,че може на изминалите избори.

      Изтриване
    2. Анонимен9/7/24 11:59

      Доган да се пенсионира . С Пеевски напред той показа ,че може на изминалите избори.

      Изтриване
  9. Анонимен8/7/24 15:42

    дпс има Председател, амет нищо не е...

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен8/7/24 15:46

    Strahliv dps terorist spion pirat diktator...pod krevatia ot shube...a horata v regiona pat nemat, tok nemat, voda nemat, furna za hliab nemat, posta nemat, vlak nemat, banka nemat, doktor nemat...da moje za nego da ima mnoooogo, za negovite deca i vnuci da ima mnooooogo...muhlio...

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен8/7/24 15:49

    Ново начало в ДПС ще има само когато Доган бъде пратен да лови риба в Черно море и не се мярка в тая партия.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен8/7/24 16:20

    Mladite ne sa kat nego bezdelnici ailiakchii, triaa da praviat, da rabotat...taia darjava i bez komunisticheski filosofi diktatori e sastestvuvala dosta dosta po-dobre ;)

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен8/7/24 16:33

    Доган не знае какво да прави, защото досега никой не е посмял да му се опълчи толкова явно! И понеже не знае верните отговори, губи почва!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен8/7/24 20:05

      Доган отговорите знае, но не му отърва. Имаме много силен и истински лидер в лицето на Пеевски. Дано нашите гьотверени лидери в кавички не клекнат. Че старите нямат ояване братче. Пеевски ти си човека след 30 години се появи един да мисли за електората. А не да мисли къде ще се правя на султан. Зиме в Бояна,лете на росонец докато ние през живота си сме ходили на помивка 5 пъти за три дни. Уж работим, гласуваме за ДПС те да живеят.
      И защо?

      Изтриване
  14. Анонимен8/7/24 16:40

    Аман от вашите проблеми, що не искате да се развием като европата, защо все искате да ни завържете за ръцете и краката. Тъкмо се започна да се догонва Европа, все намирате нарочно проблеми, да не се случват нещата . Аб е щом 2 - 3 мандата си изкарал в Парламента, ходи си у вас и гледай внуци, младите що ше правят. Нали за това ги готвим, да заместят старите депутати и управници.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен8/7/24 16:42

    Да има пра вителство , съсипахте народа с измислени проблеми.Ще се хванете за У. след време

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен8/7/24 16:43

    А от Кърджали кой е бил на сбирката

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен8/7/24 16:46

    Този урунгел да си събере лакеите си да изплатят борчовете, ипотеките на сараите да ги освободят и дим да ги няма.Уискито прекалено множко му е дошло и сигурно вече не вижда и до носа си.Да се махат докато не се е разиграла бодливата тел.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен8/7/24 19:05

    Kakvo stana Mustiiii kade se gubite

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен8/7/24 23:27

    Май ще приватизираме ТЕЦ, а може и Росенец

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен9/7/24 09:35

    Вярно е че младите са независими, но в Кърджали умните българи,турци и помаци се устройха и градят кариера и семейства в София, Пловдив и Варна, а умните млади който останаха в Кърджали и областта се реализираха кариерно благодарение на партийните назначения.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.