24rodopi.com/Регион

Повече инвестиции в електропреносната система и по-добро качество на услугата в малките населени места поиска областният управител на Кърджали Ресми Мурад по време на информационна среща-разговор с ръководителите на ЕVN Калина Трифонова /заместник-председател на Съвета на директорите на „EVN България“/  и инж. Здравко Братоев /заместник-председател на Съвета на директорите на „Електроразпределение Юг“/.

Мурад обърна внимание върху географските особености на региона и големия брой населени места, където мрежата е с ниско напрежение и често аварира особено през натоварения летен сезон. В разговора се включи и заместник областният управител Никола Чанев.

През 2025 .г EVN ще отбележи 20 г. от встъпването си на българския пазар. До момента вложенията на компанията надхвърлят 2 млрд. лева, изтъкна Калина Трифонова.  В област Кърджали инвестициите са в размер на 106,2 млн лева, като само за 2024 г. ще бъдат усвоени 8,5 млн. лева за изграждане на нови електропроводи /1113 км/, реновиране и поддръжка на мрежата, трайно намаляване на загубите и повишаване на сигурността.  

Амбицията на дружеството е да предложи по-добър продукт на крайните си клиенти, ефективен онлайн-портал и бърза реакция при кризисни ситуации. На срещата бяха засегнати теми като отложената либерализация на енергийния пазар за битови абонати, комуникацията на клиентските центрове с местната и регионалната власт, инвестициите в електромобилност, дигиталното обслужване, социалната политика на фирмата.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/7/24 15:45

    Кажете им да не пускат по-високи волтажи за да не им изгорят трафопостовете им.Че после горят ел уредите на хората и никой не поема щетите

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/7/24 17:12

    Пълно разследване на фирма Красин кога???

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен10/7/24 06:45

      За тая паплач разследващи органи няма

      Изтриване
  3. Анонимен8/7/24 17:14

    Красин милионите,които източвахте от Евн излезнаха а???

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен10/7/24 10:15

      Питайте Костадин Величков бивш шеф на УС на Евн сега в ЕСО МЕР Стз как потънаха милиони в неговата фирма с поставените лица и сега как точат ЕСО

      Изтриване
  4. Анонимен8/7/24 17:17

    Оставката, оставката

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен9/7/24 08:49

    Тези са пълни некадърници, некомпетентни и непокисти. В новото строителство първо искат да има тротоар после разкопават новите тротоари покрай блоковете, поставят на най неподходящите места таблата

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен9/7/24 16:55

    Evn са господари на времето.От 15 години ел.таблото на ул.1 ви 22а в Момчилград е повреден,никой не обръща внимание.Който минава покрай таблото сваля бушоните.Сутринта гледам в хладилника всичко е разтопено.Разговарях седин спесиалист той ми упътва да се обждам на директора на фирмата...Срамота.Там няма кой да поема отговорност както ми отговориха Преди ЕВН бях отговорен аз.За да им е лесно улиците станаха на стълби за които няма кой да отговаря.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен10/7/24 10:32

      Обърни се към фирмата ,която е с договор за КЕЦ Момчилград и ако не е сменена фирмата е Елфор Асеновград/Пловдив

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.