24rodopi.com/Общество

Никола Чанев официално пое поста областен управител на Кърджали.

Днес той встъпи за трети път в доскорошните си функции, които за по-малко от месец изпълняваше Ресми Мурад,.

Двамата обсъдиха актуалната политическа ситуация в страната и си пожелаха институционална стабилност и по-малко турбуленции на кормилото на държавата. „Връщам се към обичайните си задължения с чувство на отговорност и воля за решаване на проблемите, които стоят пред област Кърджали, благодаря на г-н Мурад за положените усилия, вярвам, че административният му опит ще бъде полезен на всяко управленско поприще“, изтъкна Чанев.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/7/24 16:41

    Как ги слагат на такива отговорни постове хора като този Ресми Мурад, нямам обяснение. Нито българския език владее, нито турския. Че този счупи тъпомера и излезе по-тъп дори от Ремзи Осман!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/7/24 16:57

    Чанев хубаво че се връщаш , но защо мародерите и бандитите на герб си играят със съдбините на знаещите и можещите български граждани .Тегли им една майна, че имаш достойнтство за да не те употребават като пкп.В този смисъл общините от дпс ти предлагат решения които са незаконосъобразни и са в разрез с
    буквите на законите в България .Юристите и експертите ти в администрацията не са подготвени за прилагане и изпълнения на законите в република България .Като юрист съм се спрял върху някои решенията от заседанията на обс в няколко общини -безобразни,не мотивирани в нарушения на законодателството в република България ,ако имате подготвени и добри администратори в всичко бих спрял като незаконосъобразни

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/7/24 05:31

    Демек да вземе тебе и да му предлагаш "законосъобразни решения"! Всички сме компетентни "отвън", но като се"рахвърчат лайната" бегаме и се оправдаваме!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/7/24 08:54

    Г-н Чанев, имаш ли възможност да се пребориш с деребеите и да съдействаш за околовръстния път.Преди всяко начало това ти беше обещанието,че до края на мандата ще има околовръстен път.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.