24rodopi.com/Регион

Концертът на група „СкандаУ“ очаквано събра много ентусиазирани фенове в градския парк „Нури Адалъ“ в края на втория ден от 15-ата Международна среща под надслов „Момчилград винаги в сърцето ми“.

Освен с музикалните си и танцувални умения, рап звездите Йонислав Йотов – Тото и Лъчезар Евтимов – Лъчо изненадаха почитателите на групата със светлинни ефекти. По време на изпълненията на хитовите им песни цялата публика освети сцената със светлини от мобилните си телефони.

Вторият ден от Международната среща на момчилградчани започна със състезание по спортна стрелба. На стрелбището до с. Прогрес се събраха участници от различни места на общината. Най-успешно се представи отборът на стрелците от с. Птичар, който спечели първото място. Техни подгласници станаха състезателите от отбора на „Звездел”, следвани от стрелците от село Садовица. С най-точен мерник се оказа Бюнямин Салиф, който зае първо място в индивидуалното класиране. Второто място бе за Али Али, а на трето място се класира Сунай Салиф.

Интерес сред момчилградчани предизвика и турнирът по окей. Близо 30 привърженици на играта се събраха в кафе „Пилето“, където представиха своите умения. Победител на турнира стана Бирол Мустафа, следван от Тамер Мустафа и Орхан Хатиб.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/7/24 13:24

    Kolko struva koncerta? 1 den eho posle 1 godina tiho. Bravo

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен24/7/24 14:30

      Така е много средства се пилеят на последък. Стига сте прахосвали порите на хората, за веселба за шепа хора в града. Помагайте на хората които имат нужда с тези средства. Особено на тия по селата, ако сте оставили хора по селата.

      Изтриване
    2. Анонимен24/7/24 16:42

      За какви хора приказваш дори и крави не остовиха па селата иначе го каза правилно пилеят парите за удоволаствието на шепа хора тези Утанмази

      Изтриване
  2. Анонимен24/7/24 15:16

    До 13.24 - нали за вас го правят бе Манафи, да дойдеш и да си изХАРЧИШ пенсията.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/7/24 15:40

    Браво на Пеевски държи си на думата.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/7/24 15:48

    Тея пропадняци още ли ги канят?!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен24/7/24 20:45

      Ами в Търново Тото е плакал на почти празна зала, и в Стара Загора също са ги бойкотирали

      Изтриване
  5. Анонимен24/7/24 19:29

    Тото е топ!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/7/24 22:47

    Няма нужда всяка вечер да има концерт това са се пари три дена е достатъчно според мене.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен25/7/24 05:56

    Какво става? Защо в последно време една до друга не се пишат думите "родилка" и "Момчилград"?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.