24rodopi.com/Темата+

Разследване е започнато в РУ – Кърджали след пътнотранспортно произшествие в Кърджали около 6 часа на 10 август, за което първи 24rodopi.com писа и показа минути след катастрофата.

27-годишен водач на Мерцедес“ загубил контрол над управлението и блъснал паркирани автомобил и ремарке, след което напуснал мястото на произшествието. Нанесени са значителни материални щети. Извършен е оглед, работата по изясняване на случая продължават сектор „Охранителна полиция“ и разследващ полицай.

Екип на РСПБЗН – Кърджали обезопасил автомобилите и почистил пътното платно.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/8/24 13:18

    Наливат се и се качат по-колите. Следобяда се появява вече и се извинява. Кръвен тест и солидни глоби, а тези с алкохол и следобяда в кауша. Няма нужда да чакаме пак да има смърт на пътя.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/8/24 13:23

    Какво е употребил зада изгуби контрол над МПС, защо е напуснал местопроизшествието,кой ще плати щетите,За колко години ще му отнемат книжка та.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/8/24 14:08

    Уау ние си мислехме че нарочно се е врязал ,а той контрол загубил

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/8/24 14:49

    Нищо не е нарушил човекът !!! Вече си е платил на когото трябва !

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен12/8/24 15:04

    На кой ,,заможен" човек е дете? Така е в Кърджали.Дошли от барчинката и голямо самочувствие без покритие.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/8/24 18:00

    Платил е човека вече на когото трябва . Кръв дори не е дал за проба . Може тези дни да даде . МВР вече е означава мафия . Тези полицаи също в града се мислят за мафия с тези полароид очила . Винаги патрулката кара в грешно платно с 10 км да ти запуши пътя . вина завиват без мигач и си спират на забранени места за да си купят нещо от магазина . затъмнени стъкла и на личните автомобили и накрая като те спрат законите ти изброяват . Пред меацата на голямото кръстовище патрулка ми писа глоба, че не съм пропуснал пешеходец на 50 метра далече от моята кола ( другия край на пътя ) което означава, че ще мине по 1 кола на зелено . А самите те винаги минават ей така . пълни боклуци назначени от този и онзи на 2 хил лв заплата и мързеливци . И се правят на гадове като слагат едни очила и се хващат за коланите . Все едно президента на Америка охраняват . паразити . така е и жандармерията . много структури за малко хора и накрая товар за данъкоплатеца .

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен12/8/24 22:37

    Момчето никъде не беше избягал, беше на 50 метра от полицаите през цялото време с бели ризки,всички го видяхме, дори и братовчед му полицай също го виждаше през целото време

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен13/8/24 03:00

    Mayko mila momcheto e super pekano poneje cuka jenite na izvestni biznesmeni go izkaraha za kakiv li ne platil bil parodiq nqma kray tazi zavist shte kazhesh che e ubil covek drugi hora ne katostrofirat vse edno maluk grad sus super mega zlobnite hora ujas :D

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен13/8/24 08:34

    КАКВО РАЗСЛЕДВАТЕ БЕ МИШОЦИ СОЛЕНА ГЛОБА И ПАНДИЗ 5 Г АКО БЕШЕ УБИЛ ХОРА КАКВО ЩЕШЕ ДА СТАНЕ ЗАКОНА ТРЯБВА ДА РАБОТИ ЗА ВСИЧКИ....

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен13/8/24 13:13

    Каква злоба на какво ниво сме дошли няма постдрадали катастрофа е на всеки може да се случи да хващат тези които наистина вършат мръсна работа какво се занимават със дребни работи ама системата обича да отчита действия със тем подобни тъпи и дребни работи смотана работа:Д

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен13/8/24 17:42

      Този кара постоянно с висока скорост надолу към автомивката

      Изтриване
    2. Анонимен13/8/24 17:43

      Няма как да се случи на всеки такова огъваме с нормална скорост ще има други по леки щети

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.