24rodopi.com/Криминале

Почти всеки втори водач е управлявал с превишена скорост, сочи статистиката от проведената в област Кърджали специализирана операция по линия на ROADPOL за засилени проверки по пътищата с цел подобряване на обстановката по безопасност на движение, установяване на неправоспособни водачи, употребили алкохол и наркотични вещества, нарушаващи режимите на скорост в населените и извън населените места, включително и в тъмната част на денонощието.

Специализираната операция се проведе от 5 август до 11 август. На територията на ОДМВР – Кърджали са засечени 990 водачи, които са управлявали с превишена скорост и за тези нарушения ще бъдат издадени електронни фишове. Проверени са 2343 моторни превозни средства, установени са 1551 нарушения на ЗДвП. Съставени са 37 акта и 542 фиша.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/8/24 11:56

    Май трябва да проверяват тези устройства как може всеки втори да кара с висока скорост това е невъзможно в България ние нямаме такива пътища

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/8/24 12:11

    Крият се на прави участъци, където просто няма как да си влачи задника с 40-50км/час. Това си е чист рекет, от страна на Българското знаме, върху гражданите си. Не заслужава уважение.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен12/8/24 19:26

      Никога няма да уважаваме народната полиция подиграват се с хората.

      Изтриване
  3. Анонимен12/8/24 15:36

    Девиза на КАТ "камера зад всяка храст"...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/8/24 15:43

    "Засилените проверки по пътищата с цел подобряване на обстановката по безопасност на движението", са всичко друго, освен с цел за подобряване на безопасността! Единствената цел на мишоците, дето се чудят зад кой храст да се скрият и да насочат камерата, е дрането на кожи и пълнене на държавния бюджет! Това с хуманните послания за безопасността може да се внушава само на децата! Тези се интересуват не от безопасността, а от бройката на актовете и фишовете! Понякога бавното, изнервящо, пенсионерско шофиране е много по-опасно за безопасността! По пътя има толкова неоправдано поставени знаци за ниска скорост, че да ти се завие свят!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен12/8/24 18:06

    С колко да караш на прав участък хопала 30км без перди това да има 70 50 30км

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/8/24 20:59

    Има един знак Е 20 ,който следва задължително да
    се слага пред участъка ,където е монтирана камерата ,пардон касичката на Кат, но някой да е видял някъде този знак -фантом.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен13/8/24 05:44

      Знак Е 20 е указателен знак и означава "Такси"

      Изтриване
  7. Анонимен13/8/24 09:47

    Ще спазвате ограниченията и няма да ревете,букадар басит аркадашлар :D

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен13/8/24 14:12

    СЪЩОТО ВРЕМЕ НЕ ЗАБЕЛЯЗАНИ ОСТАВАТ ОБЩИНСКИТЕ ДЕРЕБЕИ,КОИТО ПИЯТ И ШОФИРАТ.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.