24rodopi.com/Коментари/Политика

Съобщението за проведено заседание на Централното оперативно бюро (ЦОБ) на ДПС покрива всички атрибути за фейк новина. Категорично няма кворум за легитимното му провеждане. Което значи, че вчера в летния „сарай“ е имало не заседание на ЦОБ, а сбирка, седянка или както щете го наречете, с участие на по-малко от половината бюро и изключените депутати, разбира се начело с Доган.

Единствена истинска новина е, че най-сетне Доган се престраши и обяви война на Пеевски.

Това коментира в сутрешния блок на Нова телевизия Илхан Андай от 24rodopi.com.

И още: „Довчера виждахме едни вестоносци и говорители и ние се чудехме толкова зле ли е Доган откъм форма и кондиция, дали е заложник на една група партийни милионери или просто не иска да изневери на стила си – при него винаги е имало повече философия и съвсем малко еднолично поемане на отговорности“.

Той „открехна завесата за истината за вчерашната сбирка“. „Това събиране има ясен адресат и работи активно за постигане на една близка и много важна цел – провеждането на Централен съвет. Събирането при Доган няма правна стойност, но е ход, макар да разкрива отчаянието на този лагер, ход за облъчване на членове на Централния съвет (ЦС) с идеята да се получи един много важен сбор. От човек от фракцията вчера знам, че не им достигат още 25 души за така важното заседание на ЦС, където вече по устав могат да освободят членове на ЦОБ и да насрочат още по-важната Национална конференция, едва там могат да свалят Пеевски или Чакъров или и двамата.

Демонстрацията „силни сме и нахъсани“ трябва да повлия на нерешителните да направят своя избор и най-сетне да се проведе това заседание на ЦС“, каза Андай.

Към вчерашна дата актуалното състояние на ДПС в съда показва, че партията има двама председатели и с това актуално състояние партията отива на избори, сбирката при Доган е само за облъчване, категоричен е Андай. Ахмед Доган не фигурира в регистрите на ДПС от 11 години, допълни той.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/8/24 09:31

    МРЪСНА ДОЛНА ИЗМЕТ СТЕ ВСИЧКИТЕ ОКОЛО ДОГАН. АКО ДОГАН ОБЯВЯВА ВОЙНА НА ДПС, ТОНА НАИСТИНА Е ШИЗОФРЕНИЯ ОТ НЕГОВА СТРАНА.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/8/24 09:37

    Това партия ли е или е бизнес организация Всеки уволнява всеки когато и както си иска

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/8/24 10:46

    Престанете да се очерняте . Вземете изгонете тези , които трябва и се вземете в ръце защитавайте правата и свободите на всички български граждани независимо от тяхната етност . Иначе кучето си лае , кервана си върви

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/8/24 11:37

    Май май , както е тръгнало и в ГЕРБ ще стане същото ! Още малко търпение...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен28/8/24 15:17

    ТЕЗИ БИЗНЕСМЕНИ ЗАБРАВЯТ ЧЕ БЕЗ ИЗБИРАТЕЛИТЕ СА НИЩО

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен28/8/24 17:19

    Съдът ще реши доколко е легитимно решението за изключването на Делян Пеевски от ДПС. Клауза от устава, която дава право на почетния председател еднолично да взема такива решения, противоречи на Конституцията, на основни начала на демокрацията и на правото До изборите и след изборите следствие, прокуратура, съдебна система, служби, регулатори и най-вече народът - да ги постави на мястото им! Дерибейската клоака в партията е пропита от корупция и злоупотреба с власт от началото на своето съществуване.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен28/8/24 17:54

    Ба си устава.Днес тоя как мънкаше по бтв,чак ми дожаля.Оснен.че повтори 100пъти почетния,доктор и всичките му измислени титли,друго нищо не каза.Тоя бил закони. Той бил морала.Ала бала.Има закон и той трябва да се спазва. Трябва кворум.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.