Самуил Крумов/24rodopi.com/Коментари/Политика

„Батко, трябваше да лежа 9 години в затвора за три кокошки и един петел. Ако имаше трупане (кумулация б.р.). Рецидивист съм. Знам, че е лошо да се краде, ама аз го правих, дето заради десата, да не стоят гладни. Само да ядем. Жал ми беше за хората, дето от тях вземах, ама жал и за десата. Крадях през различни дни. За всяка кокошка ми дадоха по две години затвор, за петела три. Накрая най-голямата присъда, демек три лета в пандиза. Крада, защото съм гладен и семейството ми е гладно. Не искам друго, само да хапнат нещо“.

Изповед на един затворник. Ром. За кокошките няма прошка. Хеле пък за петела.

 

***

Една трупа милионери от натирените от ПГ на ДПС дала пресконференция. Дотам стигнали, че искат служебният премиер да окажел влияние и да се спрели „репресиите“ спрямо тях. Превод на последното-разследванията. Защото са се овъртяли до ушите в далавери, които лъсват ден след ден. Несметно богати лентяи, за които партията и парламента досега са били щит и двигател за охолството им.

Проверяват ги, на единия му взеха джипа, харизан от фирма, източвала милиони. А, той, мъжът на секретарката на Доган, рече: Половината нашенци така правят.

Тоест, карат харизани коли.

Как пък на мен или на комшията, или на вас, някой фирмаджия не почука на вратата и не ни даде един ключ за автомобил за 200 000 евро, ей така, да си го караме, пък той да си го обгрижва?!

Наглостта няма граници.

Разберете-проверяват ли политик за корупция и кражби, това е репресия.

Вкарат ли гладния ром за кокошките, това е висша форма на справедливост.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

26 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/8/24 16:59

    ТАКАВА НАГЛОСТ НЯМА. АБЕ ГЬОНСУРАТЛАР ВИЕ НЯМАТЕ ЛИ СРАМ И ДОСТОЙНСТВО. ИЗЧЕЗВАЙТЕ ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА. НЕХРАНИМАЙКОВЦИ. СМУКАХТЕ КРЪВТА НА ТУПЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ, А ВСЕ ОЩЕ СЕ ПОКАЗВАТЕ В МЕДИИТЕ.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/8/24 17:06

    Къде е прокуратурата да повдига обвинение срещу тези крадци, освен това има дощазателства, каква индулгенция търсят, та те са за затвора. Даже не бива да им се дава възможност да давят пресконференция. Каква безочливост и банда престъпници, коиго красат обществени пари в затвора.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/8/24 17:10

    Вместо борци за права и свободи тия се оказаха дерибей до дерибея, язъклар олсун, посрамихте най-честните и трудолюбиви хора.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/8/24 17:11

    ВИЕ ЧАКЪРОВ, АТАРАЙ И ДРУГИТЕ ИЗВАДИХТЕ НОЖ ЗАД ГЪРБА НА БЛИЖНИЯ СИ (ПЕЕВСКИ), КОЙТО ИЗВАДИ НОЖ ОТ НОЖ УМИРА. ВИЕ САМИ СТЕ СИ ВИНОВНИ. ПЕЕВСКИ НЯМА ВИНА. ИМА АЛЛАХ- ВСЕВИШНИЯ ЩЕ ВИ СЪДИ.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/8/24 17:28

    Прокуратурата да провери и кмета/дерибея на Минерални бани - Мюмюн Искендер. Вече 4ти мандат управлява общината като частна фирма. От както е кмет построи 3 хотела, 2 къщи във вид на комплекс за сина и дъщерята, а тези неща само в Минерални бани! Дайте гласност на този случай! Избирателите в района се жалват обаче партията вече 4ти мандат го налагат за кмет/дерибей!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/8/24 17:33

    Крадливи и нагли дерибеи значи за вас не искате да има закони.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен24/8/24 17:43

    Balık baştan kokar.Bunlarin mohabbeti tencerenin dibi kara seninki benden kara, hiç birtane temmiz kalmamış her biri kirlenmiş.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен24/8/24 17:46

    Крадливата и алчната дерибейска хунта до живот затвор в централния кауш

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен24/8/24 17:52

    Боже Боже колко са нагли тези крадци,мушмороци...Алууууууу имате ли малко морал и съвест господа долни крадливи дерибейчета....махайте се с скороста на снаряд посока централния затвор...долни и гнусни боклуциииииииии
    Да живееее Новото начало с лидер Превскиииииииииии

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен24/8/24 17:55

    Да не разследват само неудобните
    ДА се разследват всички незаконно забоготели депутати и кметове на прехода от всички партии.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен24/8/24 17:58

    Незнам Доган чете ли пресата не вижда ли че тези злоупотребяват с него .Те просто го закопаха, Немога да повярвам ,че това е тоѝ. Преди 6 месеца ако го срещнех някъде щях да падна в краката му. Сега изпитвам отвръщение. Как си представяте водач на листа в Благоевград Аталаѝ -милионера казълбаш-е..х ти мамата.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен24/8/24 18:05

    За кокошка няма прошка за милиони няма закони

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен24/8/24 18:43

    Г-н Деребей Чакъров, въпросите как станахте собственик на КЦМ Пловдив и как издържахте сина си, докато учи в Америка, са все още актуални. Okadar havliyorsunuz ki sakladiniz birseyler oldu cok belli. А господина зад вас, нека да престане да ползва алианите за собственото си оцеляване, да си живее в сарая в Бояна и да не нагнетява етническо напрежение. А господина до вас (Джейхан) нека да обясни на народа как аджаба фирми, които източвали ДДС са му дали да си кара ей така за здраве джип за 200 000 евро! Освен това, не мога да разбера как един човек става депутат само и само, че жена му е секретарка на Доган!? Dusun bu halkin yakasindan artik! Turku, alevisi, sunnisi, romani, pomaki, hepsi bikti sizden. Siz milyonlarla oynarken 35 yilda bizim babalarimiz, cocuklarimiz, torunlarimiz hepsi avrupaya kacti sizin yuzunuzden!!!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен24/8/24 18:58

    Значи, според Доган и компания, да се правят данъчни проверки при очевадно големи финансови престъпления - е политическа репресия, с която се нарушават основните принципи на правовата държава и се подкопават устоите на демокрацията в България.
    Те наистина се изживяват като богизбрани, недосегаеми и първа ръка хора.
    И много ги е страх а не си загубят привилегиите, огромните заплати и крадените милиони.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен24/8/24 19:00

    Ще дойде време и за тях почнаха да се отделят от стадото

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен24/8/24 19:10

    Това са подлеци и сами не могат да си решат проблемите, и се скриха в полата на Доган. Какво може да очаква електоратът на ДПС от тези човекоподобни същества. Това са феодали, които са свикнали 25-30 години никой да не ги безпокоява, а само да трупат благосъстояние и финансови ресурси. Абе аланколулар Вие нямате ли срам, а къде вие Моралът - ако въобще сте чували за Морал. Напускайте България и тръгвайте където искате Вие само пречите на достойните турци в България. Само ПЕЕВСКИ ще Ви оправи.

    ОтговорИзтриване
  17. наблюдател24/8/24 19:19

    Всяка маневра на шайката на гьонсуратите говори за абсолютна неадекватност и паника.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен24/8/24 19:26

    Тези и от разстояние даже излъчват олигофрения.Особено онова с очилцата.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен24/8/24 19:50

    Тези гьон стари нямат срама, реват като мечки ,че ще им излезнат кирливите ризи.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен24/8/24 19:53

    Бастър Пеевски! Моллата те плюе! Бастър

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен24/8/24 20:22

    Allah belyanizi versin hepinize.

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен24/8/24 20:36

    Скапаняци.Щом всичко ви е чисто,що ревете че сте репресирани бе?!

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен24/8/24 21:52

    Онази с очилата отзад все едно е глътнала бастун! Много изпъчена! :)

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен25/8/24 04:26

    За да гласуваме за вас, отидете сами в прокуратурата, и ги помолете да ви разследват, от, до. Така ще докажете че не сте крадци и предатели на турците.

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен25/8/24 08:14

    Тяхоното е болестно състояние не могат като съчанлиите без да крадат да не би да имат някаква кръвна връзка тия са хем за пандиза или психиатрията

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен25/8/24 13:48

    АВТЕНТИЧНИТЕ ДЕРИБЕИ

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.