24rodopi.com/Криминале

Отворен за движение е главният път Кърджали – Маказа в района на село Първица, община Кирково, съобщиха в 13:30 часа от регионалния пресцентър на МВР. Огледът на пътнотранспортното произшествие е приключил. Образувано е досъдебно производство.

Както първи 24rodopi.com писа, тежка катастрофа към 8.00 часа стана на отбивката за Първица, при която загина 86-годишен водач на „Лада“.

Очаквайте подробности

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/8/24 14:38

    Какво търси този 86 годишен морук с амортизирана лада на такъв път с интензивно мамалигарско движение ?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен24/8/24 18:55

      А ти какво търсиш изобщо на земния свят? Знаеш ли какво е станало? Морукът бил виновен. Отървал се е човека от абсурдестан и такива като тебе. Дано децата да вземат някое евро обезщетение от зелената карта барем. Ами Киро килера какво направи на аксаково? Или над 80 години хората да се разстрелват да не пречат на такива примати като тебе

      Изтриване
  2. Анонимен24/8/24 15:01

    Беше въпрос на време да стане инцидент на тази " ОТБИВКА" , нито лента за престояване мирише на незаконна работа
    .Сега да видят кой е разрешил това безумие.Съболезнование на близките за загубата.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/8/24 15:22

    Няма как да бъде смачкана по този начин Ладата, ако Румънеца е карал със съобразена скорост. Видно е, че е карал с доста над допустимата за този участък.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен24/8/24 17:57

      Няма значение това 86 г не трябва да шофира опасен е и за него и за всички

      Изтриване
    2. Анонимен24/8/24 22:31

      Уважаеми, катастрофи с жертви в България стават вече всеки ден. Не всички са с възрастни шофьори, разбира се. В случая вина има и румънеца, който явно не е шофирал, а е летял.

      Изтриване
  4. Анонимен24/8/24 15:36

    Тия идиоти и неграмотни от румъния и др. държави които не зпазват движението по пътъщитата задължително ще се стигне до това положение.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/8/24 15:46

    За тия идиоти за които ти говориш неграмотнико ,а които са направилимаркировките по пътя от кърджали до маказа са престъпници .Доказани престъпници за катострофи и жертви .Там където нетрябва да се изпреварва те допускат безразборно изпреварвани с риск след минути катастрофа и жертвиНякаква русинова дето се изживява в компетенстнос по такива случаи ,а бе русинова ,защо не вземете да направите експертиза на тия рязбойници,заедно с твоите експерти които с маркировките си убиват участвниците в движението .Не съм специалист но .От Кърджали до Кирково на 15,ако не на 30-50участъка маркировката позволява изпреварване с челни удари жертви на пътя .

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/8/24 15:51

    Румънците и др .които се движат безнаказано по нашите пътища не е тяхна вина ,вината е на калинчо и главанака ,които им позволяват да се движат безнаказано и още да вмъкна в подкрепа на предния коментар маркировката е основнатна причина за катастрофите .А бе държавната инспекция ,защо не тръгне по пътя и да каже тука има възможнос тука няма и не може да има

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен24/8/24 15:51

    Значи като убиеш изскочило животно, акт! А като убиеш изскочил човек? Господ да ни пази!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен24/8/24 16:26

    Не обвинявайки само румънците.Нашите овце от чужбина като се върнат карат като луди

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен25/8/24 10:33

      Даже по зле защото румънците са в пъти по цивилизовани от наще животни

      Изтриване
  9. Анонимен24/8/24 17:06

    Стрелката на колите трябва да е 130 на тия румънци инак не им е хубаво тук си мислят,че е германска магистрала без лимит полицаите место да гледат нека да ги спират и яко глоби

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен24/8/24 17:49

    Там има един селянин който кара моциклет цял ден дига шум между двете селата хватете го и не сонрадан гюрме кара със висока скорост и дига шум само драсни хората лапето селянина във населено място кара със много висока скорос палячо

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен24/8/24 21:18

    Ако КАТ стояха преди кръстопътитащата, нямаще да стане. Но тяхната задача е друга. Алоооо, АПИ, колко човека трябва да умрат по този път да си размърдате задницата. И не само там

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен24/8/24 23:14

    Карат със много висока скорост там към маказа

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.