24rodopi.com/Кърджали

Ремонтът на част от локалното платно на булевард „Христо Ботев“ във „Възрожденци“. Нови бордюри, тротоари, подготовка за новия асфалт. Дейностите вече се прехвърлиха и на изхода, до „Билла“.

В същото време бе затворена за движение и друга част от улица „Отец Паисий“ в центъра на Кърджали. От Пощата до „Републиканска“. Вече се работи и там. Трудно е за придвижване, но е за хубаво. След 20 години чакане, трябва съвсем малко търпение.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/8/24 13:35

    Şaşırt beni bebeğim!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/8/24 13:48

    Колите трябва да бъдат премахнати от тротоарите в целия град. Какъв е този образ? Тротоарите са за хората.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен21/8/24 14:29

      Много коли бяха премахнати

      Изтриване
  3. Анонимен21/8/24 14:06

    Браво на нашият честен и различен от Х. АЗИС, който е ДОЦЕНТ, ДОКТОР, НАУЧЕН ЛЪЖЕЦ, КРАДЕЦ ПРОФЕСИОНАЛИСТ И ИНЖЕНЕР ФАЛШИФИКАТОР БЕЗСРАМНИК.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/8/24 14:14

    Новото начало е факт! Д.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен21/8/24 14:24

    Във " Възрожденци" точно където ще асфалтират извира вода от много години.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен21/8/24 15:04

    Коли навсякъде, няма как да си изкараш количката от входа, не можеш с количка да стигнеш до дадено място. Вътрешният двор на комплекс Орфей, въпреки че не е паркинг, е нагъчкан с коли. Входа на сградата не може да се ползва нито за спешни случаи нито при бетсвено положение може да се помогне. Бакарди е окупирал всичко. За 2 разделени помещения се разполага в сградата по-бетер от дерибей. Всички ползващи комплекса му направиха забележка, решение не може да се намери. ЗАЩО ВЪТРЕШНИЯТ ДВОР НА КОМПЛЕКС ОРФЕЙ СЕ ПОЛЗВА ЗА ЧАСТЕН ПАРКИНГ НА БАКАРДИ? До кога ще търпим в този град наглеците, до кога ще живеем без правила?! Цялата сграда е пълна с адвокати, не можахме да му намерим колая на този Хасан на Бакарди. До преди вкарваше връзки с Хасан Азис, защото там си пиеха байрамското кафе. Този комплекс е красиво построен, не напразно с вътрешен двор, а не частен двор за хасан бакардито. Ще напишем протестно писмо.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен21/8/24 16:22

    Радев да не търси нов служебен премиер, някой да му подскаже, че Пеевски е човека, готов премиер, за няколко месеца България ще се промени и ще цъфти.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен21/8/24 20:32

    Направете високи тротоарите, иначе ще паркират колите 😁

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен22/8/24 01:37

    В центъра на улица Георги Бенковски дърветата са по големи от тротоара. Майка с детска количка не може да премине.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.