24rodopi.com/Темата+

Съмнителен турски гражданин (не е изселник, няма българско гражданство) с бизнес и други интереси в ДПС се появи на протеста пред „Боянския сарай“ в София, като демонстративно застана между съпредседателя Джевдет Чакъров и зам.-председателя и мъж на секретарката на Доган Джейхан Ибрямов, видя репортер на 24rodopi.com.

Това е Олджан Йозгюн, който е един от зам.-кметовете на община Картал от квотата на опозиционната Народно-републиканска партия. Той парадира с контактите си в опозицията в Меджлиса и като лобист преди три седмици обеща на Джевдет Чакъров „голяма новина от Анкара“. Тази мисия се провали и дори кметът на община Хитрино Нуредин Исмаил уреди по-добро посрещане на Николай Денков в „столицата на изселниците“ Бурса.

Партиите в Анкара не заемат страна в спора в ДПС. Досега само представители на официалната турска власт дадоха знаци, че годината на „новото начало“ с двама председатели е дало добри резултати и се посрещнало добре в смесените региони.

Олджай Йозгюн има и общ бизнес с фамилията на бившия председател на ДПС Мустафа Карадайъ. Става дума за съвместна посредническа дейност между заболели български граждани и турски здравни заведения.

А интересуват ли се турските медии от случващото се в ДПС - очаквайте

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен31/8/24 13:28

    Koe e simnitelnoto ce se e snimal li ili ce e turcin

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен31/8/24 14:33

      Май второто. Хи, хи.

      Изтриване
    2. Анонимен31/8/24 14:41

      БАНДАТА НА ЧОТУЦИТЕ. АКЪЛ МОРЕ ПАТКИ ПАСЕ.

      Изтриване
  2. Анонимен31/8/24 14:01

    Ma.eyb.hasane.gnida.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен31/8/24 14:15

    този до Чакъров от Балгьоч ли е

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен31/8/24 14:16

    това ли е главния ибрикчия

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен31/8/24 14:29

    Амма хубаво стана трезорът на Доган в Сараите мина под друга собственост.Мистър кеш прибираше 20 години такса спокойствие от кметовете.Най-активни плащащи са били Хасан Азис и кмета на Минерални Бани Мюмюн Искендер а нашата ДАНС и прокуратура още спят ли спят....?!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен31/8/24 14:32

    И какво?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен31/8/24 14:34

    Значи аз съм съмнителен по рождение. Турчин съм!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен31/8/24 21:02

      Я не се прави на луд,ударението е върху съмнителен.....демек е дерибей някакъв,Отдавна въпроса кой какъв е,турчин,българин,помак,вече е без значение.И Хасан,и Иван еднакво гладуват.Кьорав ли си или така ти отърва?Да насъскваш хората по етнос?То се видя баш турчина какви ги е вършил,блей сега пак и паси трева/ако и трева ти оставят/

      Изтриване
    2. Анонимен2/9/24 08:08

      Ха сиктир бе аптал. Не казват,че е съмнителен щото е турчин, а защото е турски гражданин.
      Нас в Германия ни наричат българи, защото сме български граждани, нищо че по етнос сме турци.
      ...едно джебелчанче.

      Изтриване
  8. Анонимен31/8/24 15:50

    Toq si e obiknoven gutferen pederazin. V Turkie koito e predatel, Erdogan go napravi pederaz. Tam si imat selo Pederazovo i toq ot snimkata e s ferdje. A negov muj e Zumbul bei.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен1/9/24 06:09

    Айде сега, да те бъдем тънкообидни! Статията има предвид "турчин" от Турция, а не , че е турчин!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен1/9/24 06:09

    Айде сега, да те бъдем тънкообидни! Статията има предвид "турчин" от Турция, а не , че е турчин!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.