24rodopi.com/ Общество, политика

Апелирам към органите на реда да обезпечат сигурността както на имуществото на дружествата „Делта Епсилон“ и „Хермес Солар“, така и на мен и на моето семейство. За това призова в писмо до медиите бившият министър на информационните технологии, транспорта и съобщенията Данаил Папазов.

Ето пълния текст на писмото му без редакторска намеса:

Във връзка със създаденото напрежение от определени лица пред имота, собственост на „Делта Епсилон“ в гр. София, кв. Бояна, както и предвид разпространяването от тях на спекулации пред обществеността и медиите, че в същия се намират партийна документация и лични вещи на Ахмед Доган, заявявам следното:

Нека лицата, които твърдят подобно обстоятелство, да предоставят на компетентните органи пълен списък с тези документи и вещи и ако действително такива бъдат установени на територията на имота, ще окажа пълно съдействие същите да бъдат предоставени на тези органи, за да бъде гарантирана тяхната неприкосновеност.

Същевременно, изразявам загриженост и притеснение от така създалата се ситуация, както и от възможността да бъде повредено имущество на дружествата, на които съм собственик и представляващ.

Но отново посочвам, че както Ахмед Доган, така и други свързани с него лица, нямат никакво правно основание да пребивават в имотите, собственост на „Делта Епсилон“ и „Хермес Солар“ в гр. София, кв. Бояна и в парк „Росенец“, обл. Бургас.

Апелирам към органите на реда да обезпечат сигурността както на имуществото на тези дружества, така и на мен и на моето семейство.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

17 comments so far,Add yours

  1. Анонимен31/8/24 13:08

    Защо досега не го изгони а сега

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен31/8/24 14:05

      Защото догоговора се заплаща септември...

      Изтриване
    2. Анонимен31/8/24 15:46

      Не се е сетил, глупакът!

      Изтриване
    3. Анонимен1/9/24 09:45

      Защо изобщо охранатата на Сараите са допуснали хората на Папазов.Ако искаха да влизат в Сараите нямаше да повикат полицията и щяха сами да влезнат може и с командоси Но всичко е да се вдига електората и да се покаже етническо

      Изтриване
  2. Анонимен31/8/24 13:14

    Късно е либе за китка ще помним тия думи на падишаха

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен31/8/24 13:14

    Демек казва ако ви стиска официално кажете колко милиона, злато и скъпоценности има вътре и ще ви ги дам. Но това ще е равносилно на признание на незаконни пари. Yani diyor ki adam kendiniz yazili imzali bir sekilde icerde kac miyon para, altin ve degerli esya var yazin, bende size vereyim. Ama yazamazlar ki, itiraf etmis olurlar icerde nekadar kara para oldunu!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен31/8/24 20:05

      Demek tozi pak ot kade pradna... Che ima tolkova firmi I prai...

      Изтриване
  4. Анонимен31/8/24 13:22

    Ахмед ага като много вярваш на приятели така става като си дал задника под наем няма как да не взимат Сарая .

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен31/8/24 13:23

    Защото стана преди 2 седмици собственик.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен31/8/24 13:30

    Tozi pik shto se plashi I iska ohrana

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен31/8/24 14:12

    Това може да е цирк за вдигане на електората

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен31/8/24 20:31

    Всичките пари да се поделят между смесените райони от които бяха заграбвани с години!!!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен31/8/24 21:32

    20 години като живя в уж твоите имоти защо нямаше претенции бе гьотферен или сега ти дойде на ум де.....а и измекяри га яде кифтета не рева стига с тия ваши игрички

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен1/9/24 00:26

    toia 6to para okrade po vremeto na dogan ne sarai ami i vav dubai trebva6e zeme na agata jili6te

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен1/9/24 05:48

    Цирк е ми ти какво мислиш ,че е друго

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен1/9/24 11:06

    Няма Доган Моган .. Вече ще се отчитате само на Пеевски 😎

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.