24rodopi.com/Политика

Ако изключените от ПГ на ДПС депутати в 50-ото Народно събрание, водени от Рамадан Аталай и Джевдет Чакъров, не успеят да регистрират кандидатските листи за 51-ия парламент с „Движение за права и свободи“, те ще се явят на изборите в коалиция, в която ще присъстват с наименованието „Движение за права и свободи – Свобода, Заедност, Единство“.

Това разкрива пред 24rodopi.com депутат от фракцията „Аталай - Чакъров“.

Имало още два варианта за име.

Очаквайте подробности   

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

30 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/8/24 06:28

    Еееееей народе вижте хубаво двете лица на ОПГ на ДПС ,вечните не полезни депутати-крадливите дерибеииииииии-талибаниииииии....има ли Прокуратура и ДАНС в България ...да живееееее Новото начало с Пеевскииииииииииии..Алчните Дерибеииииии ВЪН ВЪН ВЪН от ДПС...вижте им алчните лица които в продължения на 30 години са живуркали на гърба на бедния народ...СРАМ и ПОЗОР са

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/8/24 06:30

    Само и само Пеевскиииииииии и Новото начало...ДПС без без без крадливите дерибеииииииии

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/8/24 06:36

    Заедност за кражби и корупция ще е много по добре.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Наблюдател5/8/24 13:51

      ТИЯ МУШМОРОЦИ КАКВОТО И ДА РЕГИСТРИРАТ НЯМА ДА ХВАНАТ И 2% И ПОСЛЕ СТАВА ИНТЕРЕСНОТО.

      Изтриване
  4. Анонимен5/8/24 06:45

    Моето лято е само през август.
    Сърцето ми вае неизказано слово!
    Ръцете ми – дъга с посока безкрайност.
    То е просто любов! След година отново…

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/8/24 07:19

    Грьмки слова, резултати никакви, 34 години празни обещания.Гласувайте народе ние да влезнем в парламента, а ВИЕ гладувайте.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/8/24 09:05

      Ее нали всички други оцепници ги наричаха болюджии. Сега какво против емблета ДПС ще вървят и окото им няма да мигне. Помислили са че ДПС е тяхна и вечно ще бъде. Нека опитат. Безсрамници можем и без вас
      ДПС е на хората

      Изтриване
  6. Анонимен5/8/24 07:54

    Yeyin birbirinizi!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен5/8/24 08:47

    Феодализацията , която е в ДПС пред последните 25-30 г. начело с фигури като Рамадан Аталай, Джевджет Чакъров и др. е безспорно. И сега разделяйки партияга те очакват да съхранят не политически и либерални принципи, а техни икономически и бизнес интереси. Как може да изкараш нож на Партията си, която до вчера те е хранила. Ако има морал тези феодали, да напуснат ДПС, да дадат път та младите.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен5/8/24 08:48

    Кога сте били заедно с народа бе нагли боклуци...

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен5/8/24 09:11

    никой няма да гласува за вас мошенициии

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен5/8/24 09:45

    Hepinizin Allah ne hakkınız varsa en kısa zamanda versin.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен5/8/24 10:12

    Вредни и алчни гризачиии-дерибеииииии изчезвайте веднъж завинагиииии..долни боклуцииии

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен5/8/24 10:22

    Пеевски се оказа по достоен тюрк, от всички вас. Yasa Peevski, dalyan gibi delikanli masalla.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен5/8/24 10:38

    Родопи с всяка ваша информация за дпс все повече хора се замислят какви са тези мекерета управляващи България накрая на народа ще му писне и ще настане хаос.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/8/24 11:39

      Няма страшно, хората са с къса памет, до изборите ще са забравили всичко. И пак по старому. Иначе тия паразити не биха могли толкова години да са на гърба на хората,

      Изтриване
  14. Анонимен5/8/24 11:15

    Виждате ли на какви хора гласувахте цял живот,сега целувайте ръцете на достаджиите

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/8/24 14:49

      Не съм гласувал за тях, няма и да гласувам. Като те гледам с каква къса памет си, ми става ясно, че и ти си от тези Достаджии. Тези достаджии "Бахри ага" от къде тръгна(ДПС), къде отиде(ДОСТ) и накрая къде се върна(ДПС). Защо да целуват ръцете на дьонеци като вас уважаеми?

      Изтриване
    2. Анонимен6/8/24 09:40

      А всички останали от другите партии пък са цъфнали и вързали, сега тези са наред да оплювате, утре ще са други, за които ти може би си гласувал

      Изтриване
  15. Анонимен5/8/24 11:41

    30години депутати и нищо. Сега пак се натискат,че те ще ни оправят. ЩО ЗА ХОРА СТЕ КАПУТИ.?!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен5/8/24 13:13

    Всички от автентичната група възприемат властта като източник на забогатяване с далавери, като се застраховат с политическите назначения на родов и старопартиен принцип. Това са им ценностите и формулата за бърз успех в живота. Алъш-вериша да върви "ти на мен, аз на теб" с "наши" хора. Сега ни казват "заедно с хората", но с несменяемите, т.е. по старому. За пореден път няма да се получи, за пореден път правата и свободите ще са за тях, и хората за пореден път излъгани.
    Докато "новото начало" започна с гръм и трясък, но със справедливост - т.е. получаваш власт срещу способности и заслуги, което предполага кадърни в управление в полза на хората. И не само права и свободи, но и равенство и достойнство.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен5/8/24 13:41

    ВСЯКО ЗЛО ИДВА ДОБРО.34 ГОДИНИ НИЩО.ПРАЗНИ ОБЕЩАНИЯ ПО ТРИБУНИТЕ.НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА НЯКОИ ХОРА СА ВЕЧЕ МИЛИОНЕРИ, А ДРУГИ ЩЕ ПЛАЩАТ ИПОТЕЧНИ И ПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИ.ДОКОГА ЩЕ ТРАЕТЕ ОЩЕ.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен6/8/24 09:48

      Не виждаш това, което не искаш да виждаш! Просто е . Забрави, че ще гласуваме за БСП , ГЕРБ или Възраждане, за шоумените да не говорим! Така че нашият избор се върти в ДПС и никъде другаде не поглеждаме. Просто чакаме решение и ходри мейдан. Няма как с едно гласуване аз да стана милионер или депутат да ми напълни паницата. Ако аз не си скъсам задника от работа и децата ми ще гладуват. Но трябва да имаме депутати не за моята паница, а за всеки един от народа. Затова избраниците ни представляват всеки, мислим глобално.

      Изтриване
  18. Анонимен5/8/24 13:57

    Като има овце ще има и вълци

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен5/8/24 15:08

    Ще гласуваме за ДПС начело с Пеевски при условие ,че изчисти кърлежите от партията.Милионерите да спрат да приказват за автентичност.Декларациите им са смешни едва ли не като култ към Ким Чен Ир.Вергил за толкова години стана мултимилиардер ,но не научи българския език.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен5/8/24 15:40

    ВЪН ВЪН ВЪН грозните крадливите гнусните индивиди дерибеиииииииии от снимката
    Е гати алчните вредните депутатиии-дерибеииии...само и само Пеевскииииииииииии

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен5/8/24 23:37

    Parti kurarsanız ekime , kurmazsanız s.kime.Şampiyon Peeevskiiiiiii

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен6/8/24 07:01

    На следващите избори искаме нови млади кадърни кандидати депутати

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.