Най-доброто предстои, обяви зам.-председателят на ДПС

24rodopi.com/Политика

Има едно ДПС, председатели са Делян Пеевски и Джевдет Чакъров. Това заяви зам.-председателят на ДПС Станислав Анастасов в ефира на bTV, цитиран от novini.bg.

Според него отцепилите се от ДПС работят в услуга на президента. "Колаборират с него, говорят на един език, имат общи желания. Нищо че президентът унизи в миналото ДПС и избирателите. Имат общи тактики и общи действия. Има обща комуникация чрез посредници", каза още той.

"Имаме данни за извършени престъпления от наши съпартийци", отбеляза Анастасов. По думите му Рамадан Аталай опитвал да пренарежда "партийната инфраструктура" посредством фирми, за да бъде преизбран за депутат. И добави, че има подадени сигнали до съответните институции.

Анастасов определи председателя на партията Джевдет Чакъров като деребей. "За съжаление имаме председател деребей. Има достатъчно данни затова. Изключително много проекти с неясен произход, свързани със семейството му. Соларни паркове, колкото искате. Желание за измяна на закони в лична полза за собствения бизнес. Бизнесът е на хора от семейството му. Свързани са. Това е негов бизнес, който се води на някой друг. В противен случай нямаше да идва при нас и да обикаля министерства, за да изменя закони. Това, което иска е напът да се случи, но няма", разказа Анастасов.

"Не е напразна реакцията на Пеевски да иска ново начало. Ние няма да се ограничим до деребеите в ДПС, ще преследваме всички. Затова нашите деребеи се събират с други деребеи. Бившите ни колеги търсят спасение. Очевидно е че искат да се съюзят с най-големите душмани, за да оцелеят", коментира още Станислав Анастасов.

Анастасов потвърди, че са получили покана за разговори с ИТН за реализиране на третия мандат. "Ние отклонихме поканата. Истинските шансове за правителство бяха в първия мандат", добави още той.

Всички партии, без "Възраждане" биха си партнирали с ДПС на Пеевски, категоричен бе Анастасов.

На въпрос при нови предсрочни избори кой ще сложи подпис под листите на ДПС - Делян Пеевски или Джевдет Чакъров, Анастасов отговори: "Ще видите, най-доброто предстои".

"Отиваме на избори. Никой не си партнира с никого. Тази тема се обсъжда след изборите. Ще има ново начало за ДПС, ще има ново начало и за България", посочи още Анастасов.

 

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

18 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/8/24 10:34

    А ти си сълзичка.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен2/8/24 10:37

    АНАСТАСОВ: ДЖЕВДЕТ ЧАКЪРОВ Е ДЕРИБЕЙ. ВАЙ БЕ КАКВО МИСЛЕХМЕ КАКВО СТАНА. ВСЕ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ КАЧЕСТВОТО НА ЖИВОТА ГОВОРЕШЕ НЕ СМЕ ГО РАЗБРАЛИ ЯВНО Е ИМАЛ ПРЕДВИД СОБСТВЕНИЯ ЖИВОТ И СЕМЕЙСТВОТО СИ. HARAM PARA YARAMAZ.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен2/8/24 11:00

    Истината боли..Мюмюм Искендер въъннн от община Минерални Бани,дериибеии
    Само ПЕЕВСКИ ПЕЕВСКИ ПЕЕВСКИ,

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен2/8/24 11:03

    Samo Peevskiii

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен2/8/24 11:16

    Да живеееер Пеевскиииии
    ВЪН ВЪН ВЪН крадливите и алчните дерибеииииии-талибаниииии

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен2/8/24 11:22

    Искаме да видим Дерибеите оковани с синджир и вързани един за друг....да живеееее
    Пеевскиииииии и Новото начало...господа дерибеииии подайте си оставките от ДПС и изчезвайте където ви е мястото в посока затвор

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен2/8/24 11:48

    Продажниците Аталайчо и Чакърчо опитаха се да направят преврат в ДПС за да си спасят дупето, но им дойде ташкън.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен2/8/24 11:49

    Тези висши крадливи дерибеиииии са пуснсли пипала навсякъде и по.общините и по селата....Пеевскииии да слезе при народа и ще разбете още.поврче за далаверите на тези дерибеииииииииииии

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен2/8/24 12:23

    gospodin atansov za6to sega gi kazvate tez raboti be za6to ne gi kazahte ot samotot na4alo tez ne6ta a se se6tate sega kato vi biha 6uta ot dps ili i vie ste vav igrata i zatova si mal4ahte

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен2/8/24 12:25

    ДОКТОРА СЕ НАДЦЕНИЛ,А ВСЪЩНОСТ Е ГОЛЯМ ГЛУПАК С КЪСМЕТ.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен2/8/24 12:27

    Партийте фалираха.Новото начало за България е с президента Радев.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен2/8/24 12:38

    Ама той въобще не съжалява, че е дерибей. За съжаление са бедните които го избират. А той и пари за избори не дава. Учил е само за събиране и прибиране в училище.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен2/8/24 13:24

    Не се спирайте само с Аталай и други депутати. Хванете и дерибеите кметове, тогава ще получите 80% подкрепа!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен2/8/24 14:07

    Тогава на ход е прокуратурата

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен2/8/24 15:20

    Всички тлябва да си ходят!!!!!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен2/8/24 15:25

    atanasov za6to sega be a ne go kazahte ot samoto na4alo tova a ili i vie imate biznes interesi nqkade

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен2/8/24 18:23

    Yassa be Stanislav agabeyim.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен2/8/24 20:00

    Община Минерални бани
    Мюмюм Идкендер
    Най ама най скоро време трябва да изчезне от поста си,

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.