24rodopi.com/Политика

От началото на седмицата секретарката на Ахмед Доган Биршен Ибрямова звъни на членове на Централния съвет на ДПС и предоставя телефона на почетния председател, който разговаря между 15 и 45 секунди с човека отсреща.

„На мен ми каза „Моля Ви, да Ви видя на Централен съвет идната седмица“, после секретарката пак взе телефона и обясни, че датата на заседанието още не е уточнена“, разкрива пред 24rodopi.com един от тези 231 души, влизащи в ръководния орган.

Друг, който е сред сигурните участници бил помолен от Доган с думите “Моля ти се, драги, ще се радвам да дойдеш“.

После Доган добавил: „Тези дни ще се обадя кога“!

"Явно няма да заседаваме тази събота, както ни подготвяха“, допълва член на Областен съвет на партията от Източна България, който също е в ЦС.

Припомняме, че през уикенда съпредседателят Джевдет Чакъров „обеща“ пред изселници в Бурса през уикенда „добри новини от ЦС в края на седмицата“, визирайки 3 август – събота. Председателят на бурсенската структура на „Балгьоч“ Емин Балкан покани на среща с Чакъров 8 дружества, но се отзоваха само от „Туна бойларъ ве Делиорман“.

По всичко личи, че броят на поддръжниците на групата на Джевдет Чакъров и Рамадан Аталай в Централния съвет е недостатъчен за кворум за легитимно заседание, затова вероятно ще бъде направен опит за свикването на ръководния орган на 9 или 10 август, а дотогава "бързите разговори" на Доган през телефона на Биршен ще продължат.

Разговарялите експресно с Доган тълкуват различно начина на комуникация в този труден за партията сезон – от „Шефът се сетил за нас“ до „Какво се случва? Защо връзката на Доган с членовете на ЦС минава винаги през хората на Чакъров и Аталай?“.


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

46 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/8/24 21:24

    има изкуствен интелек, който по телефона може да говори с гласа на г-н Доган. Върти се една манипулация ама ще му се види края

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен1/8/24 23:46

      С много труд и бизнес нюх това старче деформирано е добило сараи на Росенец и Бояна,ТЕЦ - Варна и една камара наведени ясладжии които му снасят торби с пари.

      Изтриване
    2. Анонимен2/8/24 06:54

      Достоевски никога не е бил моралист, даже обратно: бихме могли да кажем, че в цялото си творчество съзнателно и систематично той се бори с морала и то по много провокативен начин.
      Но нека не бързаме от това да правим извода, че той е проповедник на аморализма.
      Достоевски е притежавал страст към истината. Имал е силата на проникне в човешкото поведение и да ни открие по най-драматичния и най-убедителен начин, че това, което Моралът представя за „морално”, никога не е чистото добро, че човекът никога не може да премахне злото с помощта на Морала, след като абсолютно никой не може да е съвършено добър.
      Следователно, в цялото си творчество Достоевски не престава да проповядва, че за човешкото съществуване и поведение има значение не моралът, а свободата и че само онова, което е свободно, е наистина добро.
      Достоевски иска да каже на хората, че делението на добри и лоши почива на лъжа и че единственият начин да бъде победено злото, е човек да го понесе свободно върху себе си.
      Достоевски не е аморалист, защото не престава да описва злото като трагедия и разложение за човека. Той обаче е антиморалист, защото дълбоко вярва, че моралът никога не може да доведе до спасение на човека от злото."
      Тези думи принадлежат на Н. Страхов, човек, добре познавал Достоевски, но в основата им стои недоразумение: Достоевски никога не е искал да учи човечеството на доброта и човечност.

      Изтриване
  2. Анонимен1/8/24 21:27

    Секертарка може да пуска записи.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. ДОГАН Е ПОВЕЧЕ ОТ ЖАЛЪК .ДС ЧЕНГЕТАТА СА МУ СЪЗДАЛИ ПАРТИЯ И ЛЕГЕНДА НА ДИСИДЕНТ ЗА ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА ЩАВЯТ ДЪРЖАВАТА ПОД ПРЕДЛОГ ЗА ЕТНИЧЕСКИ МИР. ТОЯ ОСКУБАН СОКОЛ ИМА МНОГО ТЕЖКИ ГРЕХОВЕ.

      Изтриване
  3. Анонимен1/8/24 21:39

    Ахмед ага, като гледам кой в Кърджали ти прави кампанията и пише фалшиви декларации от името на областния съвет, мога само да ти кажа, че е дошъл твоят край като лидер. Хасан Азис и Ресми Мурад са били само на заплата, а са по-богати от теб. Хасан и Ресми - запомни кои са те закопали. Реват, не защото те уважават или мислят за хората, а заради парите които прибраха от пая на турци и помаци.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен1/8/24 22:22

      Браво.точно и вярно .

      Изтриване
    2. Анонимен1/8/24 22:54

      ДОГАН ПРЕЗ ГОДИНИТЕ, ПОД ЕДНА ИЛИ ДРУГА ФОРМА,отстрани или не позволи да продължат своята кариера на КЪРДЖАЛИЦИ като политици ,НА ХОРА КОИТО ПОЛУЧАВАХА ГОЛЯМА ПОДКРЕПА ОТ НАС.А ЛАНСИРВАШЕ ХОРА КАТО МУКАТЕЗ НАЛБАНТ БЕЗ НИКАКВА ПОДКРЕПА ЗА ВЪЗЛОВИ МЕСТА.ЗАЩОТО СЕ ПЛАШЕШЕ ОТ МЕСТНИТЕ НИ ИСТИНСКИ ДЕПУТАТИ..............ДО ТУКА БЕШЕ
      ВЕЧЕ НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ ДА НИ МАЧКАТ ЛАКЕИТЕИ НА ДОГАН

      Изтриване
    3. Анонимен2/8/24 12:07

      хак ви е

      Изтриване
  4. Анонимен1/8/24 21:40

    Забелязахте ли как къзълбаша Рамадан Аталай хвърли бомбата, запали ДПС и се скри. А такива като Джейхан и Чакъров ходят при Доган и го лъжат, че структурите били с него. Структурите не са заседавали, а се пускат декларации, писани от секретарката Биршен.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен2/8/24 02:46

      Нямаше нужда да споделяш, че е къзълбаш! Какво кото е!

      Изтриване
    2. Анонимен2/8/24 05:35

      Не виждам нийде път, и аз съм заблуден...

      Изтриване
  5. Анонимен1/8/24 21:44

    Лошите дни отминаха, предстоят по-лоши

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен1/8/24 21:49

    Крумовградската структура сме за г-н Пеевски, секретарката и прочие да го знаят !

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен1/8/24 22:02

    Ха, агент Сава се подал от дупката!И как може да е толкова тъп?Ами дори и да има заседание на ЦС и изключат от ДПС Шиши, това абсолютно нищо не значи.В Регистъра на политическите партии не се вписват санкции,Пеевски ще си остане председател, отделно че веднага ще обжалва.Нищо не може да помръдне Шиши.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен1/8/24 22:02

    Ясно и точно сме казалииииии на разбираем Български език ВЪН ВЪН ВЪН вечните вредните крадливите корумпираните алчните Дерибеииииии - талибанииииииии.имамеси ДПС с Новото начало на бат Пееевскиииииииииииииии.....няма Бурса,Измир Чанаккале на Дерибеитеееее
    Дерибеитеееее еее на Прокурор кимат запазени места доживот при бате Ставрикииии......Алуууу
    Господа Дерибеиииииии имайте малко уважение и съвест пред болния и бедния избирател..???

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен1/8/24 22:03

    Да живеееееееее Пееевскиииииииииииииии и Новото начало в ДПС

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен1/8/24 22:18

    Абе Доган ефендииии Кой Кой Кой е този индивид Чакъров....кой кой кой е той.....той е бита и изгнила карта за ДПС и мястото на дерибеитеееее е в кауша

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен2/8/24 12:11

      искаме лидера да е от кърджали.
      искаме ние да си определим депутатите.
      искаме ние да станем милионери и деребеи.
      искаме хасан азис и мустафа
      искаме.............кадир мустафа

      Изтриване
  11. Анонимен1/8/24 22:45

    Стегна го около врата

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен1/8/24 23:00

    Алууууууу г-н Доган ефендииии хвърлете тези кърлежииии ,паразитите наречени алчни и крадливи дерибеииииииии извън борда и ДПС ще е пътиииии по-хубаво място за политика.да живеееее Пеевскииииииииииии и Новото начало

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен1/8/24 23:02

    а бе простаци нали бяхте послушници на централата за да отстраните достойни местни политици,по искане на доган като се кандитарирате 50 човека за 5 места в парламента,и казвахте .......когото сложшиш ..........него ще направим.
    щом къзълбашина МУСТАФА КРЪГЛА НУЛА БЕШЕ ДЕПУТАТ КАКВО ОСТАВА ЗА ДРУГИТЕ.
    КЪЗЪЛБАШИТЕ СА НАШИ БРАТЯ НО НЕ И ИНТРИГАНТА МИЛИОНЕР

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен1/8/24 23:12

    21.39. Иди работи в магазина

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен1/8/24 23:25

    Доган, събуди се, използват те, само се огледай кои са теб, крадци, които никой не харесва, играят много опасна игра с етническия мир, но няма да им позволим да ни манипулират. Видя им се края

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен2/8/24 00:31

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен2/8/24 02:22

    Hasan nay skoro vreme tryabva da e zad resetkite

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен2/8/24 05:35

    Не виждам нийде път, и аз съм заблуден...

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен2/8/24 07:15

    Да, за китка може, либе, вече да е късно, но виж - за ПАЧКА никога не е късно.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен2/8/24 07:22

    Кърлежите станаха по големи от тялото, което смучат!
    Яжте пилаф и гласувайте за Ахмед Доган, но вие почнахте да ядете и казана!

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен2/8/24 07:55

    КАКВО СЕ КАРАТЕ БЕ НАЛИ УЖ ВСИЧКИ СТЕ ТАМ ЗАРАДИ НАС ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА ДА РАБОТИТЕ ЗА НАС И НАШЕТО СВЕТЛО БЪДЕЩЕ .нО КАКВО ИЗЛИЗА,ЧЕ СЕ КАРАТЕ КОЙ ЩЕ ВЗЕМЕ СЛЕДВАЩИЯ МИЛИОН

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен2/8/24 07:56

    Споко до новите избори остана малко време.Тогава ще седант Доган и Ппевски и ще решат заедно кои ще са следващите депутати и ще има яндъм анам

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен2/8/24 08:07

    Sonu geldi Doganın

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен2/8/24 08:16

    Уважаеми коментатори. Аз съм българин. Ненавиждам тези които употребяват разни етно принадлежности като алиянин-къзълбаш и т.н. Всички сме хора. Разделителната линия следва да бъде само една- Човек ли е или дерибей,шарлататин мутраген,олигарх и т.н. Останалото е омраза,ненавист,разделителен трап и т.н.,което е абсолютно неприемливо и непродуктивно. Заедно следва да градим бъдещето ни.

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен2/8/24 08:39

    Само Пеевски! Човека, които може да направи ДПС отново ДПС!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен2/8/24 16:03

      той къщичка за пилета не е правил ВЕ

      Изтриване
    2. Анонимен3/8/24 10:59

      A TOY KAK ZABOGATYAL OT ZAPLATI ANA BAK BAK

      Изтриване
  26. Анонимен2/8/24 08:40

    И какво казват общинските кметове? Защо мълчат? Те с кого са?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен2/8/24 09:47

      Изчакват за да се ориентират правилно. Ардино са плътно зад Амедагата.

      Изтриване
    2. Анонимен2/8/24 11:07

      ...най вече кмета на Кърджали ?

      Изтриване
    3. Анонимен2/8/24 12:12

      Доплътно му го дайте

      Изтриване
  27. Анонимен2/8/24 09:02

    Аталай къде си къзълбашин излез от дупката нали много говориш е като каша направи ДПС народа не те иска разбери

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен2/8/24 09:02

    Ahmet agayı korku sardı yapışmış telefona yalvarıyor DPS yokmu onun işi bitmiş

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен2/8/24 11:12

    В тези смутни времена от картата се изгубиха дерибеите от селата,Тези които от 20,30 години нищо не работят но бяха много активни на изборите,По вечето почни не излизат никаде и не ходят на работа.Големият вьпрос е дали няма да загубят, топлите абонирани места в тази бьркотия.

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен2/8/24 12:26

    gospodin dogan do koga 6te tarpite gavrata sprqmo vas ot rodopi 24

    ОтговорИзтриване
  31. Анонимен3/8/24 18:38

    Свобода на словото бе тъпанар...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.