24rodopi.com/Общество

Жестока драма! Майка губи сина си преди две години. Само преди дни умира и по-малкото й дете, което е на гурбет в Англия. Младият мъж е покосен от инфаркт на Острова.

70-годишната жена е съсипана. Тя живее в кърджалийския квартал „Възрожденци“.

Това е зовът за помощ на една изцедена от несгодите и изпитанията на живота майка:

Здравейте мили и сърцати хора!

Аз съм Хризантема Русева и се нуждая от Вашата съпричастност. Преди две години загубих големия си син Иван. В неделя, на 28 юли, разбрах, че внезапно е напуснал този свят и по-малкият ми син – Стефан Русев, който от години живее в Ротерфилд, Англия. Тъжната и страшна вест научих от негов приятел. До момента нито една институция не ме е уведомила, а и не очаквам съдействие от тях. Спешно се нуждая от средства, за да успея възможно най-бързо да транспортирам тялото му до България и да си взема последно сбогом с детето си.

Надявам се молбата ми да стигне до възможно най-много хора, които да отворят сърцата си и да ми помогнат в този толкова труден за семейството ми момент.

Това е сметката, чрез която може да се помогне със средства на жената:

HRIZANTEMA STEFANOVA RUSEVA

BG30STSA93000031068941

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/8/24 21:20

    Нещо весело в България няма ли

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен2/8/24 07:28

      Черен облак има над Милата ни родина.

      Изтриване
  2. Анонимен1/8/24 22:04

    Тихо,тихо...да не ви се случва!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/8/24 22:13

    Ужасно е. Някои се чудят как да си приберат любимите хора от чужбина, поне да ги погребат достойно. А други, други се чудят къде да приберан на топло заграбените милиони.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен2/8/24 07:44

    Казвате че от много години живее там,този човек какво правил онези пари дето изкарвал там!сега искате пари от хората,неви ли е срам баламосвате хората

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен2/8/24 15:20

      Алоо! Я по-умерено! Никой не ви краде от джоба. Драмата без това е тежка. До 50 хил излиза един такъв транспорт до България. Молете се да не ви сполети вас подобно нещо

      Изтриване
    2. Анонимен2/8/24 15:52

      От какво да ги е срам? Някой убиха, или откраднаха нещо? Какво като е работил? Засрамете се, ако имате поне малко съвест...акъл както личи от коментара Ви - нямате!

      Изтриване
  5. Анонимен2/8/24 08:07

    Моля, пишете номера на жената, за да може да и се помогне на место. Хората много не вярват вече на банкови сметки, заради измами.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен2/8/24 08:22

    ако е дупетат,ако е мутраген с връзки с държавниците ме му пратят правителствения самолет,ще му дадат пари и т.н. ама за раята - само "съчуствие" пред телевизора.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен2/8/24 08:59

    Почивай в мир, Бильо! Надявам се, че скоро ще съберем парите за прибирането му!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.