24rodopi.com/Политика/Общество

Защо напрежението е само пред „Боянския сарай“ в столицата, а не и в парка Росенец, където е лятната резиденция на Ахмед Доган, и където почетният председател се намира в момента?

Защото в помещението, в което най-дълго пребивава Доган повече от 15 години на столичната улица "Беловодския път", има трезор, чието съдържание знае само той. Освен милиони и злато, по всяка вероятност са скрити и други тайни.

Това е най-често задаваният въпрос от участници в протестите и медии, това е и най-близкият може би до верността отговор, даван от активисти и журналисти. Появи се и информация за "блиндиран апартамент".

„Днес отново се събираме и най-вероятно точно днес г-н Доган ще дойде, за да влезе в комплекса, показвайки договора за ползване под наем. Няма за какво повече да се отлага местенето от летния в зимния „сарай“, защото я няма онази енергия отпреди години, когато се събрахме в Росенец, за да пазим г-н Доган от Христо Иванов. Днес е само частен спор и имотът се оказа, че не е негов. Трудно се организират пътуванията сега, няма желаещи. В Росенец бяха пратени общинари от Родопите, които организирано почиват в Китен“, сподели пред 24rodopi.com тази сутрин пътуващ за протеста в столицата.

„Защо Ахмед Доган изпрати мюретата си да правят циркови изпълнения пред сарая му в Бояна, докато той гледаше сеир от луксозния си палат на Росенец? Този въпрос витаеше над главите на част от посветените в задкулисното битие на почетния председател на ДПС. Отговорът се оказа в несметното богатство, което Сокола е скрил в блиндиран апартамент на територията на столичната си обител“, пише по темата и водещата агенция „Блиц“. И още: „Според наши източници, Доган е прибрал в тайното жилище милиони от европейската валута, която му е отколешна слабост. Паралелно с финикийските знаци съжителства и такова количество злато, което спокойно може да се конкурира със запасите от благородния метал в БНБ“.

Доган разполагал с договор за наем от 2008 година, но не е ясно дали е превеждал средства на дружеството, собственик на имота на софийската улица „Беловодски път“, особено в последната година, научи 24rodopi.com. Контрактът от 2008-ма е за 3 години, след което станал безсрочен. Според юристи обаче, договор за наем е с максимална продължителност 10 години, след който период следва да се парафира друг контракт.

„Освен златоносното си скривалище, Доган крие и още една от мръсните си тайни. На метри от столичната му обител има и специална сграда, в която приближените му дерибеи са се отдавали на разгул и еротични забавления с известни манекенки. Част от салоните са били оборудвани и с пилони, по които сексапилните танцьорки са извивали грациозните си тела“, пише „Блиц“ и анонсира „А истината тепърва ще излиза…“.

Трезорът е специализирано помещение или сейф, предназначено за съхранение на ценности, ценни предмети или важни документи. Основно трезорите се използват от банки и финансови институции за съхранение на пари, злато, ценни книжа и други активи, но и замогнали се физически лица в домовете си. Те обикновено имат висока степен на сигурност, включително заключващи механизми, системи за видеонаблюдение и охрана.

В по-общ смисъл, терминът "трезор" може да се отнася и до всяко сигурно място за съхранение на ценности.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

32 comments so far,Add yours

  1. Анонимен31/8/24 08:29

    Почнаха като децата да си издават тайните на ближните си Това е хубаво за да може народа да прецени на изборите за кои да гласува

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен31/8/24 08:32

    ДОБРЕ БЕ МОЖЕ ЛИ ПОЧЕТНИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ ДА КРИЕ ОТ НАП, КПК, ДАНЪЦИТЕ ТАКОВО КОЛИЧЕСТВО ПАРИ.
    ОБИКНОВЕНИТЕ ТУРЦИ ВСИЧКИ ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ.
    Е АЛ КАПОНЕ СА ГО ВКАРАЛИ В ЗАТВОРА ЧЕ НЕ Е ПЛАЩАЛ ДАНЪЦИТЕ СИ.
    ТОВА Е ГРЕХОТА.
    OKADA ALLAH VAR - VAR BIR GŰÇ TEZ VE GEÇ DOAGAN BUNUN HESABINI VEREÇEK!!
    RABIM DOGANIN HESABINI VERECEK!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен31/8/24 08:32

    Хубаво протестират, разбира ги, на заплата са, зависими, ама защо един човек който е убил двама души и повече от 10 години са е крил от закона за да не плати обезщетения, върви най-отпред барабар с кючюк. Говоря за осъдения за убийството на двама души на пътя Тимур Халилов.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен31/8/24 08:37

    Yaziklar olsun!!! UTANSILLNLAR!!!
    BUMU HALK VE ŐZGURLUK PARTISI!!
    TŰFK MILLETI SURUNUYOR BATI DEVLETLERINDE IŞLEMEKDEN.
    BUZIM BAŞKAN PARALARIN ICINDE YIKANIYIR.
    VERGI YOK,

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен31/8/24 08:45

    ДАЛИ ПРОКУРАТУРАТА ЩЕ СЕ САМО СЕЗИРА.
    НАЛИ ИЛХОН КЮЧУК, ДХЕЙХОН ИБРЯМОВ, ЧАКЪРОВ, АТАЛАЙ И ДР. ИСКАТ ПРАВОСЪДИЕ ТОВА ЛИ Е ТЯХТОТО ЛИБЕРАРНО УПРАВЛЕНИЕ И ДЕМОКРАТИЧНОСТ.
    ALLAH BELENIZI VERSIN HEPINIZIN!!!
    TAZIKLAR OLSUN, UTANIN!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен31/8/24 08:47

    Ужааааас..СРАМ и ПОЗОР са тези индивиди-дерибеи от ДПС

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен31/8/24 08:48

    Еротичните забавления са особено хит за някои хора.. Едно време Момчилградския кмет се снимаше пред колата с докарани танциорки от Пловдив, а техен шофьор беше сегашният председал на партията нищо не се е променило значи.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен1/9/24 03:09

      Сунай чиваса ли

      Изтриване
    2. Анонимен1/9/24 09:38

      Сега Моллахасан наследи удоволствията му.

      Изтриване
  8. Анонимен31/8/24 08:57

    Кой е писал този сценарий? Първо как охраната на Сараите без да попита Доган ще пуска някои хора вътре и тази охрана ще се изнесе от Сараите това да не е детска игра. Второ който и да е собственик на имота по законите на РБ трябва да дава достъп на хората да си изкарат каквото имат от имота-Сараите.Нали обясняваха ,че в Сараите и пиле не може да хръкне а то идват някои и си влизат като на парад

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен31/8/24 09:03

    Да си взима парите и марш в Русия ,нали е руски агент

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен31/8/24 09:03

    Ако ще ходим до сградата с оргиите и мен да ме взимат.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен31/8/24 09:04

    Стига сте фантазирали! Според този, според онзи....спекулации! Може би този апартамент се отваря след като кажеш "Сезам отвори се"?Ама нали идват избори...омаскаряването трябва да е пълно

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен31/8/24 09:35

    Doganı koruma gitmedi onlar kendi kıçını koruma giti onlar Dogan olmasa aç kalacaklar ordakilerin suratına baksanıza insanlık namına birşey kalmamış kimin için ordalar kendileri için

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен31/8/24 09:49

    Страх лозе пази Някои ги е страх да не презапишат записите от сървърите

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен31/8/24 09:50

    Да не забравим че в Боянския сарай стана и едно убийство което се представи за самоубийство преди години

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен31/8/24 09:52

    Само които имат полза от теб са там а народа го няма

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен31/8/24 10:07

    Защо не отидат пред къщата на Собственика на имота и да вземат разрешение поне сина на Доган да влезне вътре и да се реши проблема

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен31/8/24 10:08

    Димитър Иванов - гестапото, да не спи, а да отива да спасява агентурата! Маймуни с маймуни, цял живот съсипвахте човешки съдби!

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен31/8/24 10:17

    ПРОВОКАЦИЯ ОТ СТРАНА НА ЛУМПЕНИТЕ НА ДОГАН.ИСКАТ ДА ПРЕДИЗВИКАТ ПОЛИЦИЯТА ДА ГИ ИЗБУТА ЗА ДА ИМАТ ОСНОВАНИЕ ДА ПРОВОКИРАТ И СЪЗДАДЪТ СУМАТОХА И ДА ПРЕЕКСПОНИРАТ КОСОВСКИ МАКЕДОНСКИ И ДРУГ ЕДНО КОНФЛИКТ.ТОВА Е ЗАЩОТО НЯМА ДЪРЖАВА И ДЪРЖАВНИЦИ А ГЪ--ЗОМИИЙНИЦИ УПРАВЛЯВАЩИ КОИТО ПОЛУЧАВАТ СВЕТОВЪРТЕЖ ОТ ВЪРТЕНЕ НА ГЛАВИТЕ ИМ ДА ТЪРСЯТ "ВЯРНАТА ПОСОКА" КЪМ КОГО ДА СЕ ОРИЕНТИРАТ ДАЛИ КЪМ МАГНИТСКИ ИЛИ КЪМ БОСА-СЪЗДАТЕЛЯТЯ НА МАФИЯТА-ДПС,Т.Е. АХМЕТ ДОГАН - САВА,АНГЕЛОВ СЕРГЕЙ И ОЩЕ И ОЩЕ. АКОТ ИМАШЕ ДЪРЖАВА-ПРЕДУПРЕЖДАНЕИЕ И СОПА ДО ДУПКА НА ТЕЗИ ЛУМПЕНИ И ИЗРИТВАНЕ ОТ СТОЛИЦАТА И ДА СИ ХОДЯТ ПО МАХАЛИТЕ И ОТ ИЗЛИЗАНЕ САМО С ПРОМЕНЕНИ ФИЗИОНОМИИ. ПИСНА МИ КАТО ГАЖДАНИН НА СТРАНАТА ТАЗИ МАФИОТСКСА СТРУКТУРА ДА ДИКТУВА ДНЕВНИЯ РЕД В СДТРАНАТА. СТАДО С ПРАЗНИ КАРТУНИ.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен31/8/24 10:21

    НАЙ ГОЛЕМИТЕ МЛАДИ И СТАРИ ХРАНТУТНИЦИ КАРИЕРИСТИ ОЛИГАРСИ -МАФИОТИ КАТО АТАЛАЙ КЮЧЮК ДЖЕЙЛАН ХАСАН АЗИС ДИРИГЕНТИТЕ ОТСТРАНИ МАНИПУЛИРАТ ЦЯЛАТО ОБЩЕСТВО А НЕ САМО НЕЗИ ЗАБЛУДЕНИ ЛУМПЕНИ С ТЕХНИТЕ КРАЖБИ И ЛИЦЕМЕРИЕ.ДОКОГА БЕ УВАЖАЕМИ ОВЦЕ ЩЕ ГИ ЗАЩИТАВАТЕ С ТЕХНИТЕ МИЛИОНИ ЛЮБОВНИЦИ КРАЖБИ И НАДМЕННОСТ НАД ВАСН.ТОЛКОВА ЛИ ВИ Е МАЛКО ПИПЕТО ДА АСИМИЛИРАТЕ СИТУАЦИЯТА А КАТО СТАДО СЛЯПО СЕ ТЪЛПИТЕ БУТАТЕ И ОРГАНИТЕ НА ВЛАСАТТА . ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ КАТО ПО ЗАПОВЕД НА ОВЧАРИТЕ ПРИИЖДАТЕ И КАКВО ДЕМОНСТРИРАТЕ ОСВЕН ПРОСТОТИЯТА И НЕКАДЪРНОСТТА СИ.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен31/8/24 10:37

    Истерията, която всъщност е истинска паника, и която разиграват Доган и компанията му от дерибеи, които окупират сараите в Бояна, за да ги „бранят“, е подигравка с нормалните хора в ДПС, които са облъчвани с мантрата „етнически мир“ и „нарушаването“ му.

    АФЕРА разполага с ексклузивната информация, а що е рекла АФЕРА, все е вярно, че в Сараите в Бояна има бронирана стая, в която са събрани богатствата на Ахмед Доган, трупани през последните 30 години. Точно там е кеша, купища злато, диаманти, ултра скъпи подаръци и т.н.

    Апропо, точно по подобие на Шефа си, варненският изживяващ се като Доган, Сали Табаков бе направил в къщата си точно такава скрита стая, в която Комисията по антикорупция разкри милиони кеш, уникати златни монети и купища ценности.

    Ето за какво е истинската „битка“ на Догановата компания от дерибеи. Не става въпрос нито за „кауза“, нито за „нарушаване на етническия мир“ с „опорни точки“ с които се надяват да насъскат нормалните депесари.

    „Бранят“ сараите, защото бранят богатствата на Доган, спечелени от „обръчите на фирми“ на гърба точно на изнурения депесарски електорат.

    И е пълна гавра Доган да разиграва „етническата карта“, насъсквайки хората, само защото остана без разкоша, кеша и богатото си имане, скрито в Сараите в Бояна.

    Какво общо има ДПС с тия богатства и със Сараите и за какво са насъсквани депесарите да търчат към София за да бранят – какво? – за да бранят богатството на Шефа си.

    Това вече е въпрос и на национална сигурност и службите незабавно трябва да се заемат за да подведат по отговорност всички онези, които си играят с националната сигурност и палят пожар, заради … кеша на Доган.

    Ай сиктир!, би трябвало да е позицията на всеки нормален депесар.

    Впрочем, само на месец частната охрана, плащана от фирмата на Данаил Папазов, собственик на Сараите и в Бояна, и в Росенец, частната охрана на Доган е струвала 134 000 лева.

    И понеже Доган е никакъв в тези имоти и бе призован да ги напусне моментално, и понеже е отказал да си плаща и охраната, президентът Румен Радев му назначи охрана от НСО.

    За какъв уй, бе, Радев, смешнико?! За какъв такъв българския данокъплатец ще плаща сега охраната на Доган? Защото някой си дерибей написал сигнал, че Доган бил в опасност, ти да видиш.

    И аз съм в опасност, бе, Зелен Чорап, като разследващ журналист съм в много по-голяма опасност отколкото Доган, който реве за … бронираната си стая с богатства и кеш, що не ми назначи и на мен охрана, а? Или Копринков не дава.

    Позорът и падението на Доган достигна пиков момент – след като заради ненормалното си нарцистично Его разката собствената си партия, след безумните циркове спретнати от дерибеите му, след като „Бог“ изключва, приключва, защото той бил над … всички, сега застрашава националната сигурност, като насъсква депесарите с мантрата „нарушават етническия мир“.

    Етническия мир ли нарушава някой или кеша на Доган и богатствата му са застрашени и какво ще бранят депесарите пратени в Сараите на Бояна – кауза, ДПС или кеша и златото на Доган?!

    Доган – крайно време е да се каже в прав текст – отдавна, много отдавна няма нищо общо с онзи Доган, който митологично се превъзнасяше от цяла България. С много тежка зависимост е, сещате се каква, това бе използвано много дълго време от дерибеите му, за да стигне финала – сам да разпачедоса собствената си партия и да стигне падението да иска да запали държавата, карайки депесари от страната да тръгват към София, за да спаси онова, което има в … бронираната стая.

    Кеш, злато, купища богатства.

    Крайно време е службите за сигурност да се намесят.

    Веселина Томова

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен31/8/24 11:23

      Повечето не се страхуват за богатството на Доган а се плашат да не излезнат снимки и видея с тях

      Изтриване
  21. Анонимен31/8/24 10:44

    Мафиотска работа няма нищо общо с права и свободи

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен31/8/24 11:07

    Защо не са задържани още дерибеите крадците Илан Азис Ресми Аталай Чакъров. При условие че се знае за кражбите.

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен31/8/24 11:18

    Да очакваме ли скоро да се бият коя партия на ДПС Доган или ДПС на Пеевски ще иска да дават на хората по високи ПЕНСИИ и МИНИМАЛНИ ЗАПЛАТИ

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен31/8/24 11:22

    Предполагам хитрият Доган е снимал с видеокамера еротичните забавления на ДПС олигарсите и сега тайфата пред сарая се плаши тези кадри да не попаднат в ръцете на Пеевски, щото ще видят бял свят

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен31/8/24 12:07

    saraylar gitti isler bitti

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен31/8/24 12:43

    Къде са общинските председатели и кметовете на Доган само толкова ли са няма и десет общински кмета пред Сариите

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен31/8/24 14:09

    Помпа в сараите ха, данъкоплатеца да сънува, да бяхте ни викали като ядохте кифтетата бре

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен1/9/24 09:32

    Обадете се за помощ на бай Ставри от СЦЗ веднага ще ви прати специалист да отвори сейфа и бронираната стая казва се Ревизоро на трезоро.

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен1/9/24 20:28

    Komunisticheski diktatori aristokrati, pfuuu sersemi niedni...de sopa de kirka de bradva...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.