24rodopi.com/Темата+

„Ереджеб се ядоса и започна да крещи „Как така не искат да пътуват!? Заповядай им да тръгват за София“, разказва пред 24rodopi.com активист на ДПС.

Очаквайте шокиращи два разказа, от Кърджали и Руен.

Единият тръгна по принуда тази сутрин за единия от "сараите" от бензиностанцията в Ябълчево, групата се води от „зам.-кметицата Хатидже, която пътува отделно с кола“.

Другият, който нарича себе си „грозно употребен от дерибеи“ и е включен в списъка за масовката пред другия сарай, разкрива какви обещания са получили хората от кръга на бившия кмет на Кърджали Хасан Азис.

Вчера в автобуса от Руен за София имало 25 души само, непълен беше и бусът от Кърджалийско.

На въпрос на един от общинските служители в Руен, „Защо трябва да се намесваме по частен спор, организаторът Ереджеб заповядал на подчинения си: Тук са много отворени, търси младежи от селата!“.


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

30 comments so far,Add yours

  1. Анонимен31/8/24 09:32

    Ереджеб да прати жена си в Лисиците, да ми топли...Заповядвам му !

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен31/8/24 09:36

    Нали ДПС е турска етническа партия, а като гледал пред Сарая много ама много мургав електорат има. Може би е заради горещините това лято?????????22

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен31/8/24 09:45

      Жегаа

      Изтриване
    2. Анонимен31/8/24 10:23

      Така беше и в гр.Джебел 2017 Когато потестираха срещу Дост.

      Изтриване
  3. Анонимен31/8/24 09:37

    Нито един кърджалиец не подкрепя този протест. Извозените са от селата и от обкръжението на Хасан Азис. Този е най-мразеният човек в историята на Кърджали, задето съсипа града и го даде на Вълка. Кажете на Доган, че всяка поява на крадеца от Мост пред Сарая означава щета за него.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен31/8/24 09:46

      Връх на злините, прицел на слепец,
      в ум паяжини, мухъл в мисълта,
      люпило грижи, примка на глупец,
      кълбо от бяс (но кой те домота?) —
      ламтеж, пламтеж, печалба на щета,
      платих със лудост гнилия ти плод,
      ти упои ме в сънна суета,
      повлече ме с безмилостен повод;
      но всуе ти кроиш ми гибелта —
      не съм за твойте низости невеж;
      не ме кади с пушливата си пещ —
      награда диря в добродетелта.
      От нея само дишам въздух свеж,
      в дух възламтял да те сломя, ламтеж!
      Край!

      Изтриване
    2. Анонимен31/8/24 09:50

      Aшколсун

      Изтриване
    3. Анонимен31/8/24 12:47

      Точно казано,Даже го кълнат

      Изтриване
  4. Анонимен31/8/24 09:48

    Всяко чудо за два дена вече никой не вярва в вас видяхме каквото е нужно оправихте своя живот а какво направихте за народа само един прост пример Кърджали от всякаде е изпотрошено няма работни места образование здравеопазване горско само големи скечове има още куп неща

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен31/8/24 09:48

    Реално за София пътуват;селските кметове, общински съветници и служители и платени мургави братя.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен31/8/24 09:51

    Някои може да се страхуват да не излезнат записите от техните неща в сараите

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен31/8/24 09:54

    Вече 30 и кусур години те така действат- със заплахи, викове и крясъци.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен31/8/24 10:04

    Хората се използват момента защото са на хранилка на Дпс и най вече за предстоящите избори да се види колко гласове могат да получат и се ползват на етническа основа, заплашват се хората момента че ще останат без работа тормоз по телефона звънят им. .Големият подбудител е Кючюк момента който трябва да бъде арестуван. Същият беше активен и на Росенец на предните безредици. Защо Ахмед не се покаже щом го е грижа за хората , те ги е страх че сега в Сарая ще намерят откраднати 30мил. които са там в сейфа. Пуснете ги хората те да ги вземат поне .

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен31/8/24 10:27

    УВАЖАЕМИ ПОЛИЦАИ.ЕДИН СЪВЕТ: ОСТАВЕТЕ ГИ ТЕЗИ ПРАЗНОГЛАВИ И САМОНАДЕЕНИ ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ НА СПОРА ДА СЕ СБИЯ И ИЗБИЯТ СПОКОЙНО,ТЪЙ КАТО И ДВЕТЕ СТРАНИ СА ИЗРАСТЪЦИ ОТ ЕДНА И СЪЩА МЕТАСТАЗА- ДПС-РАКОВОТО ОБРАЗОВАНИЕ НА СТРАНАТА. КАКВО И ОТ КОГО ГИ ПАЗИТЕ. ВИЖТЕ АРТИСТИТЕ КАТО КЮЧЮК ЧАКЪРОВ БЕЛОВЛАСИЯ КАРИЕРИСТ ХХАЛИЛОР ДАЖГЕ И НИЩОТО БАРЕКОВ КОИТО ИСКАТ ДА ПРОБУТАТ ВАРИАНТ КОСОВО ЗА ДА ЗАБЛУЖДАВАТ ОСТАНАЛИТЕ ОТ ОБЩЕСТВОТО. КОСОВО ВАРИАНТА Е С ЕДНИ ДЕБЕЛИ СОПИ ПО ПРАЗНИТЕ ИМ ГЛАВИ И С РИТНИЦИ ДО МАХАЛИТЕ ИМ. ПРОСТАЦИ

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен31/8/24 10:36

    Истерията, която всъщност е истинска паника, и която разиграват Доган и компанията му от дерибеи, които окупират сараите в Бояна, за да ги „бранят“, е подигравка с нормалните хора в ДПС, които са облъчвани с мантрата „етнически мир“ и „нарушаването“ му.

    АФЕРА разполага с ексклузивната информация, а що е рекла АФЕРА, все е вярно, че в Сараите в Бояна има бронирана стая, в която са събрани богатствата на Ахмед Доган, трупани през последните 30 години. Точно там е кеша, купища злато, диаманти, ултра скъпи подаръци и т.н.

    Апропо, точно по подобие на Шефа си, варненският изживяващ се като Доган, Сали Табаков бе направил в къщата си точно такава скрита стая, в която Комисията по антикорупция разкри милиони кеш, уникати златни монети и купища ценности.

    Ето за какво е истинската „битка“ на Догановата компания от дерибеи. Не става въпрос нито за „кауза“, нито за „нарушаване на етническия мир“ с „опорни точки“ с които се надяват да насъскат нормалните депесари.

    „Бранят“ сараите, защото бранят богатствата на Доган, спечелени от „обръчите на фирми“ на гърба точно на изнурения депесарски електорат.

    И е пълна гавра Доган да разиграва „етническата карта“, насъсквайки хората, само защото остана без разкоша, кеша и богатото си имане, скрито в Сараите в Бояна.

    Какво общо има ДПС с тия богатства и със Сараите и за какво са насъсквани депесарите да търчат към София за да бранят – какво? – за да бранят богатството на Шефа си.

    Това вече е въпрос и на национална сигурност и службите незабавно трябва да се заемат за да подведат по отговорност всички онези, които си играят с националната сигурност и палят пожар, заради … кеша на Доган.

    Ай сиктир!, би трябвало да е позицията на всеки нормален депесар.

    Впрочем, само на месец частната охрана, плащана от фирмата на Данаил Папазов, собственик на Сараите и в Бояна, и в Росенец, частната охрана на Доган е струвала 134 000 лева.

    И понеже Доган е никакъв в тези имоти и бе призован да ги напусне моментално, и понеже е отказал да си плаща и охраната, президентът Румен Радев му назначи охрана от НСО.

    За какъв уй, бе, Радев, смешнико?! За какъв такъв българския данокъплатец ще плаща сега охраната на Доган? Защото някой си дерибей написал сигнал, че Доган бил в опасност, ти да видиш.

    И аз съм в опасност, бе, Зелен Чорап, като разследващ журналист съм в много по-голяма опасност отколкото Доган, който реве за … бронираната си стая с богатства и кеш, що не ми назначи и на мен охрана, а? Или Копринков не дава.

    Позорът и падението на Доган достигна пиков момент – след като заради ненормалното си нарцистично Его разката собствената си партия, след безумните циркове спретнати от дерибеите му, след като „Бог“ изключва, приключва, защото той бил над … всички, сега застрашава националната сигурност, като насъсква депесарите с мантрата „нарушават етническия мир“.

    Етническия мир ли нарушава някой или кеша на Доган и богатствата му са застрашени и какво ще бранят депесарите пратени в Сараите на Бояна – кауза, ДПС или кеша и златото на Доган?!

    Доган – крайно време е да се каже в прав текст – отдавна, много отдавна няма нищо общо с онзи Доган, който митологично се превъзнасяше от цяла България. С много тежка зависимост е, сещате се каква, това бе използвано много дълго време от дерибеите му, за да стигне финала – сам да разпачедоса собствената си партия и да стигне падението да иска да запали държавата, карайки депесари от страната да тръгват към София, за да спаси онова, което има в … бронираната стая.

    Кеш, злато, купища богатства.

    Крайно време е службите за сигурност да се намесят.

    Веселина Томова

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен31/8/24 10:41

    Вече не ние страх,30г повече търпяхме ние нямаме какво да губим,да му мислят дерибеите и ясладжиите Maymun gözünü açtı✊

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен31/8/24 10:44

    Не знам кой крещи и кой вика, но вилите на Моллахасан и Мустафа са пламнали в пожар.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен31/8/24 10:58

    Гадни и подли.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен31/8/24 11:04

    Явно много си повярва този човек,или тия до него му смазаха ските.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен31/8/24 11:33

    Един човек колко акъл трябва да има за да отиде да протестира заради това че искат Ахмед Доган да го настанят да живее в чужда собственост а бе глупаци ако някой иска да живее във вас насила какво ще направите

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен31/8/24 11:37

    Бареков ще е новия депутат от ДПС

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен1/9/24 20:25

      🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍

      Изтриване
  17. Анонимен31/8/24 12:05

    Какъв е Чакъров? Кой е синът на Доган? Кой е Кючека? Те да не би да са страни по мнимия договор за наем, че искат да влизат в чужд имот?

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен31/8/24 12:49

    Те така са свикнали да грабят чужди имоти и да се настаняват. Само ПЕЕВСКИ.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен31/8/24 13:17

    На първа линия да се наредят активистите "бизнесмени милионери" от област Кърджали начело с Хасанчо. В крайна сметка се защитават техните интереси, не на Хюсеин, Иван. Недейте да се криете зад обикновените хора, да размахвате етническата карта и да говорите от името на всички ни. Sory 2024 година сме, май сте останали и живеете в 80, 90 -те години.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен31/8/24 15:38

    Те и в Кирково са заповядали на едни работници да се качат на автобуса иначе няма да са на работа и им обещали да им пуснат по 60 лева надница за деня и да им купят студена вода и дюнери. Дерибеят даже подскачал като говорил.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен31/8/24 20:13

    Имали смисъл за повече коментари той е за разтрел , щом толкова е ограбил от българския народ.Не мога да си представя ,че съществува такъв човек.Той мисли ,че ще живее вечно.А бе господине ти си жив умрял ,няма за какво да говорим повече.

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен31/8/24 20:57

    Държавата да вземе откраднатото от тези крадци.имуществото на Хасан Азис да бъде конфискувано и върнато в хазната на Общината.Парите да се използват за Кърджали.Хасан най-мразения кмет на Кърджали.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен1/9/24 13:51

      У нас всеки, който може краде

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.