24rodopi.com/Общество

Те са зли, те са мощни, те са вървежни.

Те имат евро и втора ръка коли.

Но се считат за господари. На своето, на общото, на всичко.

Зад граница ги е страх да пръднат, у дома се насират.

Те са просто поредното поколение гастарбайтери.

Комплексари на новото време…

Четете по-късно темата на 24rodopi.com:

„Пишлегарите“ в играта на гурбет: От дюнера в колата и… чукане у дома

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/8/24 08:12

    Това са тези които не са успели, Успелите идват посещават роднини , приетели и хайде обратно без да се забележат,

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен4/8/24 10:27

      Прав си.
      На интересни се правят смачканяците, които живеят на социални помощи на Запад, а колите им са на името на един от родителите, който живее в България, за да не могат социалните да разберат за далаверата.
      Или пък, колата е на лизинг.
      Пропусне ли да плати два месеца, идват ония с белите ризи и отнемат колата.

      Изтриване
  2. Анонимен4/8/24 09:13

    Абсолютни ачове и комплексари! Особуно тези от Белгия. Има нещо френско май...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/8/24 09:31

    Успелите млади хора на Запад са завършили престижни университети . Знаят по няколко чужди езика . Работят престижни професии и са ценни специалисти за фирмите . Спазват техните закони . Ако извършат малки нарушения с МПС си плащат глобите . Когато пристигнат в България пътуват със самолети на известни компании . Някои от тях в България си наемат автомобили на РЕНТА - КАР защото могат да си го позволят . Водят роднините си в пет звездни български хотели за почивка . Разбира се всичко това е постигнато с много труд и най-вече и тук спазват законите . Просто са станали други хора и не мислят за политиката у нас .

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/8/24 09:38

    Те в чужбина са като мишки ама там не минават тия чалъми роби са там тия боклутци

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен4/8/24 09:57

    Добре, че е България да има кои да ги забележи, да избият малко комплекси. Евро имат бол, трябва да им завиждаме и да им се кланяме, както те са правили преди да заминат.

    ОтговорИзтриване
  6. Салимехмед4/8/24 10:13

    Зартттттттт

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен4/8/24 10:55

    Напоследък все по често чета подобни новини,коя е причината да бъдат оцапани хората които работят в Европа ,а знаете ли че има двоен аршин в мярката когато искаш да си купиш нещо от свободния пазар,на всеки празник цените се увеличават ,Защо питам и аз от Германия?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен4/8/24 12:01

    Всеки ром с БМВ или Мерджан. А как ги карат ,мале мила. С купените книжки едно паркиране не могат да направят като хората.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен4/8/24 17:38

    Успели в чужбина, друг път. Там лижат чинии, тоалетни и каквото се сетите, обаче като се върнат и става страшно.
    Наблюдаваме неандерталци, които току що са се докоснали до цивилизацията… съжителството със съседи за тях е “мисия невъзможна”. Пазене та тишина, зачитане на време за отдих, хвърляне на боклуци от терасите… о, няма как. Забравете да ги интегрирате!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен6/8/24 01:02

    И като се върнат не могат работа да си намерят, защото са теснолинейки и за друго не стават. Там са ниско платени, но взимат повече от нас тук, но това е работоспособност изведена до едно нещо.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.