24rodopi.com/Коментари

След тонове пот достигнахме и до август. Кодовете продължават, за жалост и пожарите. Които пък показаха колко сме неподготвени. Пилотите на хеликоптерите са изцедени, прекарват по 9 часа във въздуха на ден. Нямаме достатъчно вертолети, нито пък подготвени кадри за тях. Тъжната истина. Язък за парите, дадени за реклама по повод 20 години в НАТО и каква мощна държава сме станали…

 

Жега и в политиката. Едва на третия мандат партии и депутати се сетиха колко важно било да има стабилно правителство, че държавата щяла да рухне. Преди две седмици не бе ли същото, та се опъваха като магарета на мост? Вървим си към предсрочни избори, а явно замириса на постове и далавера, както и изпускане на кокала, та се напънаха всеки ден да броят пилците, навити за кабинет от трети опит.

Приключва, драги, приключва, както би рекъл някой известен философ.

 

Светът бил Олимпиада. Дрън-дрън. Откриването в Париж бе като дълъг джендър парад, който продължава и към момента. Боксьорки с мъжки полови атрибути мелят от бой жени. Щото те самите се чувствали дами. Олимпийският комитет мълчи, сакън да не обиди легебейците, чиято структура се оказва по-мощна от тази на олимпийското движение. Мъже бият до плач жени?! Къде останаха ценностите, бре? Насилие пред екрана, ама джендър такова, не е като другото.

От Сена само дето още Ам Гъл не се е показал.

Олимпиадата показа нагледно един загниващ свят. На мъже, които се мислят за жени, ама са с оранжеви бради.

Спортът е някъде между краката. Безкраен празник на Джендъриадата.


Другото от седмицата:

Драги ми, Смехурко, бях на заверата – Аталай и Ибрямов не ги е еня за ДПС, искат само някой да им спаси задниците! - очаквайте

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/8/24 09:36

    Дума не може и да става между проведената олимпиада д гр.Казан, Русия и тази олимпиада в гр.Париж , Франция .

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/8/24 10:11

    Точно казано!
    Адмирации

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/8/24 11:21

    Путин ще ги оправи.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/8/24 12:47

    Закривайте олимпиадата,станахте за резил,и за пореден път се видя че всичко е цирк,така е и със футбола

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен4/8/24 13:59

    Да загива тоя прогнил ЕС! Повръща ми се от него!

    ОтговорИзтриване
  6. Стоян4/8/24 22:07

    Защо заглавието не е българско, пишете както си е педерасияда.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.