24rodopi.com/Коментари/Политика

Много е тъжно и в същото време е гадно, че дерибеите така подвеждат и манипулират Ахмед Доган, че почетният председател на ДПС вчера изглеждаше в летния си „сарай“ като Тодор Живков на 10 ноември 1989 година.

В думите на Доган сякаш беше погледът на Живков…

Той се оглеждаше, говореше тромаво, сякаш все по-трудно намира подходящите слова. А отстрани го наблюдаваха хора, които просто се… скриха зад създателя на ДПС. Които всячески използват името Ахмед Доган, за да постигнат личните си цели. Впрочем, това, което са правили дълги години в партията. Те не са по родните региони, те се скриха в т.нар. „сарай“. Те не говорят как трябва да се решат проблемите на Фатме аблата, чиито деца и внуци Европа привлече, защото родната им къща на село не е „сарай“, а земята става все по-твърда за обработване. 

Докато те се крият зад гърба на човека, по чийто гръб се катериха години, електоратът им губи здравето си по строежите в западната част на континента. 

Те не изричат и дума за това. 

Те се крият и чакат д-р Доган да излекува техните болежки. 

Болките на богатия не са като тези на Фатме аблата. Тя няма зад кого да се скрие. Тя разчита на „Топъл обяд“, те - на аудиенция при Почетния, за да покажат някаква фалшива и подла „автентичност“…

От това, което излъчиха „сценаристите“, става ясно, че Доган вижда уникален шанс ДПС да си подреди къщичката. Всяка криза дава шанс. По погледите на аудиторията си пролича, че събралите се там не осъзнават, че тази къщичка бе разтурена именно от тях. Тя осиротя. Като къщата на Фатме аблата. Дали ги развълнува? Дали ще посмеят да пуснат целия запис, ако изобщо Доган е говорил повече по темата? Едва ли. 

Не заслужава това създателят на ДПС. А на милионерите, родени от схемите в партията, не им отърва да пуснат цялото слово на Почения. Всеки от тях е по-богат от Доган, но вместо благодарност, че им е уредил живота, те са го взели за заложник и го манипулират.

Вчера Доган очакваше да има кворум за заседание на ЦОБ, а не се получи. Декларациите, с липсващи атрибути за истинност, и снимките от панаирите и концертите, не са нищо по-различно от онези декларации на трудови колективи от цялата страна след изявлението на Тодор Живков на 29 май 1989 година. Нали помните, генералният секретар на ЦК на БКП даде старт на експулсирането на стотици хияди етнически турции и уж цяла България го подкрепяше. Но когато падна от власт, и заради Възродителния процес и „екскурзионното“ ято на 1989 година, цяла България, барабар с онези трудови колективи, се радваше. А най-доволните май бяха тогавашните „дерибеи“ на ЦК на БКП – Андрей Луканов, Петър Младенов, Добри Джуров, Александър Лилов и сие.

Е, несравнимо е като капацитет, образованост, обща култура, харизма на тогавашните и злов очите на сегашните дерибеи, но че настоящите в ДПС подхлъзнаха Доган и го направиха да изглежда като Живков, е тъжната истина.

Иначе, едно време бяха хем по-умни, хем по-малко крадяха. Дерибеите.

Бележка: Бивш активист на Младежко ДПС ни е изпратил видео, в което е "уловил" част Догановото желание, скрито от дерибеите. Вижте:

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

30 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/8/24 14:10

    Те унищожават ДПС и самият Доган. Те дерибеѝте спасяват кожите си но рано или късно откраднатото се връща при ограбените. Убеден съм че Всевищният ще отсъди в полза на обикновеният човек и ще има Ново начало- само Пеевски стигнахме до там че да се молим на един Християнин да ни отърве от изедниците наши.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/8/24 14:12

    Господин Доган не споменава Пеевски. Той даже не говори за ДПС. По тази логика той подкрепя Новото начало на ДПС с Пеевски. Да изчистим къщичката е освомождаване от Чакъров, Аталай и други типажи като тях.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/8/24 14:25

    Те не говорят как трябва да се решат проблемите на Фатме аблата, чиито деца и внуци Европа привлече, защото родната им къща на село не е „сарай“, а земята става все по-твърда за обработване.

    Много силна статия, изключителен анализ!
    Респект!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/8/24 14:25

    Вече Доган не ни интересува. Така наречения от ДС- лидер.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен21/8/24 17:25

      Браво! Но дасега къде ви беше акълът? 35 години вече?!

      Изтриване
    2. Анонимен22/8/24 08:48

      Не ви интересува но на изборите селския кмет като каже гласуваме с този номер и всички по един ще гласувате където кмета ви каже

      Изтриване
  5. Анонимен21/8/24 14:28

    Нови субекти, Нов тип политика!
    Демек старите да си събират чукалата и да изчезват!
    Време е Ново Начало!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен22/8/24 15:27

      Точно това казва агента, нова субектност,т.е. нови субекти. Точно това казва, но много малко хора го разбират!!!!

      Изтриване
  6. Анонимен21/8/24 14:29

    Нека дерибеите разберат след 35години поосводихме се и почуствахме като бели хора благодарение на Пеевски. Да живее новото начало и Пеевски.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен21/8/24 14:32

    просто не заслужават да се пише и споменава за тях. ПЪЛЕН БОКЛУК.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен21/8/24 14:32

    Деребеите дайте уйискито на Ахмедагата да пийне и кандърдисайте да подкрепи вашата деребейската фракция ач кьопеклер кокала е сладък трупайте още милионит на хора не мясате вече .

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен21/8/24 14:34

    Алуууууи бедното стадо ясно и точно си каза думата на разбиравм Български език---ВЪН ВЪН ВЪН вечните крадливите корумпираните алчните насраните депутатиииии-дерибеиииии
    От ДПС...ще гласуваме за Новото начало в ДПС с лидер-феномена Пеевскиииииииииии

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен21/8/24 14:38

    Xa xa xa tozi pıt i komunista Prezidenta Radev nyama da moje da vi spasi Bılgariya veçe e v Nato Peevski şte vi opravi toy predade vsiçki dosieta na Dans i Prokuraturata nie BG Turtsi sme s Peevski staroto dps vsiçki sa agenti na Dırjavna sigurnost kgb ruski agenti naçelo s Ahmet Doğan Tatarskiyat siganin zatvornik Djevcet Çakırov Ramadan Atalay Hasan Azis Mollahasan i drugite deribeği skoro şte ima sıd i zatvor za Doğan i vsiçki vas vas vi çakat v Pazardjişkiyat zatvor çakame s netırpenie.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен21/8/24 14:47

    Доган повтаря думите на Пеевки за нов, нова, новите .....

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен21/8/24 15:01

    Обещали са пред Доган да се отърват каквото са откраднали и да ги подаяряват на членовете на ДПс като ги подаряваг с жребий на случаен принцип без да си ги искат после

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен21/8/24 15:03

    Всички се борят да се наредят първи на опашката и да отиват да берат тютюн на полето на амуджата или да копаят канали

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен21/8/24 15:27

    Нурай Вели, дай един лай бря! Не ти ли допадна кво?!

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен21/8/24 15:34

    Направо се разплаках!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен21/8/24 16:25

    Морфичният резонатор липсва. Затуй не става далаверата!

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен21/8/24 16:27

    1 во трябва основно чистене на къщичката после подреждане

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен21/8/24 17:31

    Най вече изглежда като:
    "Кво ще решаваш Ти бе ,
    Решава този който има ПАРИ "
    СарайПашаБей

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен21/8/24 18:11

    Kakvo govori toq

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен21/8/24 20:14

    Бунамъш пъдпъдък не може да подреди нищо ! Късно е либе за китка. В буквалния смисъл .

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен21/8/24 21:56

    Говорите за дерибеи а най големият е Доган.на веднъж 30милиона на сметката му.Та той е първият който трябва да влезе в затвора.

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен22/8/24 07:22

    "Г-н Доган, къде са 30те милиона, които откразнахте от ББР?" (т.е. парите на овсете)....КЪДЕ СА ПАРИТЕ БЕ ДРЪНДАРСКИ РОМЕЙ? НА НАРОДЕН СЪД С ТЕБ И ТО ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА.

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен22/8/24 09:29

    İska da kaje Dogan za novo naçalo

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен22/8/24 13:39

    Китка здравец за тебе и адреса си го знаеш Дръндар

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен22/8/24 21:36

    Вън дерибеи като Рамадан Аталай! Моля ви дайте гласност за положението в община Минерални бани, където се управлява вече 4 мандата като семейна фирма, благодарение на паролата "бат рамадан каза". А кмета вече си прави сметки за 5ти мандат!

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен22/8/24 23:01

    Bittimi ahmed dayi bittti yegen bitti sonumuz geldi!!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.