24rodopi.com/Общество

Техническият автопарк за по-чист Кърджали се обогати с още една машина. В четвъртък бе доставен специализиран камион.

Почистващата машина е многофункционална- с метачно устройство с всмукател и сметосъбиращ бункер. Автомобилът е един от общо четирите машини, които бяха закупени за нуждите на общинското предприятие „Озеленяване, благоустройство и чистота“.

Припомняме, че още през май в експлоатация влезе новата метачна техника.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/8/24 14:55

    Защо не пишете нищо за за новата почистващата машина ,използвана за първи път за изсичане на крайпътните акациеви дървета на пътя -Бенковски -Г.Извор.Тя многофункционална- с устройство за изсичане,нарязване на парчета и цепене на повалените дървета,без да закача крайпътните храсти и остатъците от клонки.
    .

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/8/24 14:58

    Horata na lunata otidova nie 6te se radvame na bokluk4iyski kamyon dobre do6li v afrika

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/8/24 16:35

    Аз пък не съм виждал такава машина да чисти в града.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен29/8/24 16:43

    Значи можело като има желание. Ероле да си ни жив и здрав дълги години и ако продължаваш така хората ще те подкрепят винаги.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен29/8/24 17:44

      Свърши вече ерол няма дае там след като управлява доган

      Изтриване
  5. Анонимен29/8/24 17:46

    Къде са тия машини,освен метачките аз не видях досега някой друг да мете улиците,само на теория сме на практика няма НИЩОООО

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.