24rodopi.com/Политика

Прокуратурата трябва да влезе по спешност в офиса на Областния съвет на ДПС в Кърджали, където председателят на структурата Ресми Мурад и депутатът Павлин Кръстев извършват действия, които попадат под ударите на закона като склоняване към изготвяне на документ с невярно съдържание.

Това разкриха пред 24rodopi.com членове на Централния съвет, които били принудени да се подпишат в уж формален списък, който по-късно разбрали, че ще бъде преименуван в понеделник в „Присъствен списък на заседание на Централен съвет на ДПС“.

„Подписах декларация, че подкрепям Ахмед Доган, в която имаше много общи приказки. Няма проблем. Останах обаче изненадан, когато ми подадоха списък, но без увод или пояснения отгоре. Казаха ми, че списъкът няма никаква тежест, просто е да се знае колко души ще се явят на Централния съвет. Подписах и излязох, но позвъних на други колеги, които ме предупредиха, че това е капан – подписваш се днес, а след дни се оказва, че присъствал на заседание, на което вероятно няма да присъстваш“, разкри член на ЦС на ДПС.

Проверка на 24rodopi.com установи, че скандалът „фалшив списък“ е в разгара си и дори има случай на върнал се обратно в офиса в Кърджали активист, който пожелал да му бъде заличено името и подписът.

Както вече писахме, от фракцията „Аталай-Чакъров“ признаха, че не могат да съберат квалифицирано мнозинство за ЦС и ще се пробват с декларации в подкрепа на Доган и други трикове, но опитът за склоняване изготвяне на фалшив списък е новина от последните часове.

В подобен капан с подписи под несъответстващ текст за прехвърляне на имотни дялове преди време попадна самият Ресми Мурад. Скандалът доби популярност като „Кмет и изпълнители на обществени поръчки заедно купиха златен парцел“.

В зависимост от това колко души ще се подпишат в списъците, които се правят и на други места, ще бъде решено дали още в понеделник да се свика заседание на ЦС на ДПС.

Очаквайте подробностите

На снимката: От ляво надясно - Павлин Кръстев, Джевдет Чакъров и Ресми Мурад, и тримата са от фракцията "Аталай-Чакъров"

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

36 comments so far,Add yours

  1. Анонимен16/8/24 15:47

    Крадливата и алчната Дерибейска хунта е в голяма паника и използва всякакви методи да си запазят изцапаните си задници.....нито глас повече за дерибейската хунта...да живееее Пеевскииииииииии

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен16/8/24 18:58

      НА ТИЯ БАЛАЛАЙКИ НЕ ИМ ЛИ Е ЯСНО,ЧЕ ПЕЕВСКИ ЗАХАПЕ ЛИ НЕ ПУСКА.

      Изтриване
  2. Анонимен16/8/24 15:49

    Дерибейската хунта аталай-чакъров са за централния затвор при бате Ставри...хората на бате Ставри ще ги опитомят

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да не стане така,че скоро тези да лазят на килимчето в хотел Берлин и да молят за прошка и пощада.Пеевски е гневен и ще ги набута в на кучето .........

      Изтриване
  3. Анонимен16/8/24 15:52

    RESMITO ZASTO E SIS ZATVORNICESKI KOSTUM?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен16/8/24 16:20

    Прокуратурата кво чака да ги събере и тези фалшификатори в една килия с вълка който също е отбора на крадливите дерибеи.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен16/8/24 16:40

      Също трябва да на прави и за другитемагнитизирани дерибейи нали Латиф Латифов също се е подписал на празен лист

      Изтриване
  5. Анонимен16/8/24 16:37

    Ресми за нищо не става

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен16/8/24 16:55

    Събери тия алчни въшки дериибеиии във пандиза тия не разбраха ли народа неги иска вече всички дасе въртят на маината си само пееевски в Кърджали новото начало е факт с пеееееевски

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен16/8/24 16:58

    Ресми Мурад е със слаба психика и лабилност. Как може да му се гласува доверие за областен председател. Не може да поеме никакви отговорности. Една пионка.Какви ни управляват само, да го плюеш ли, да го псуваш ли

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен16/8/24 17:04

    Хора, които подписвали празни листове, сега се оплакват, че са се подписали в някакъв списък.
    Защо въобще подписвате, след като не знаете за какво е? Утре може и Запис на заповед да ви връчат за 150 милиона, да оттърват вълка от съдебно преследване - ако има ваш подпис, всичко е законно и носите материална отговорност. ДПС функционери, пардон фракционери, демонстриращи функционална партийна неграмотност.😛

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен16/8/24 17:07

    Каквото кажат отгоре това правят и двете страни -и аднан и байрам и павлин и ресми но едно е сигурно оттук нататък няма да е силна нито едната страна нито другата

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен16/8/24 17:42

    Няма по хубаво от парите бе човек,имаш ли я имаш всичко власт,жени,коли,яхти,приятели,

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен16/8/24 18:15

    VSICKI APASI KOITO SA TRUPALI MILIONI 35 GODINI /DPS/ V PANDELATA

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен16/8/24 18:19

    От 30 години фалшифицират изборите и крадат парата .Нищо ново

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен16/8/24 19:02

    Типично ,"лидерска" постъпка, ето това са пишман лидерите на
    Сокола. Дай им да правят фалшиви списъци, да интригантстват, да лъжат, да се подмазват и естествено да крадат. Абе Ресми разбрахме че можеи да лепиш и лижеш плакати, да правиш фалшиви списъци е дай нещо друго, някоя мъжка постъпка поне веднъж покажи.! Ти ако беше истински лидер, честен можещ, принципен нямаше нужда да правиш такива машинации. Ти, Асан, Чакъров, Аталай сте ни ясни, но вашата песен е изпята вече.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен16/8/24 19:02

    Типично ,"лидерска" постъпка, ето това са пишман лидерите на
    Сокола. Дай им да правят фалшиви списъци, да интригантстват, да лъжат, да се подмазват и естествено да крадат. Абе Ресми разбрахме че можеи да лепиш и лижеш плакати, да правиш фалшиви списъци е дай нещо друго, някоя мъжка постъпка поне веднъж покажи.! Ти ако беше истински лидер, честен можещ, принципен нямаше нужда да правиш такива машинации. Ти, Асан, Чакъров, Аталай сте ни ясни, но вашата песен е изпята вече.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен17/8/24 10:24

      Безкраен поток от мечкарски идеи, върху които читателите ще размишляват дълго.

      Изтриване
  15. Анонимен16/8/24 19:27

    Resmito pred staba nacaloto na kampaniyata kazcase vikase novo nacalo tryabvase borihme se s tya da gi osteaime kradlivite hasanovtsi a sega vijdam s tyah ako go vidya ste mu plyuya v litseto deto ni Liga narida nas

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен16/8/24 19:36

    Този некадърен асеновградски хирург от Пещерско шосе в София го докара Местан ! И сега интригантства, а траеше когато Местан го изнизаха . Траел си доктора докато дойде неговото време с Ърмадан Аталай- квотаджията. Олмайяджак деребей кьопекрери. Партията не е само на Сокола, станал кеклик ,а на всички членове и симпатизанти. Партията живее чрез нас, а не чрез ВАС , интриганти.

    ОтговорИзтриване
  17. Стоян16/8/24 20:23

    Моите уважения към обикновените честни,почтени и трудолюбиви турци и помаци от област Кърджали но всички политици им са гьотверени, алчни и долни чалми.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен17/8/24 15:53

      Е хубава работа, само нашите да са така, България китка щеше да е.

      Изтриване
  18. Анонимен16/8/24 20:27

    Partiyin adini deistirelim. DRYP-Dogani Rahat Yasatma Partisi. Halk deil. Да сменим името на партията ДОЖД- Движение за Охолен Живот за Доган. Народа да си гледа работата.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен16/8/24 20:52

    Ресми на прокурор !

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен16/8/24 21:00

    Ей комедианти спрете СЕ.ОМРЪЗНА НИ ВЕЧЕ.КРИВИТЕ ВИ МУЦУНИ НЕ СА ЗА ГЛЕДАНЕ.ХАРАМ ДА ВИ Е,И ВЛАСТ И ПАРИ ЖАЛКО ЗА НАРОДА.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен16/8/24 23:11

    Иресми като чели, предварително е облякъл раираните затворнически дрехи. Да беше подарил и по един такъв такъм, и на професорите инженерите, доцентите, които са около него.

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен17/8/24 06:19

    Костюм и на теб да ти прати ли раиран.Понеже продаваш стажове от коперацията.ПОД НАБЛЮДЕНИЕ СИ СКОРО ЩЕ СИ КЛИЕНТ НА ПРОКУРАТУРАТА .

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен17/8/24 08:02

    Ресми, недей се появява вече на снимки! Не усещаш ли, че не си желан! Наближават и избори...

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен17/8/24 09:25

    Тия са с вързани ръце. Те това си могат - баш шефа да им прати сарайски имейл с няколко точки какво точно и как точно да свършат, щото са заваллии, не могат да работят самостоятелно, хеле пък да мислят. Ама иначе какви усти отварят - шефа е почетен доктор, хидроинженер, философ, електромагнат... ще си кажеш, че хитрия шеф от сараите има собствен принос в науката, технологиите и философската мисъл... Това, което направиха е парцелиране в смесените региони, капсулация на хората там, някои обръчи, някои порции... придружени с разруха на селища и беднотия на населението. Сега не могат да съберат мнозинство, заради политиката на капсуловане, защото голяма част от капсулираните се разочарова и отврати от тях. Липса им и алтернатива за нещо по-добро. Нямат си Ново начало. Де гиди измекяри, кешират партията за собствен материален интерес и политически чъкар. Пак хвърлят прах в очите на аудиторията, само че тя прогледна и не се връзва повече. Това са рисковете на фалшива кампания, фиксирана върху личности, а не идеи или политики за развитие на регионите.

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен17/8/24 10:01

    СИГУРНО Е ВЯРНО!
    РЕСМИТО Е ШАМПИОН ПО СЕЛСКИ ТАРИКАТЛЪЦИ И МОШЕНИЧЕСТВА!

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен17/8/24 10:43

    Ресми Мурад знае само машинации и далавери. Той знае ли през 2007г.как е станал кмет на Ардино .Села и махали от неговия район ,които наброяват по десетина души с фалшификации искараха ,че са гласували по стотина, гласували са и умрелите.Стига с това фалшиво ДПС освен да крадат нищо не правят за избирателите си .Не се учудвайте Ресмито е доказан фалшификатор на списъци справка .Изборите за общински кмет през 2007г.

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен17/8/24 11:52

    Всички дерибеи вън от Кърджали всичките са крадци мутцито молата азиз мухаремчо всички стари бардаци в общините са във схемата първо общините трябва да изчисти пеевски всички общини и селски кметове аут от играта да живее новото начало с Пеевски народа е зад теп.

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен17/8/24 12:30

    Тойпеевскисъщощевиоправи

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен17/8/24 13:14

      Научи се да пишеш и тилиси от дерибеитееее развали ви се рахата продажнитци крадливи дерибеиииии само пеевски

      Изтриване
  29. Анонимен17/8/24 13:58

    Прокуратурата да влезне и разследва навсякъде

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен17/8/24 13:59

    Пеевски да смени всички настоящи с нови лица от народа…

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.