Валентин Ботев/24rodopi.com/Общество

Стандартът на живот в България и периферния за страната Кърджали. Живот втора употреба.

Съботният ден в областния град. Магазин за дрехи втора употреба е заредил стока, а пред него… калабалък като за безплатен хляб. Опашка от хора на всякаква възраст. Оказва се, че има големи намаления на стоките в определени дни от седмицата.

„От обикновени до маркови дрехи могат да се намерят. Дреха, която се продава за около над 200-300 лева, тук се предлага за 5-10-15 лева, дори в чести случаи чисто нови, с етикет. Така много кърджалийци и хора от цялата страна пестят пари“, споделят клиенти.

Проверка на репортер на 24rodopi.com установи: за 37 лева можеш да си вземеш 4 ризи и два маркови панталона, а причината - до 60 % намаление.

Дрехите са на килограм.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/8/24 09:04

    Почетния разполага с две яхти и два майбаха. Дори публикуваха и негова обществена изцепка, че "ако е можело, щял да си купи и летяща извънземна чиния". Благодарение на избиратели "втора ръка", живеещи живот и пазаруващи подарени артъци от запад продаващи се "втора ръка". Докато на запад те се продават от благотворитерни фондации за общественополезни каузи, тук се прави частен бизнес с чиста печалба.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/8/24 13:16

    Edin jivee v saraya a drugi kupuvat drehi na kilogram boku yimi6ik

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/8/24 10:28

    Що за глупава статия? Оставете хората да си пазаруват откъдето си искат и каквото си искат, това е личен избор!! Мого го правят, защото не могат да си позволят нови дрехи, да не говорим колко по-качествени са тези там.
    Трупайте си статиите от нещо друго, какви са тези хроники..
    ПОШЛИ НАГЛИ РЕПОРТЕРИ!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/8/24 10:31

    ПОШЛИ НАГЛИ РЕПОРТЕРИ!

    Оставете хората да си пазаруват откъдето си искат, не е ваша работа.
    Тази статия с нищо не помогна на града/нас хората, толкова ли няма за какво да пишете........

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.