24rodopi.com/Регион

„Изключително съм развълнуван да застана пред Вас за да дадем заедно началото на Дните на Ардино и Фестивала на чистите храни. Огромна радост е да видя, че тези два празника, които отбелязваме всяка втора седмица на август, са събитие, което ни обединява и събира заедно“.

Това заяви кметът на община Ардино инж. Изет Шабан в словото си при откриването на четвъртото издание на „Дните на Ардино 2024“ в петък вечерта.

„Ръка за ръка за Ардино“ е мотото на прекрасните събития, които откриваме днес, защото само заедно ние можем да продължим да развиваме нашият град и да съхраняваме неговата история и традиции. Всеки един от нас представлява част от уникалното богатство на нашия

край с неговите традиции, които съхраняваме в настоящето за да предадем на нашите деца. Вашето доверие към мен, изразено в преизбирането ми за кмет на община Ардино, е отговорност, която ме кара всеки ден да работя за по-доброто утро на нашата община и да превърна в реалност нашите мечти за развитието на това място, което наричаме свой дом и носим в сърцето си, където и да сме по света“, заяви инж. Изет Шабан.

В приветствието си той запозна гостите и жителите на общината с

постигнатите резултати на екипа му. „Развивайки и обновявайки нашия град ние го превръщаме не само в по-добро място за нашите деца, нашите родители, и самите нас, но и в привлекателен център за туристи, които искат да се насладят на красотата на Родопите и богатата история на нашия град. Всеки човек, посетил Ардино отнася със себе си спомена за гостоприемството ни и за прекрасните моменти, прекарани тук. Развитието на Ардино може да бъде допълнително ускорено с помощта на нашите Европейски партньори, затова ние поставяме изключителен приоритет на успешното изпълнение на проектите по Плана за възстановяване и устойчивост. Горди сме, че благодарение на усилията на екипа на общината 10 от внесените от нас 12 проекта са одобрени ли включени в резервния списък“, заяви Изет Шабан. Той пожела на всички жители на община Ардино, гости и посетители крепко здраве, щастие и приятни мигове в празничните дни.

Сред официалните гости бяха съпредседателят на ДПС Джевдет Чакъров, депутати от двата лагера в партията – избраниците от 9-ти Кърджалийски многомандатен район Елван Гюркаш, Байрам Байрам и Павлин Кръстев, както и от други региони.

Тук бяха още кметът на побратимената турска община Нилюфер в Бурса Шади Йоздемир, опозиционният депутат от Меджлиса Хасан Йозтюрк и представители на Сдружението на „Ардинци“ в Бурса, начело с председателя му Юксел Юртсевер.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/8/24 13:03

    Добре си говори но, бандата Чакъровци, Аталайовци, ще ти видят сметката, Ресим Мърат ще докарат на твоето място.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.