24rodopi.com/Коментари/Политика

"Вчера не беше необходимо от президентството да показват демонстрация като ангажират обществото - ако Калин Стоянов е предложен за МВР министър, държавният глава ще го върне.

Демонстрацията ражда демонстрация, ако си мъдър и с теб ще се държат мъдро“, заяви по Нова телевизия Илхан Андай от 24rodopi.com.

Политическите турбуленции коментираха в неделя сутрин в предаването с водеща Марина Цекова журналистите Силвия Великова и Илхан Андай.

На Румен Радев определено му хареса полупрезидентската република, която се случи в последните години с неговите служебни правителства, но ПП-ДБ, заедно с ДПС и ГЕРБ, му орязаха властта и той стана един носител на костюми, отбеляза Андай. Сега той си го връща и очаквам догодина вече да се появи пропрезидентската партия, каза журналистът.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/8/24 11:45

    Ами нали с Ваша помощ г-н Андай съкратихте пълномощията на Президента.Какво Ви е виновен Той,че акъла Ви е другаде!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/8/24 13:31

    Прокуратурата да провери и кмета на Минерални бани - Мюмюн Искендер, който управлява общината 4ти мандат като частна фирма (жив пример за дерибейство). Избирателите в района не го искат обаче вече 4ти мандат го налагат за кмет. Хората трудно вържат двата края , а той и семейството му живеят в лукс на гърба на хората!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен25/8/24 14:00

    dps fashistka teroristka fake media...glavnoto e bg budjetni pari prez partiinite kasi da im vlizat v mediinite portmoneta...sekakvi diarii puskat v bg medii...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен25/8/24 16:01

    Въпросът е,кой ще спре Радев?Той идва..

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен25/8/24 16:01

    Въпросът е,кой ще спре Радев?Той идва..

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен25/8/24 20:22

    Ако беше силен до сега да беше дошъл но и тоѝ като Първанов 4 процента.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен25/8/24 21:18

    А защо ви е страх да попитат народа каква република иска: Президентска или мафиотска!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.