24rodopi.com/Кърджали

За няколко часа полицията е разкрила извършителя на вандалски набези на площад „Хаджи Димитър“ над кръговото на пазар в резултат на видеозапис от камера, монтирана на площада, предаде 24rodopi.com.

На 24 август в 23.15 часа трима малолетни са вилнели на обновения площад като са потрошени чешмата и са счупени 2 пейки. Физическият извършител е малолетен и е употребил алкохол. Случаят е разкрит в резултат на видеонаблюдението, изградено съвместно от общината и полицията. Общината е подала сигнал за инцидента в полицията.

С извършителя работи инспектор от Детска педагогическа стая, материалите са предадени в Комисията за борба с противообществените  прояви на малолетни и непълнолетни за налагане на възпитателни мерки. Общината започва ремонт на  мястото, разходите по нанесените щети ще се възстановят от родителите на 13-годишния извършител.

Площадът, който е емблематично място за стара градска част на Кърджали беше обновен по проект „Прилагане на иновативни мерки за смекчаване и адаптация към изменението на климата в общините на Република България“ и открит официално през май т.г.



Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/8/24 16:37

    Нека сега да им дадат и по една метла цял месец да метат около пазара.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/8/24 16:44

    абе защо им направи парк на тези римляни бре кметее, абе на тях им дай тонколони, какво разбира мангала от парк и чистота

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/8/24 19:08

      Пред Културният дом мизерия пред мангасария чешмичка и площад те ти сега ! Че и много искара малолетен и сега кой ще покрие щетите татко и мама манго ...съмнява ме пак ние !!!

      Изтриване
  3. Анонимен27/8/24 17:19

    Браво само така

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/8/24 17:37

    Да възстановят тройно, направените разходи. Да трошиш, чупиш е най лесно малки гаменчета, това че е на 13 години изобщо не го оправдава. Добре, къде са тези родители и аз съм отгледала син, как пък един път не отиде да чупи чуждо имущество!?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/8/24 17:50

    Два месеца безплатен труд за родителите.Те тогава ще превъзпитат малкото цигане 🤣

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/8/24 18:07

    Мангала само бой ги оправя

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен27/8/24 18:12

    EDNA GOLIYAMA GLOBA DA SE STRIYASKAT I DRUGITE DA MISLIYAT KOLKO STRUVA EDNA VANDALSTINA

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен27/8/24 18:21

    Не римляни-индуси или пакистанци-профила им отговаря за обитатели на тези географски ширини.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен27/8/24 20:43

    Не да работи инспектора а гьостерицата и троен размер глоба.Аман от малолетни малоумници.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен27/8/24 21:13

    Общинска охрана това е спасението

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен27/8/24 21:53

    Имаше една хубава приказка от соца -Днешната милиция не бие ,ама снощната ,мале мила.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.