24rodopi.com/Коментари/Политика

Пеевски не е хапка за Доган, не е като другите председатели преди него. Ахмед Доган сам се отказва от ролята на силния вълк, който, игнорирайки устава и правилата, през годините редеше сам листи за депутати и кметове. Самият той признава, че Пеевски е силен. Между редовете на словото си вчера почетният председател отправя призив към лидерите на другите политически сили и президента да се съберат в глутница срещу Делян Пеевски.

Това коментира по bTV Илхан Андай от 24rodopi.com.

Политически трусове и турбуленции след отказа на президента Румен Радев да назначи нов служебен кабинет, в който Калин Стоянов да остане вътрешен министър - това коментираха в студиото шефът на Антикорупционния фонд Бойко Станкушев, политологът Димитър Ганев и журналистът Илхан Андай.

„И двете групи в ДПС работят по вариант Б - да се закачат за коалиции. Но първо ще се опитат да се регистрират като ДПС. Напрежението от партията ще се пренесе в ЦИК, ще стигне и до съда. Цената на Доган пада. Не могат да съберат кворум за ръководните органи на партията. Той вижда себе си не като едноличен водач. Самият той между редовете на своето слово прави призив да съберат глутница срещу Делян Пеевски, защото признава, че Пеевски не е хапка за него“, посочи журналистът Илхан Андай, пише bTV.

Цялото предаване - тук

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/8/24 17:25

    Да живееее Новото начало в ДПС с феномалния лидер бат Пеевскииииииииииии...
    Дерибейската диктатура беше до тукааааа..Прокуратурата и ДАНС трябва да се заемат с крадливата дерибейска хунта в ДПС

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/8/24 17:39

    АААХ, кефлийско ми е бе хора! Дъпцето се разпада. Край на терора ли е това?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/8/24 18:21

    Браво точен анализ, но все пак истината е една, тези хора са ни крали тридесет години. Нека Пеевски да ни освободи от тях. След това те ще се самоизядат, започна се.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/8/24 19:41

    Клакьорите да знаят, народа ще гласува за Доган, дори да се опитате да го изкарате по-черен от дявола!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен22/8/24 07:53

      Kолко от хората, които провидяха в Пеевски "несъвместимост с ДПС", щяха да са на това мнение, ако г-н Доган не беше излязъл с подобно обръщение, а с обръщение за подкрепа?
      Нямаше ли всички масово да заемат позиция срещу хората, с които Делян влезе в конфликт и нямаше ли да го възхваляват така, както го правеха години наред преди това, и когато го избираха на националната конференция?

      Изтриване
    2. Анонимен22/8/24 09:26

      Разбира се, д-р Доган е икона, д-р Доган е лидер, както каже така ще бъде и ако утре каже с Феномена сме отново, правим веднага, както е казал, без да се замисляме.

      Изтриване
  5. Анонимен21/8/24 20:10

    Глутниците на улиците са още по-безпощадни. Те също са самотни, изоставени, бездомни. Тръгват от някъде, продължават нанякъде, не могат да стигнат никъде. Лутат се, търкалят се, връщат се, кръстосват се. Постепенно тази набъбнала като цирей глутница изгражда най-голямата и най-свирепата. Градската.
    Градът в поезията на Байтошев вече не е пространство, локация, място. Той е глутница, която лае с хилядите си гласове. И всички те са чужди, изолирани, ненужни.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен21/8/24 20:15

    Чудя се още ли има хора,които да вярват на тоя от дръндар. Завалията две приказки на кръст не може да каже. Уискито му едва в повече, макар и за кураж.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен21/8/24 21:22

    Повече от 30г. чакахме този момент.Поздрави и пълна подкрепа от Общ.Момчилград за НОВО НАЧАЛО

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен21/8/24 21:43

    Не мога да разбера психиката на бъл.турци,човек внедрен агент на държавна сигурност ги повежда да търсят права и свободи,а в същото време изпращат интелегентната част на турците по концлагерите.Самият Доган оставмного хубава поговорка,, от малцината уж оцелели.Предстоят му в затвора е за заблуда,да си мислят бъл.мюсюлмани ,че е бил репресиран.Всичко това е по сценарий на БКП.Ужким борец за права и свободи а то излезе права за грабежи и присвояване на народни пари.И то с години .

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен21/8/24 21:47

    Защо Пеевски. Защото сътвори чудеса само за една година .Елате и вижте общ.Гърмен обл. Благоевград .Всички улици асфалтирани с подменени Веѝка услуги. Училища ,Детски градини санирани, Нови Физкултурни салони.Защо бе господа дерибеѝ не ви ли харесва това .Слава на Пеевски.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен21/8/24 21:55

    Делян още не ги е започнал ще леет кървави сълзи.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен21/8/24 23:02

    Браво на Андай за подкрепата на Пеевски Да живее Пеевски Долу Доган

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен22/8/24 01:13

    Ste glasuvat horata na hasan zastoto gledat da se spasyat ot nap tova e istinata selskite kmetove negramotni deto mislat da izlizat pensiya 1 kategoriya ste gi podkrepyat I reunite lubovnitsi sekretarki deto sa naznacili horata s danitsi I'm Playstation zaplatite tova sa horata na hasanco deto gi sviknal taka I fakturi ne realni selskite kmetove deto versatile prestipleniye zloopotrebyavat danikoplatsite plastame

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен22/8/24 08:32

    Този измислен философ за нищо не става!
    Години наред гребенът на вълната го изкарваше на преден план,а всъщност е един посредствен дръндоарко....
    Не иска да повярва,но краят отдавна му дойде, просто някой трябва да го премести в кошчето!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.