Михаела Илиева/24rodopi.com/Общество

За първи път в историята на музикалното предаване "Гласът на България" участничка обърна 5 стола.

Става въпрос за познатата на кърджалийци Кристина Топалова.

Тя е родом от града край Арда, но е и горда възпитаничка на софийската школа по актьорско майсторство, където завършва през 2018 г. Оттогава 30-годишната актриса е участвала в десетки мюзикъли, театрални постановки, филми, сериали и реклами. Решава да се запише спонтанно в предаването, след като от дълги години е искала да покаже таланта си пред голяма публика, за да усети адреналина от преживяването, както и, за да се предизвика.

Пред треньорите кърджалийската музикална фурия показа завидни музикални умения и техническо овладяване на гласа. Журито бе възхитено от артистизма и настроението й, както и от възможността да чуят авторския й музикален стендъп, който се казва "Девет живота".

След оспорвана битка между треньорите, Кристина избра "котешкото привличане" между нея и Дара, затова и отиде в нейния отбор.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/9/24 18:01

    Ето като е за култура,няма!Ами просто племе,казал съм го!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/9/24 20:03

    Браво, Криси! Подкрепяме те!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/9/24 20:36

    Дали ще се върне да живее в Кърджали?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.